Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 447
  • 866
  •   1
Отговори
# 765
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
И аз обичам да гледам снимки и съм в различни групи. Прекрасна е България!
Днес ще правя конспекти и билети....
Свърши отпуска....
Хубав ден!

# 766
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
В момента сме само с едно тойотче, ярис. Ходим по манастири, като за някой от тях пристигането си е предизвикателство с тази колица Grinning
Вчера ми беше много интензивен ден. Не искам повече такива. Но съм много доволна защото ми направиха промени в единия софтуер, купих друг за друго и две основни и обемни неща за писане ми отпадат. Добре, че от тази година го има като опция и предпочитам да си платя и да не се занимавам с бумаги.

# 767
  • София
Добро утро!

Излизаме на разходка. Следобед пък имаме излизане с ММ и Гоги. После може да посетим някои магазини. Утре ще ходим на къщата.

Хубав петък!

# 768
Здрав и щастлив да е Павката (малко със закъснение)

Ама си почивам активно. Ям, спя, басейн и масаж. Туй то. За малко, ама кеф 😁

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 09:50 от rummi_pl

# 769
Здравейте, момичета!

Мид, честит да е Павката! Да е много, много здрав!

Съни Heart

Днес моят Алечко и той пораства... Как лети това време. Довечера ще ида да си го нацелувам, а утре е детското парти у дома. Тревата е окосена, басейнът почистен и чака 15 хали Grinning Ще се къпят на смени Grinning

Спокоен ден, банда!

# 770
  • София
Жив и здрав да е Павката! Много късмет и щастие му желая!
Али, честит да е Алечко! Simple Smile Всичко най-добро!

# 771
Честит и здрав да е и малкият Али! Весел празник!

# 772
  • Бургас
Але, честит да е рожденикът! Здрав и щастлив да расте! Най-хубавото парти да има утре!

Руми, за завиждане си.

# 773
  • Телиш/Плевен
Да са здрави, щастливи и безгрижни Павел и Алечко. Heart Heart

Много се радвам за всички, които са ходили или тепърва им предстои ходене до Златолист. Heart Eyes И си пожелавам скоро и аз да стигна дотам. Но вероятно ще е, когато натрупам повече опит и смелост зад волана, ако изобщо това се случи, защото, честно казано, все по-малко желание за шофиране имам, гледайки какво се случва наоколо. И като се добави и това, че аз така или иначе съм свикнала да се оправям без кола (и ми е в пъти по-спокойно), ще видим какво ще стане. Гледам оферите на туристическите агенции и въздишам, такива хубави екскурзии има, в които е включено и посещение на църквата в Златолист. Само че ми става лошо при продължително пътуване с автобус, а тези оферти, по които въздишам, включват доста път...  Но все някога по един или друг начин ще стигна до Златолист. Heart

Отпадна ни уикендът в Белоградчик със свекърите, че ни наизлязоха на всички доста неприятни ангажименти... Но ще се справим някак. Здраве да е само, пък все някога ще идем.
Другата седмица е панаирът в Червен бряг, с Елица и моя годеник се каним да идем, ама да видим дали ще смогнем...

Хубав петък да имате, момичета! Hug

# 774
  • някъде другаде
Але , здрав и много щастлив да е  Алечко.  С лекота да сбъдва мечтите си!

# 775
  • Canada
Честити да са Алечко и Павката 🍀

Буре с барут съм днес, да видим кой ще го отнесе 😅

# 776
Честити да са Павел и Алечко! Здрави да са и да сбъдват желанията си.

# 777
  • Germany
Честит да е Павел! Много здраве и късмет има!
Здрав и щастлив да е малкият Алечко!

# 778
Честити да са Алечко и Павката Birthday. Здрави, щастливи и да имат много късмет в живота Flowers Four Leaf Clover.

# 779
  • На брега на реката
Честито и от мен на Павката и Алечко!
Здрави, щастливи, късметлии и успешни!

Общи условия

Активация на акаунт