Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 415
  • 866
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ние пък си имаме фламинга ( така ли е мн.ч на фламинго) за комшии . Много са яки и те

# 76
Лин, страхотна гледка, страхотни съседи!

Рецептата :
Скрит текст:
300 гр. бишкоти (аз използвах голям пакет Савоярди)
250 гр. Маскарпоне
200 гр сладкарска сметана.
 1/3 чаена чаша захар (ако използвате савоярди само 1 лъжица, понеже те са сладки)
Прясно мляко за напояване на бишкотите.
Смлени орехи за поръсване
Половин бурканче конфитюр от малини (ще стане с всяко сладко)

Разбъркаме сметаната, най-добре да е студена. Добавяме маскарпонето и захарта.
Изсипваме мляко в съд, подходящ за напоявате на бишкотите.
В кръгла форма с ринг редим ред напоени бишкоти, намазваме с половината крем, после ред напоени бишкоти, намазваме със сладкото, пак ред напоени бишкоти и завършваме с крем. Поръсваме с орехите и слагаме в хладилник за 3-4 часа. Това е.

# 77
  • София
Руми, мерси за рецептата. Тортата изглежда супер.
И аз искам пак в Италия. Heart Eyes
Ние бяхме на Копитото по-рано. Сега гостенката я разхождат из центъра. По-късно ще има събиране за вечеря у нас. Програмата е пълна.
Селесте, Лаленце, прекрасни дечица!

# 78
Ние бяхме на Копитото по-рано. Сега гостенката я разхождат из центъра. По-късно ще има събиране за вечеря у нас. Програмата е пълна.
Роди, не се спрехте! Поздравления! Признавам си, темпото ви ме изморява само от четене на плана за поредното парти.
Мъфин, бързо да мине.
Всички снимки видях днес- деца, торта, капибара, фламинго.
Новинка, до колкото си спомням миналата седмица имаше бельо в Лидл и го хвалят. Май е и по- евтино.

# 79
  • Бургас
Голямото дете,решавало тестове по математика??? В неделя, 19.51, през август
Това дете категорично не е от мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 80
Ей, ама по какъв завоалиран начин го похвали..... Браво на момичето!

# 81
  • на Мелмак
Преди един час малкия се прибра от море. С малката племенница са в къщи, набори са, правя им вечеря и планират ново море - вдругиден. Казах му поне да си изкара дрехите за пране, изморен бил. Ей, гиди сопа. Утре ще работи, и после ще замине пак, малко се развиках. Ама си трябва, ей така профилактично. Каката излезе за малко, дано се прибере преди 2ч. Добре, че утре няма да ставам рано.

# 82
  • Бургас
Аз не знам откъде тръгна това с капибарите, но цяла година в класа на Марти се накупиха какви ли не неща с тях.
След сутрешния плаж отскочихме до Кавала, още ми потреперват краката от изкачването до крепостта и кулата в нея.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 23:47 от selleste

# 83
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, и на мен много ми хареса Кавала, а и ти си прекрасна!
Много хубави деца видях.
Мъфинче, лекувай се!
Аз снимки нямам, но имам болки от изкачването в бедрата... и повече от 25 000 крачки....
Имаме 2 туристически дружества, но пътеките не са почистени, та едната беше непроходима и тръгнахме да търсим друга, не стигнахме до върха, но повече от 3 часа бях в планина с денивелация.
Утре съм обещала на Митето да сготвя леща - това беше първото, което сготвих, когато бях в 5-6 клас.... Мама и татко казаха, че е много вкусна.... дано и Моята капризация след 35 години да одобри уменията ми Simple Smile
Лека вечер!

# 84
  • Бургас
Прекрасни снимки видях!
Благодаря ви,момичета!

# 85
  • Canada
Чудни деца, мацки и снимки 🤩

До Сливен се разходихме да се видим с приятели от Германия. Мацката ми е приятелка от детството, 15 години си бяхме загубили дирите.

Пак не разбрах кога мина уикенда 😅

# 86
  • при моите деца .....
Фонс, аз не разбрах кога минаха 10 дни отпуск....
Остават по-малко от 20....

# 87
  • някъде другаде
Добро утро!
Много хубави децата на Селесте и Лаленцето.
Много хубави снимки. Благодаря за тях.
Започва работната седмица.
Вчера си изпратих гостите. Дечицата вече ми липсват.
Остана ядене та днес след работа няма да готвя.
хубав да е денят ви.

# 88
  • София
Добро утро!

Ще ходя днес до личната, няма как. Ако трябва гърлен секрет да пусне, да ме прегледа. Втора смяна е, поне няма да бързаме.
Гоги пък стана много рано днес. И сега е кисел... Поне ще спи в колата.

Хубава и успешна седмица!

# 89
Добро утро!

Ако кажа, че не ми се ходи на работа леко ще подценя нежеланието си... МсЧ каза, че уикенда  трябва да е 3 дни, а аз мечтая направо да не работя.

Довечера трябва да поградинарствам, че е джунгла.

Спокойна седмица,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт