Априлски бебета 2026 ❤

• 10 366
  • 392
  •   4
Отговори
# 195
Вие казахте ли на работодателите си, че сте бременни? Кога смятате да обявите?

Понеже шефката ми е родната ми леля, така или иначе разбра по-рано. 😁 Но смятам че това си е за добро - поне  мога спокойно да си взема отпуск или болничен, ако се наложи, защото тя ще знае, че има уважителна причина. А колегите още не знаят, няма смисъл засега

# 196
Dennynira88, оле честити близначета! Това е страхотна новина! И много шокираща хихи
Аз нали си имам бебе на 6месеца, изобщо не успявам да осъзная какво се случва. Дори гаденето, което на моменти е много силно, се опитвам да туширам, че малък човек ме чака.

# 197
Здравейте и от мен! Записвам се и аз в клуба на бъдещи мамета април 2026 Simple Smile

Накратко, първа бременност и първоначалният шок почти ми мина, тъй като не очаквах толкова бързо да се случи Simple Smile .
Симптоми като по учебник вече в 8 г.с, от една седмица имах два дни в които буквално връщах всичко, гинеколожката ми предписа лекарства за гадене и повръщане, а от вчера пробвах и гривна, но се надявам това да отшуми по - скоро.

Добре че намерих Вас, тъй като към момента с таткото не сме казали на никого, и аз като една типична жена, умирам да си бъбря и споделям с някого, но смятаме да съобщим  след някоя друга седмица Simple Smile

Лека бременност на всички!

# 198
  • Melmak
Здравей, Лина, добре дошла сред нас. И аз съм в 8 г.с. И като теб - голям шок! 😁

# 199
Благодаря ти! Даааа, намислила съм си от сега че след това на всички познати женички с дечица ще им дръпна по една реч, как не са ме предупредили, колко бързо ставали тези неща Grinning  При теб как са нещата? Как върви?

# 200
Момичета, на вас казаха ли ви да не ядете тесто? Малко се сдухах, тъй като само от това не ми става зле Confused

# 201
Момичета, на вас казаха ли ви да не ядете тесто? Малко се сдухах, тъй като само от това не ми става зле Confused

Ами не, дори се пазих от сладкото и не ми се и дояждаше, обаче много ми пада кръвното на мен, и от кафето се отвратих, така че като бях при гинеколожката тя дори ми препоръча шоколад и малко кола в тези ситуации и да не се ограничавам до безобразие но и да не прекалявам. Обобщи го че е добре да имам поне един ден, където да си отпусна душичката, но поне мен за сега не ме тегли към тесто, дори освен ръжен хляб Вита,друг към момента не мога да погледна. Аз съм към киселко- предимно краставички кисели и сирене за сега Simple Smile.

# 202
  • Melmak

Въобще ли? С ир ли си? Аз избягвам от много време, защото съм с ир, като цяло си купувам пълнозърнест хляб с квас.
Но аз нямам гадене и ям всичко без сурова риба и месо. И сладкиши не ям де, под всичко нямам точно всичко предвид, не ям сладки, разни джънкове. Ама това е било винаги така.

Благодаря ти! Даааа, намислила съм си от сега че след това на всички познати женички с дечица ще им дръпна по една реч, как не са ме предупредили, колко бързо ставали тези неща Grinning  При теб как са нещата? Как върви?

Оффф, ако знаех, че става от 1 опит като съм с ир и поликистоза, щях да изгоня мъжа ми в другата стая! 😁😁😁 исках д аопитаме малко да се насладим на времето заедно, поне няколко месеца опити, междувременно да купим апартамент. А не сега юруш на доматите…

# 203

И на мен така цял живот поликистозни яйчници, трудно ще забременееш и все си мислих че може би отнело месеци,или години...но да се радваме на нашите дарове Simple Smile Simple Smile Simple Smile ще се справим, ние тепърва къща трябва да ремонтираме...така че таткото е яко на юруш...но така си пожела Grinning

Въобще ли? С ир ли си? Аз избягвам от много време, защото съм с ир, като цяло си купувам пълнозърнест хляб с квас.
Но аз нямам гадене и ям всичко без сурова риба и месо. И сладкиши не ям де, под всичко нямам точно всичко предвид, не ям сладки, разни джънкове. Ама това е било винаги така.

Благодаря ти! Даааа, намислила съм си от сега че след това на всички познати женички с дечица ще им дръпна по една реч, как не са ме предупредили, колко бързо ставали тези неща Grinning  При теб как са нещата? Как върви?

