Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 684
  • 866
  •   1
Отговори
# 15
Съни, успех!
Благодаря за темата, Ени!
Хубав, спокоен и здрав да е новият месец!
Мони, със сигурност е от нерви. Нали сме сестри по коремни болежки, та те разбирам. Винаги в стресови ситуации и някакво време след тях си страдам.

# 16
Рязко осъзнах,че както е август ще дойде септември и тогава освен,че ще ставам рано да мажа филии за училище,ще съм и във седми клас
Точно това си помислих и аз.
Благодаря за новата тема!

# 17
  • Canada
Ени,🌷

Хубав да е август, а за себе си пожелавам и да мине бързо 😁

Съни, да се подредят нещата по възможно най-добрия начин🤞

Стейси, здрава и все така успешна да е девойката. Ти ми се стори безсрамно млада на бебешките й снимки 😳

# 18
Ени, благодаря за темата Flowers Sunflower.

Стейси, взимай банския Hands Thumbsup. Не ги мисли корейците. Те са болни на тема бяла кожа и за това стоят навлечени да не би да ги хване слънцето Rolling Eyes.

Съни, не разбрах какво се е случило, но вярвам, че нещата ще се наредят Hands V Hug.

Тъкмо си изпратих дечицата, че и тяхно приятелче беше с тях днес. Каката от два месеца се записа на биатлон и то дойде да гледа как тренират. Събота и неделя ми дават почивка от дежурството Grinning. Миналата събота ходиха на курс за млад рейнджър и получили сертификати. Катерили се по стена, пускали се по въже над реката и разни други активности. В неделя бяха пчелари и вадиха мед, че с близки на сватовете заедно гледат няколко кошера. Утре ще ги водят на пътешествие с влак до съседния град. Изобщо пълна програма, няма празен уикенд.

Най-накрая разхлади и при нас. Два дена поваля и то хубаво, кротко и напоително.

Спокоен, приятно топъл и лежерен да е август.

# 19
Всичко е наред, момичета. Не знам защо така ме стегна шапката, наистина е важно решние, но определено не трябва да ме убива Simple Smile
Става въпрос за покупка на апартамент. Сега не му е много времето, ама то никога не му е. А сегашният вече доста ни отеснява. Не знам дали това стягане да го приемам като знак или не. В същото време апартаменът беше зает, когато се обадих, но се освободи и ми се обадиха преди да го пуснат отново. Та не знам кой знак да гледам. Апартаментът е хубав, районът не го почувствах като мой.

# 20
  • София
Съни, остави се на интуицията. Тя ще те води най-добре.
Ние като отидохме да видим парцела за къщата беше едно заблатено тресавище след голямо наводнение. Това обаче в никакъв случай не ни спря.
2 в 1, завиждам направо за програмата. Звучи много забавно.
На мен на автогарата понеже ми отказаха да ми продадат билети без пътуващо пълнолетно лице, мисля да изпратя децата към Варна с влака.

# 21
  • Бургас
Аз от всички хора,с които съм говорила и са си купили апартамент ,за живеене (не за инвестиция) ,знам че в момента ,в който го видиш,знаеш че е твоя апартамент. Ако нещо те спира, то значи не е твоето.

# 22
  • Germany
Съни, ако апартамента ви харесва и цената ви устройва, действайте. Ние изпуснахме чудесни възможности, страхувайки се, че не е точният момент и чакайки цените да паднат, а те скочиха двойно...
Стейси, пропуснах май да поздравя слънчевото ти момиче. Да е здрава и да сбъдва мечтите си!

# 23
И ние много възможности изпуснахме, защото не е времето,  не а нашето, дали пък е нашето. За мен имотът става дом, когато си го направиш уютно. От новото незавършено строителство съвсем нищо не ми трепва, защото искам да го видя завършено. Да си го представя как мога да го обзаведа.

# 24
Благодаря за темата. Нещо не мога да стигна до фирума

# 25
  • Euskal Herria
Дано август е хубав за всички ви!
И на мен в последно време не ми стига времето за форума, ама пък и нещо не ми се чете и пише.
Почнаха вече фиестите, всеки ден има някъде по нещо. А колко много туристи пълнят града... струват ми се много повече от предишни години.

# 26
  • Бургас
Ясу, калиспера Simple Smile

# 27
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Само с хубави неща и летни снимки и емоции да я изпишем!

Съни, ще решите, кое е най-правилното действие!
Селесте, вчера така се припознах,че си ти....Гледах те, поздравих те, а ти ме гледаше в изумение! Докато не се усетих, че не си ти! Голяма прилика! Извиних се, че съм се припознала Simple Smile Жената само ми се усмихна Simple Smile
Не искам и да си помислям, че наближава 15 септември!
Имаме да купуваме черен панталон и обувки официални, към униформата! Тениските вече ги взехме! Емблеми и враторвъзка имам от баткото! Уффффф.....рано ми е да мисля още за училище!
На 9.09 е родителската среща, от тогава ще мисля!

Мен ме е лепнало нещо от една седмица - смесица алергия и продухване от климатици и вентилатори! Страшно ми е весело без глас!
Наздраве!

# 28
Благодаря за темата!

Хич не ми дреме за 15 септември. Кеф 😁

Иначе, като мине средата на август и все едно ми е минало лятото.

Съни, не мога да дам съвет. Дано се получи, както искате и както трябва 🍀

# 29
Аз от всички хора,с които съм говорила и са си купили апартамент ,за живеене (не за инвестиция) ,знам че в момента ,в който го видиш,знаеш че е твоя апартамент. Ако нещо те спира, то значи не е твоето.
За къща е същото. В момента, в който казаха, че е с естествен дъбов паркет, знаех, че това е КЪЩАТА Heart !

Общи условия

Активация на акаунт