Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 680
  • 866
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата! Честит август!
Днес последен работен ден за седмицата. Чакам с нетърпение двата почивни дни.
Роди, малко се притесних, като те прочетох. Момчето си купи билет за БДЖ за придвижване до морето с приятелите. От сега треперя за приключението.
Хубав ден, момичета!

# 31
  • София
Добро утро!

Днес родата си заминава. ММ ще ги закара до София. Аз пък съм с болки в гърлото. Просто чудесно! Малкият на зълвата нещо не беше добре тези дни. И съответно трябва и аз да го прихвана. Само се моля Гоги да е добре. Ще поръчам на ММ да ми донесе лекарства от София. И маски. Офф...Измрънках.

На всички хубав уикенд!

# 32
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах рано да пия кафе , че от 9 съм на педикюр в Луковит.
След обяд пристигат внучетата и до тогава трябва да сготвя и измия банята.
На всички ви желая хубав ден.

# 33
  • Бургас
Добро утро!
Настройвам се за работния ден, а душата ми спи!
С влак не съм пътувала от 15-16 г сигурно. Хубаво приключение е !

# 34
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ени, благодаря за темата! Пази се!
Август да е щастлив, мързелив, изпълнен с приключения.
2в1, много хубава програма!
Съни, ще вземеш правилното решение. То времето никога не е подходящо, но пък и минава....
Марти на 17 ходи на море с приятелки с влак. Много се вълнуваше....
И на мен не ми се мисли за септември, искам да си почина....
Днес планирам разходка до манастира, сигурно месец не съм ходила.
Хубав ден!

# 35
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Аз и сега ходя на море с влак и дотолкова съм свикнала и ми е приятно, че си мисля, че и когато натрупам повечко шофьорски опит, пак така ще ходя. Satisfied Ама ще видим. Последно с кола съм ходила преди двайсетина години, като бях ученичка и баща ми още шофираше активно. От този сезон има нови експресни влакове и е много приятно да се пътува с тях, надявам се и идните години да ги пускат. На моя годеник миналата година му беше първо ходене на море с влак (той няма книжка, но преди да се запознаем е ходил по мъжки с приятели и колеги все с кола) и малко мрънкаше от пътя, но тази не се е обаждал и също много му хареса с експреса. Даже дава зор да идем и в края на август пак, но ще видим, че засега не се очертава да мога да се освободя...

Хубава събота да имате! Hug

# 36
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Съни, винаги е подходящо да се купи собствено жилище! Само трябва да ти хареса. Новото строителство и на мен не ми харесва.
Пътуването с влак за дъщеря ми винаги е свързано с премеждия/приключения. Но вече знае какво да очаква.
Вчера си говорихме, че вече е август и ей къде е Коледа. Някак мина тази година.

# 37
  • Germany
Добро утро!
Пия кафе и излизаме с Инка. Снощи я водихме с нас на кръчма и сега е уморена и не дава зор да излизаме. Мрачно и хладно е навън. Дават го да вали целият ден. Имам да чистя, но да видим дали ще ми дойде муза Simple Smile
Много обичах пътуванията с влак с приятели, като бях тинейджър. До морето, по палатки - основно с влак се придвижвахме и беше супер купон. Тук е скъпо и не го ползват младежите.

# 38
Вчера си говорихме, че вече е август и ей къде е Коледа.
За мен е само на 4 педикюра разстояние. Wink
Мъфин, оправяй се!

# 39
Добро утро от облачна Градина

Може и да ни издуха мозъците, ама пак е много хубаво 😍

# 40
  • Бургас
Голяма емоция беше ходенето на море с БДЖ. Купуваш предварително билети, за нощния влак, заедно с половин Пловдив, защото хората от там си мислеха, че само август е подходящ за море. Цяла вечер будуваш, къде от нетърпение, къде щото си закъснял с билетите и няма запазени места. Изсипват те сутринта на гарата и се мяташ на рейса за някъде си. или те поемат бабите тур-операторки, които имат стая до морето. После цял ден си на плажа и ставаш червен като рак Simple Smile Simple Smile Simple Smile И три дни спиш на закачалката.
Сега ,понеже мога по всяко време да ида не плажа хич и нямам желание. Освен това времето днес е само за книжка. Нещо се смръчка и вероятно в МОЛ-овете ще има повече хора, отколкото на плажа.

# 41
  • Бургас
Близко дете, студентка в София, пътува често с БДЖ и е много доволна. А техните билети излизат и почти без пари с намалението.
Аз съм пътувала последно със спален вагон, но там свършват бързо билетите.

Ние днес буквално ударихме на камък Simple Smile Ако някой знае хубав плаж до Каряни (май така се произнася), моля да каже.

# 42
  • София
Привет!
Щерката и тя ходи наскоро с компания с влак до Бургас и обратно. Супер весело си изкараха.
Моите студентски години минаха по влаковете. Имала съм случаи, в които сме стояли в коридора по 5-6 часа седнали върху сакове, заради липса на места. Но пак си беше много весело.
Селесте, Офринио ви е близко. Там хвалят плажа.
Аз след малко отивам да си посрещам варненската гостенка.

# 43
  • Бургас
Да, съседното село е. Мерси, Роди. Имаме време до утре да решим, макар че няколкото стъпки камък не са непреодолими всъщност, после е екстра.

# 44
  • югозапад, под "Марков камък"
Селесте, и в Офринио плажа е същата работа. Района там си е каменист. Ако ви се шофира малко има един плажен бар в Ставрос, на който поне миналата година бяха изчистени камъните на влизане в морето - beles beach. А ако ви се шофира повече отивайте на Амолофи, въпреки че там сигурно е лудница в почивните дни.
Ени, благодаря за темата!
Желая на всички бавен, весел и здрав да е август.

Общи условия

Активация на акаунт