Оффф, ако знаех, че става от 1 опит като съм с ир и поликистоза, щях да изгоня мъжа ми в другата стая! 😁😁😁 исках д аопитаме малко да се насладим на времето заедно, поне няколко месеца опити, междувременно да купим апартамент. А не сега юруш на доматите…

# 204
Не, нямам никакви заболявания.
Изледванията също са ми супер.
Наред с всички газирани, морски дарове, пържено, пушене и т.н. стана въпрос и за тестени неща.
А последната седмица изядох повече сандвичи и баници, от колкото през целия ми живот Grinning
Иначе сладко никак не ме изкушава, само мисълта за шоколад ми докарва гадене.

# 205
  • Melmak
О, Лина, нас ни чака ремонт, защото до сега живеехме в старо неремонтирано жилище, пътувахме доста и честно, грам не мислех за дом. Оженихме се миналия септември, скоро имаме годишнина.

Исках да пътуваме още, да живеем. Много години сме заедно, ама на мен все не ми стига!

Иначе това слушах от лекарите и аз, мислех, че ще трябва инвитро.

Даже казаха да не чакам и преди 30 да раждам, ама не ми се занимаваше грам.
Да не е имала предвид да не ядеш сурово тесто, maeve?

# 206
О, Лина, нас ни чака ремонт, защото до сега живеехме в старо неремонтирано жилище, пътувахме доста и честно, грам не мислех за дом. Оженихме се миналия септември, скоро имаме годишнина.

Исках да пътуваме още, да живеем. Много години сме заедно, ама на мен все не ми стига!

Иначе това слушах от лекарите и аз, мислех, че ще трябва инвитро.

Даже казаха да не чакам и преди 30 да раждам, ама не ми се занимаваше грам.
Да не е имала предвид да не ядеш сурово тесто, maeve?

Хайде сега да те шокирам, ние пък сме сравнително прясна двойка познаваме се около година и половина и под година сме заедно...но както казах човек предполага Господ разполага, ще се справяме , сигурна съм че и при Вас всичко ще се нареди 🍀🍀🍀

# 207
  • Melmak
Оо, няма лошо, Лина! Ние сме много години, но аз на 20 не исках да чуя за бебета. 😁

# 208
Оо, няма лошо, Лина! Ние сме много години, но аз на 20 не исках да чуя за бебета. 😁

И аз и аз, сега съм на 32 , следващият месец живот и здраве правя 33. Гинеколожката ми каза че вече това е възрастта за първо бебенце Simple Smile но това са подробности - вярвам че всичко се случва в правилното време за всеки. Но и аз като теб исках да попътуваме, да прекараме време заедно...имам силната надежда че ако всичко върви добре и бебо е добре, да направим едно ходене в късна есен до Италия Simple Smile . При теб симптомите как са? Казах те ли вече на близки и приятели? И смяташ ли да взимаш болничен по - рано?

# 209
  • Melmak
Лина, много ще ви е яко в Италия. Аз исках за рождения ми ден (януари) да отидем в Неапол, ама май само ще си го мечтая.
Ние за 12 години доста сме прекарали време заедно, ама не стига. Сега ще ходим до Валенсия и Барселона.
Ще навестим две приятелки, едната от тях е бременна и няма иначе да я видя преди да роди (живее там).

Симптомите - скъсват ме гърдите от болка, направо сутиени не търпя. Пораснали са ми, купих нови сутиени и пак болят. Това ми е симптомът. Ходя на фитнес, живея нормално, ходя на работа, излизам. Е, онзи ден бях на вечеря и после ходиха на бар, а аз отказах. Не за друго, много ми е търсене да не пия алкохол. Пия по 1 бира, ама повече не и ми се отщя да ходя. Иначе съм парти енимъл и бар не пропускам. 😁

Не сме казали на никого още, освен на 2 приятели, които са в чужбина и на една моя много близка приятелка. От нея няма и как да крия, но и не искам, с нея много лични неща споделяме.
На важни хора като родители, не сме. Искаше ми се да чуем пулс, някак да сме сигурни, че не е кухо яйце или нещо подобно. Сега мислим да правим пренатален тест и се чудя да изчакаме ли за него и тогава да кажем. Някъде към 11-12 седмица, като излезнат резултатите.
(Знам, че се прави в 10-та, но слагам 1 седмица чакане на резултат).

За болничен - абсурд. Докато съм ок, никакъв болничен. Аз съм по-енергична от преди, не ми е лошо за сега и ако мога, бих работила до последно, буквално до раждането.
Ти как си? Вие казахте ли? Планирате ли сватба?

Общи условия

Активация на акаунт