Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 931
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
успешен нов живот!
 Hug
Надявам се да ви хареса там!
Работа имате ли си ?

# 76
Работа на място. Simple Smile

# 77
Здравейте,мили августки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 78
newsm59Честит рожден ден на днешните рожденици!!! newsm59
Да растат здрави и усмихнати !!!

Здравейте мами и дечица.Hug
Как те? Стягате ли рождените дни?
А ходихте ли вече към морето?
Ние не сме още, първо ще посетим планината /Леденика/. Пътьом ще минем за няколко дни и през София и затова искам да попитам софийските мами за някой детски кът/ заведение, сладкарница или друго място /, където мога да заведа Яна да си поиграе? Ще отседнем в Красна поляна, но имаме малко работа и в Хаджи Димитър, та за тези 2 квартала търся инфо. Praynig

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 21:20 от Кари

# 79
  • зад парка

Пътьом ще минем за няколко дни и през София и затова искам да попитам софийските мами за някой детски кът/ заведение, сладкарница или друго място /, където мога да заведа Яна да си поиграе? Ще отседнем в Красна поляна, но имаме малко работа и в Хаджи Димитър, та за тези 2 квартала търся инфо. Praynig

Хубаво  в 2-та мола, които са в "Гео Милев" и до хотел "Хемус" (най-добрия)

Има заведения, магазини и т.н. Харесват ми детските кътове (по 5 лв. на час)

# 80
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 81
  • Sofia
Ето, че пак дойде нашият си месец! Толкова ми е гот! Тук ли сте, августинки с августинчета?  Wink  Hug  Heart Eyes

# 82
За съжаление Йоан го хвана летния вирус  Sad От 4 дни е с разстройство и температура  ooooh! Дано до рождения си ден се оправи, че с такова нетърпение и желание го чака детето  Praynig

# 83
  • Варна
Здравейте!Отдавна не съм писала тук но днес ще ви почерпя!Марти става на 3 годинки.

# 84
В четвъртък и аз ще черпя

# 85
  • 1st floor
а аз ще черпя още днес Grinning! Алекс стана на три годинки! да ми ни е жив и здрав, умен и послушен! Hug

# 86
Честито на всички рожденници!
Пожелаваме им да растът здрави и усмихнати деца!

# 87
Честит рожден ден на всички малки лъвчета!
 newsm59
Вчера големият ми лъв имаше рожден ден, а след 10 дена малкия.
  party023
Да са ни живи, здрави, послушни и много да ни радват!

# 88
  • Стара Загора - на баира
Честит рожден ден на принцеса Лара  desitka^!!! newsm59  Gift newsm59
Бъди здрава, весела и щастливо детство!

# 89
  • Sofia
Честит Рожден Ден и от мен на всички тригодишни августинчета!!!

Общи условия

Активация на акаунт