Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 690
  • 866
  •   1
Отговори
# 840
  • на Мелмак
Ееееее, супер, представям си веселбата Heart Eyes

# 841
  • някъде другаде
Добро утро!
Вали силно.
Днес ще направя нещо са ядене.
Ще се боядисам.
И книжка.
Хубав ден!

# 842
  • Сливен
Добро утро! Али, браво на теб! Като видях бройката и ми се върнаха набързо спомените от РД-тата на девойките.
Пия кафе и се опитвам със силата на мисълта да си свърша част от вчерашната работа... Joy Повечето я отметнахме, но решихме да направим разходка до Елена и околността и се оказа, че има фестивал в Раювци! Страхотно беше, много добра организация, интересна програма, мнооого хора. Оказа се, че го правят за 21-ва година, а въобще не бях чувала за него!
Не съм ходила в района от десетина години, но има промяна в положителна посока.
Заоблачи се, ще познаят за дъжда.
Хубав ден на всички!

# 843
  • Бургас
Куку и Пипи /демек аз и ММ/ ,от нямаме какво да правим та досега прахме диван и столове. По някое време ще си зададем и задължения в едни брак въпрос:какво ще ядем
Децата,за разлика от нас ще имат много по интересен ден. Първо голямата започва с уроците по математика, а после баба им ще ги води на фен среща с някакви инфлуенсъри,които ги знаят тия дето рождена им година започва с 2-ка

# 844
  • Canada
Добър ви ден!

Але, мн мило 🤩 Щом децата са доволни значи е било топ.

Тинна, на едно и също място сме се разписали вчера 😁 Но ние минахме транзит, по задачки. Потресена съм от състоянието на язовир Йовковци, него просто го няма 😳

Лина, бия ви, не ми хареса цвета на верандата и я жулих с четка и обезмаслител 😂

Имам за отмятане това, онова, но мисля основно на себе си и багажа да обърна внимание.

Хубав ден на всички 🙂

# 845
Добър ден станало.
 Плажът отметнат, кафето и то. Прибираме багаж и зазимяваме къщата. Утре път към другото вкъщи.
Але, добре си се справила. Края на септември мога да те букна за моя РД:)

# 846
Тит  на мен тайното ми оръжие е басейна, а с него едва ли ще те впечатля, особено в края на септември 😁 Децата грам не се впечатлиха ни от украса, ни от храна - зор ги извадихме даже за тортата 😁

Къщата е лъсната, вземам си един душ и отивам да взема кумата и щерката и. Имаме да наваксваме повече от 10 години живот, в който се случиха толкова много неща. Докато живееше в Англия сме си се виждали и чували, ама друго си е да си ми е тук 🥰

# 847
Калимера

# 848
  • Бургас
Поканиха ни на курбан за едно детенце. Имате ли представа дали трябва да нося нещо? Подарък?

# 849
  • Бургас
Аз бих занесла нещо, ама не знам какво. Предполагам, че първа хрумка на повечето гости по такъв повод е икона, кръстче, от тези червените конци/гривни, които носят за здраве...

# 850
На курбан сеноси подарък,  но не мисля, че има изискване какъв. Може книжка, дреха.

# 851
Поканиха ни на курбан за едно детенце. Имате ли представа дали трябва да нося нещо? Подарък?
аз знам, че нищо не се носи. Той се прави за здраве, ние ще правим след седмица също.
Ако много се притесняваш да отидеш с празни ръце, вземи нещо малко.

# 852
  • Germany
Ние се прибрахме и даже извъртях една пералня.  Много хубаво беше, не ни се тръгваше.  Нови места открихме, напълнихме си очите и душите с красота и история и се влюбихме още повече в Италия. На връщане пак спахме при езерото Люцерн и сега обмислям един уикенд там. Утре първи работен ден на новото място.  Да ми стискате палци да не се изложа и да не им викам грацие миле, вместо данке 🙂

# 853
  • при моите деца .....
Привет!
Оцелях, времето беше с мен и с г-н Президента и той уважи годишнината 130 години организиряна туристическо движение.
Обективна равносметка - около 90% от туристите над 60-годишна възраст.
Къде са младите????
От цяла България.
Витоша рън - доста участници -- Браво!
Оцелях!
Митето е в Гърция, звучеше добре, после ми писа да го прибера (Моля те), не му харесва интернета....
Но на снимките, които получих и ня мен ми се ходи....
От утре съм ня работа....
Малко снимки от днес.... слънце.... много вятър, дъжд когато се връщахме, дори малко градушка..... но.... невероятна изживяване!

# 854
  • Сливен
Лин, по нашия край на курбан се носи дреха, хавлия, нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт