Лъвчета и деви август 2004- 21

• 37 059
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ооо, и ние за първи път правиме детско парти за Рождения му ден. При нас причината беше, че нямахме приятели с деца Simple Smile всички от обкръжението ни бяха неженени или семейни без деца... че ние млади се женихме с мъжа ми и аз млада го родих Grinning
Сега и братовчеди ни се народиха и приятелски дечица, всички са по-малки от него, но пък има кой да каниме вече и с кой да си играе  Grinning
Та и той беше във вихъра си от щастие, че има празник и е център на вниманието на всички  Grinning

# 211
  • София
Току-що гледах по БТВ и едно момиченце така ми заприлича на Ели....... Collibri, дали не съм се объркала Simple Smile

# 212
  • Страната на чудесата
Заповядайте малко снимки и от нашия РД , който беше на 30.08.2008 в парти клуб Мечо Пух и приятели в Младост 1:

http://www.redhat.snimka.bg/album.php?album_id=280834

Това е Цвети, а аз съм бившата redhat

# 213
  • София
Заповядайте малко снимки и от нашия РД , който беше на 30.08.2008 в парти клуб Мечо Пух и приятели в Младост 1:

Страхотни снимки Simple Smile и нашия Рожден ден беше в същия клуб Simple Smile много хубаво клубче, страхотен празник ни направиха (в по-горните постове съм пуснала 4 снимчици от клуба)

# 214
  • Страната на чудесата

Страхотни снимки Simple Smile и нашия Рожден ден беше в същия клуб Simple Smile много хубаво клубче, страхотен празник ни направиха (в по-горните постове съм пуснала 4 снимчици от клуба)

Ами точно ти си причина да си избера този клуб, между другото-много много ти благодаря

# 215
Здравейте и от нас  Hug
Много са пораснали всички дечица, да са живи и здрави. И аз като се наканя да кача снимки от рождения му ден, ще ви ги пусна. Изкарахме си страхотно, всички деца се забавляваха много Tada Абе това лято не му беше скучно Wink Сега заминаваме за Гърция, а като се върнем тръгва на градина. Тя и без друго е още в ремонт и направо си ни накараха да ги гледаме още малко  Rolling Eyes

С това темпо на писане в темата ни, може да откараме още няколко месеца, че да не кажа и година.  Wink Но все пак някой иска ли да се наеме да пусне нова като му дойде времето?

# 216
redhat, Цвети има страхотни очички! и е много сладка и много пораснала! И ти изглеждаш мн.добре! личи си че рождения ден сте изкарали прекрасно!!

Радина, айде после ще разправяш за Гърция и да пуснеш снимки!

И ние изкарахме чудно лято, чак ми е мъчно че свърши. Бяхме на едно прекрасно море, 2 седмици до Несебър - в дивно хубаво местенце и се разпуснахме чудесно. И на планина бяхме 2 седмици  и пообиколихме някои градове из България и се видяхме с любими хора, ... ама свърши. Но сега се радваме на софийските си приятели. А на градина се очаква да тръгнем от понеделник, дано я отворят вече, някакви ремонти... Майтапим се, че като отидем, ще е със златни кранчета и позлатена вътре стил Луй ІV  Laughing. Толкова дълъг ремонт... трябва да са сътворили истински шедьовър!

а иначе, откакто Ели стана на 4г. стана направо голям човек. Не спирам да се възхищавам как се справя чудесно с всичко сама. Вече почти не ми се налага да се намесвам нито в обличане, нито в хранене, нито в ходене до тоалетна - всичко сама си прави. Ръце мие сама, зъби, абе все едно стана голяма  - верно че има разлика между първите три и последващите години.

Отделно вече се говори с нея като с голям човек, разсъждава, обяснява, много добре при това, играе си и се забавлява и сама когато е чудесно вкъщи - има развита фантазия и все си измисля какво да прави. Почти не мрънка . абе - пу пу дано така все да бъде.

Още не може да казва "р" обаче. При вас как е? Не съм се притеснила, все се надявам че някога ще се научи. Докога мога да съм спокойна? Как мислите?

# 217
  • Страната на чудесата
Благодаря ти, Колибри! Ама и Ели е голяма чаровница, пу-пу!
За р-то-Цвети го превърта още от 2 годишна възраст, незнам има ли общо с първата и кукла в живота-че я кръстихме Ружа? Mr. Green

# 218
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА ДЕСИ! ДА БЪДЕ ЗДРАВ, ДА РАДВА МАМА И ТАТКО, ДА СЛУША МНОГО И СКОРО ДА СТАНЕ БАТКО!

С огромно закъснение голямо БЛАГОДАРЯ, Мартини!   bouquet
Аз пък на 30 и на 31 август си мислех за теб и за порасналата вече Цвети!  Hug
Червена шапчице, мерси много за благопожеланията, да ти се връщат тъпкано!  Heart Eyes

а в това да стане скоро батко Алекс, дълбоко се съмнявам  Embarassed

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 02:35 от vihrogonche

# 219
  • Sofia
Привет на всички майки на августинчета набор 2004!  Hug

Колибри, Мартини,
Истински щастлива съм да ви "видя" отново след цели, след цели... не, не бъркам!, след цели 5 години от бременеенето ни  Grinning (аз съм desykv със син Александър, роден на 15-ти август 2004, това ми е новият ник просто). Моят Алекс праща целувки на Ели и Цвети  bowuu  Flutter  Laughing

Колибри, за това прословуто "Р" не се притеснявай, ще го научи Ели  Hug Примерно сестра ми каза за първи път "Р" едва на 5 години и половина. Мисля, че нормата е до 6-7 годишни децата да се научат да казват "р", ако не са се научили - трябва посещение при логопед за преценка и разрешение на проблема. Но дотогава има мнооого време, не го мисли!  Peace

Алекс, също като Цвети на Червената шапчица (упс, на Мартини  Wink), каза "р" за пръв път едва на 2 години и оттогава все си РРР-ърка и бРРР-ъмка с колите си из къщи  Mr. Green Дори в думи, в които няма "р", той си я измисляше, само и само да му се възхищаваме, хитрец  Laughing

С много вълнение и радост ви прочетох, гледах снимките от празници, РД, почивки на море и планина  Heart Eyes

Всички бъдете живи, здрави и усмихнати! Поздрав най-сърдечен от мен:

# 220
  • Sofia
Преди малко в Гугъл-изображения, търсейки картинки за думата "усмивка", случайно попаднах на ето това:

http://www.geocities.com/annnichka/baby/liato2004.JPG

Направо се шашнах ви казвам!  Shocked Някой помни ли на колко годинки бяха тогава  newsm78, че аз нещо не се сещам никак... Като гледам вече не са бебчета, а и Алекс вече мяза на себе си  bowuu

# 221
  • София
Деси, и аз често попадам на този колаж.Вече са големи малките фъстъци, там май са под годинка.

# 222
  • София
Колибри, Криси казва Р, но не навсякъде и доста го завърта, като го питаш как се казва, казва К(ъ)риси.Скоро започна да го казва, но той все още не говори съвсем добре, за логопед е. Все още бърка словореда, много думи си ги извърта както му е удобно на него да ги каже, а не както трябва.Но иначе не млъква и за секунда, кара се, командва, нарежда, истинско лъвче.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 12:08 от Тайна

# 223
  • София
Ло80,  твоя Явор е вече голям мъж, а Цвети на redhat е истинска кукла с красиви очи!

# 224
Здрасти! Деси, отдавна не сме се "виждали" в пространството наистина.

Ей, тоя колаж изби рибата Simple Smile)) Дойде ми много приятно да го видя и като много добра изненадка Hug

За р-то - ели говори отлично всичко останало - даже бих казала по-добре от другите си връстници - много прецизно изговаря думи , изречения , правилно, и е с доста богат речник - използва точно и на място най-разнообразни слова и чак ни учудва. Р-то обаче ръц. Нищо, ще чакам да порастне още малко и ще видим. Не съм чула голям човек да не казва р
от утре тръгва на детска - ефала!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт