Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 73 378
  • 580
  •   8
Отговори
# 555

Веднага скачам на новото I want Choo with love Heart

https://perfume-bg.eu/new/cat/126/sort/4a/

# 556
  • София
Тези от Елинор наистина ли се бавят толкова с доставката? Поръчах одеве, не бързам, ама 27 септември Simple Smile) Отдавна не съм поръчвала от тях.
Да Chocolat_, и аз се опулих на датата на доставка от Елинор - около 26.09 мисля, а поръчах на 13.09. Нищо де, с каквито парфюми имаме, все ще оцелеем до тогава Satisfied Като пристигнат, ще се похваля, не че са нещо нишови или хай, ама нали.
Иначе ми пристигна Mancera Fig Me Up от Нотино - перфектно опаковано, сравнително бърза доставка - около 2-3 дни. Прафюма за мен е страхотен и това, което приятно ме изненада, сякаш още повече ми хареса от бутилката, сравнено с отливката. Споменавам го само като любопитен момент, защото обикновено не съм откривал големи разлики между проби/мостри/отливки и бутилките.

# 557
A, въобще не бързам за Елинор. Поръчах една 30 мл. от Герленските рокли. Хвана и код за 20%. Когато дойде. Благодаря на отговорилите. Heart

# 558
В Елинор пише очаквана доставка и дата. В общия случай пристигат на посочената дата, като се случва понякога да пристигне и по-бързо. Ако няма написана дата мисля значи, че имат продукта в наличност в момента и може и да го пратят веднага.

# 559
Елинор изпращат всичко па макар и късно понякога Simple Smile.
На миналогодишния ЧП бях направил няколко поръчки, но за една ми се обадиха, че парфюма вече не е наличен и не се знае, кога отново ще заредят и питаха дали да я анулират. Отказах с мотива да стои на "изчакване" и когато тогава. В края на Август видях, че парфюма най-накрая е зареден и се обадих да ми го пращат. На следващия ден беше при мен Simple Smile. Цената разбира се беше различна след отстъпките, но дори не сме я коментирали по телефона.
Така, че за някои поръчки от тях се налага да проявите търпение Grinning.
    Явно коректността на Елинор е избирателна, при същите условия описани от LSF MCMXIV, на мен отказват да ми изпратят поръчката, защото била с дата от 2024. Ако съм искал продуктите, да съм си пуснел актуална поръчка. Това, че в момента ще ми струват двойно е дребен и незначителен щрих..

# 560
То и при него цената е била по висока и най-вероятно ако не се беше обадил,те нямаше да го потърсят.
Днес получих CH Vip rose elixir от Мейкъп.Аз го взех на 60 лева 30 мл,но и 66 лв ,колкото е в момента си заслужава https://makeup.bg/product/864947/

# 561
Цената разбира се беше различна след отстъпките, но дори не сме я коментирали по телефона

Пропуснал сте тази подробност. Нали не очаквате реалистично някой да ви пази отстъпките, в двоен размер, за следващата година?

Не виждам подобно условие на сайта на Елинор.

# 562
Цената разбира се беше различна след отстъпките, но дори не сме я коментирали по телефона
Пропуснал сте тази подробност. Нали не очаквате реалистично някой да ви пази отстъпките, в двоен размер, за следващата година?
Не виждам подобно условие на сайта на Елинор.
Защо да не очаквам?!  Поръчката е приета и обработена при конкретни условия. До момента е със статус "Processing", не е отказана от тях, а са имали достатъчно време да го направят. При какви условия да очаквам да я изпълнят тогава? Най тъпото е, че не са ме потърсили всичките тези месеци, нито са отказали поръчката. Реакцията беше след като видях, че вече имат налични всички продукти и направих запитване. Тяхната заявка през месец януари, когато ми се обадиха по телефона беше, че ако желая да изчакам ще изпълнят поръчката, когато имат всички продукти. Е аз съм поизчакал мисля...
Не ми пука особено за тази поръчка, скоро няма да остана без парфюми, въпросът е принципен.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 15:43 от penchojd

# 563
То и при него цената е била по висока и най-вероятно ако не се беше обадил,те нямаше да го потърсят.
Преди да бъде зареден отново парфюма бях пуснал запитване по имейл (може би Април) дали скоро очакват наличности, но не получих отговор. И да, ако аз не се бях обадил абсурд е да звънят те. Няма онлайн търговци, които да следят толкова дълго време за стари неизпратени поръчки, поради липса на бройки. Хубаво е, че си изпълняват ангажимента към мен и съм доволен, но не е добре, че при сходна ситуация при друг техен клиент постъпват различно. По-скоро си мисля, че зависи, на кого попадаш при разговора по телефона и има ли той права да взема подобни решения или не, отколкото "на клиент Х ще му пратим, а на клиент У не".

# 564
  • на последния етаж
Наличен ли е новият Герлен някъде изгодно? Много ми хареса. Blush

# 565
На Елинор аз писах два мейла по поръчката ми и не са ми отговорили.
Доволна съм от полученото и даже мостра с парфюма ми за 30 лв, но малко странно ми стана-пълна липса на отговор. Можеше едно копи/пейст съобщение да се свържа пак ако имам нужда от помощ за нещо друго, примерно   Grinning

# 566
Мейкъп ме шокираха!Ама като ви казвам шокираха до сега  такова нещо не са ми отговаряли от никой сайт.Почувствах се специална ❤.

Видео от това как ти опаковат пратката 🤯
От любопитство бих искала да го видя,бо не ми се занимава и с това.

# 567
  • София
Благодаря за темата!
Нахлувам с въпрос: влюбих се в Gaultier Divine Le Parfum и сега го издирвам на по-разумна цена, може и отливка. Ще съм благодарна ако сте го видяли някъде изгодно! Flowers Hibiscus

# 568
Много неприятна сируация с makeup!
Миналата година имах разтекъл се парфюм. Обадих се, връщането беше за тяхна сметка и ми възстановиха сумата.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:32 от Ellinor*

# 569
Аз също получих фабрично дефектен, почти напълно изтекъл парфюм от тях, но комуникацията ни беше на ниво и изключително бързо ми възстановиха сумата по сметка.
 Изобщо мейкъп са ми предпочитан сайт за покупки. Бързи, коректни и при проблем реагират адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт