Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 408
  • 866
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Бубе, Тони, незабравими спомени ще имат вашите внучета! Heart

Мъфинче, бързо да оздравяваш! Hug

На пътуващите - лек път и приятно изкарване. Hug

# 61
Добро утро, добре започва неделята - с торта 😆 Ама да похваля рецептата - уникално вкусна. И лесна, разбира се. Бишкоти, маскарпоне, сметана и сладко от малини.

Скрит текст:

Отивам да се глася за неделно кафенце с дружките.

# 62
Ауу Руми, удар под кръста с тази торта... 🤣🫣

# 63
Добро утро!

Мъфинче, по-добре не се дръж и иди на лекар. Аз от стискане беля си докарах.

Вече съм по-добре де. Като изключим, че щях да пукна от сиропа за кашлица в петък вечер...

Вчера много хубав ден. Не можа да ни завали, но за сметка на това щеше да ни издуха, та се преместихме. Иии цял ден кеф и размаз.
Днес още от същото, ама сама. Първо, че МсЧ два дни по ред не мой изкара на плажа.  И второ - защо да се намаже, като е облачно.  Та изгоря като първия човек 😁

# 64
  • Germany
Добро утро!
Мъфин, ако ти е подута сливицата се съмнявам да се оправиш без антибиотик. Не се мъчи, ами го почвай утре. Бързо оздравяване!
Али, и ти да си добре вече!
Съни, лек път!
При нас пак заваля и е 17 градуса. Дано се оправи другата седмица, че ще си имам гостенка и се надявам да можем да обикаляме наоколо.

# 65
  • Бургас
Руми, има ли повод за тортата?

Съни, лек път! Снимките откъде ще са?

Днес сме на плаж само с ММ и Марто, хич не се и оплаквам. Вики не можа да стане, сънят и мързелът надвиха. Другата тък тийнка я стегна нещо стомах, та зълва ми остана с нея, свекърва ми и тя се отказа.
Заредих си няколко книги на четеца и го забравих в Бургас, та ще видя сега какво четиво-изненада ми се е паднало от единствения останал на бензиностанцията комплект списание с книга. Малко като зрънчо с изненада.

Една окръглена капибара Joy Много искал да е бебе капибара.

# 66
  • Варна
Мъфинче, да се оправяш бързо! Дано не е гнойна ангина!
А тази капибара май е хит от някакво детско напоследък. Съдя по продадените играчки.И лабубу също.

# 67
  • Бургас
Много са ми сладки капибарите Simple Smile
Ние от 7 нямаме ток и затова излязохме с ММ ,хем да се видим с едни приятели, които минават през Бургас,хем да хапнем и да поръчаме и вечеря. Дано вече да е дошъл тока,че седмия етаж е много високо:)
Селесте,може да четеш и през телефона

# 68
  • Варна
Ние днес нямаме и ток и вода. Сутринта звънях за тока-имало авария. Дойде. От вик сега ми върнаха обаждане за водата. Щом нямало ток, няма и вода. Помпите явно започнаха да работят, чувам, че идва и водата. Оле

# 69
  • Бургас
При на с вода имаше, но нямахме ток заради ВиК-то. Копали нещо и думнали някакъв кабел, в резултат на което половината от нашия и половината съседния комплекс нямахме ток. Сега има, но преди да предприемем прибиранка звъннахме на един комшия да попитаме. 

# 70
Не знам какво е капибара, за лабубу се образовах.
Здравейте, момичета, дойде август. Да е приятен летен месец, да няма ужасни жеги.
Работно още не мога да насмогна след отпуската. Но искам пак в Бари, сънувам го този град.

# 71
  • Телиш/Плевен
Капибара е най-големият гризач. Много сладки животни са, много ги харесвам, макар да не съм виждала на живо. Елица миналата година видя и пипна в зоопарка в Бургас (баща ѝ я заведе): Heart Eyes

Имат страница във Фейсбук и там ги следвам и им се радвам, често качват публикации от зоопарка. Heart Eyes

# 72
Селест, няма повод. Миналата седмица една приятелка ни черпи с такава, че стана баба. Ужасно вкусна и сочна. Пък и много лесна. Даже може да напиша рецептата и Лаленцето да я добови, ако ива желаещи 🙂

Отивам да си сипя. Тамън я бях забравила 😆

Много сладки капибари ☺️

# 73
  • Телиш/Плевен
Руми, аз мислех, че по-късно ще я добавиш (така разбрах това "да похваля рецептата") и проверявах през час дали си редактирала. Satisfied Давай я направо, желаещи ще има със сигурност и други освен мен. Hug

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 15:52 от Лале в дъжда

# 74
Момичета, от коя фирма за комплект за спално бельо сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт