Априлски бебета 2026 ❤

• 10 808
  • 413
  •   1
Отговори
# 180
Аз ползвам приложението Pregnancy+ и съм много доволна от него. Според мен най-популярните приложения не се различават особено много, защото всичко изброено го има и в този. По-близо до последните месеци, срещу доплащане има възможност да следиш контракциите или да броиш ританията на бебето. Има много удобни инструменти за проследяване на бременността, полезна информация и т.н. Най-вероятно всички съвременни и добри приложения разполагат с тези функции

# 181
Цитат на: hechicera_ link=topic=1800696.msg50164398#msg50164398 date=1756970802

Вие водихте ли си мъжете да чуят пулса?
[/quote

Аз моя да, бях забравила да му кажа на какъв ултлазвук ме гледат и беше малко шокиран🤣 Но му беше интересно.

# 182
Морска звезда, в коя седмица си сега? Аз съм на преглед на 16-ти и тогава и ние планираме за първи път да чуем сърчицето. Лекарката искаше да се видим по-рано, някъде около 10-11 септември, но ще сме в отпуск, така че се отлага за по-късно. Иначе чакането ще е много трудно 😄

Амиии 6+4 г.с. съм. Още няма и сантиметър бебето 😄 Пожелавам ти да чуеш прекрасния звук на ритъма на твоето мъниче 🥰

# 183
Здравейте отново! Аз вчера бях на първия си преглед при доктора,който ме видя преди трансфера и о,чудо….единият ембрион се е разделил на две бебета! ;0 с ММ се побъркахме от рев (хем от страх, хем от радост)! Доктора каза,че това се случва 1 на 10 000 при положение,че ембриона в бил на 5 дни при връщането и нямаме близнаци в нито една от двете фамилии!
Чухме сърцето само на едното,защото другото върви с 2мм по малко и другия четвъртък искат да ме видят пак за да видим дали се развива!
Изключително много се радвам и всъщност ме е страх,защото като телосложение съм дребно същество и при един от предишните опити исках да ми върнат 2 яйца докторите бяха категорични,че при мен е рисковано да съм с многоплодна бременност! Вие как мислите,дали имам шансове да износя и родя здрави бебета?

П.С. Честито на всички чули сърца,това е най-хубавото изживяване на този етап! Някак дава спокойствие на душата!

# 184
Честито! При 2 сърчица се запишете при доктор, който следи рискови бременности, за да изкаже мнение относно възможността да износите близнаци.

# 185
Честито! При 2 сърчица се запишете при доктор, който следи рискови бременности, за да изкаже мнение относно възможността да износите близнаци.

Ами живея в чужбина и тук вървиш по здравна каса и когато и каквото ти кажат това правиш,на частен мога да отида за нещо,като допълнителна информация или успокоение,но не и да ме следи!
Така,че се оставям в техни ръце и каквото Господ каже!

# 186
  • Melmak
Dennymira, желая ти успех! Сигурно и в твоята чужбина има добри специалисти и медицината е на ниво. Надявам се всичко да е наред и с двете ембриончета.

Аз вчера не чух пулса, защото доплера (или там както се казва) имаше проблем със звука, но пулс има. Като цяло явно хората са емоционални за това, лекарката се извини 300 пъти, търсеше друг свободен ехограф, за да опитаме там, но нямаше. Аз й казах, че щом тя вижда и всичко е наред, ѝ вярвам. Даже предложи да ида в болницата друг ден ако много искам да го чуя, ама не мога да обикалям всеки ден по болници.

Вие казахте ли на работодателите си, че сте бременни? Кога смятате да обявите?

# 187
Мъжът ми влиза с мен на всеки преглед, а даже и детето. Докторката ми е изключителна в тези неща и даже подкрепя присъствието на таткото. Следях се при нея с първата бременност и останах изслючително доволна. Но пък и работим в една болница и се познаваме. На работодател още не съм казала, тъй като съм по майчинство и ще слея периодите. Мисля да зачакам още малко преди да информирам колеги и работодатели.

# 188
Аз ще изчакам да мине първи триместър и всички изследвания и манипулации, които се правят в самия му край. При мен има една деликатна ситуация - забременях след като ми мина интервюто (сменях работите), а първият ми РД беше в понеделника след като направих теста. Sweat Smile
Малко ги "попрецаквам", затова мисля да не отлагам твърде дълго казването, за да търсим човек, който да ме замести.

# 189
  • Melmak
Darbie, ако нямаш постоянен ТД и бременна могат да те махнат. Надявам се да са разбрани.

Аз се чудех какво да правя ако повръщам. Понеже в офиса.. нали.. няма как. Слава богу нямам такива проблеми и ходя. Мисля като мине първия триместър, тогава да кажа. Просто заради рисковете.

# 190
Dennymira, желая ти успех! Сигурно и в твоята чужбина има добри специалисти и медицината е на ниво. Надявам се всичко да е наред и с двете ембриончета.

Аз вчера не чух пулса, защото доплера (или там както се казва) имаше проблем със звука, но пулс има. Като цяло явно хората са емоционални за това, лекарката се извини 300 пъти, търсеше друг свободен ехограф, за да опитаме там, но нямаше. Аз й казах, че щом тя вижда и всичко е наред, ѝ вярвам. Даже предложи да ида в болницата друг ден ако много искам да го чуя, ама не мога да обикалям всеки ден по болници.

Вие казахте ли на работодателите си, че сте бременни? Кога смятате да обявите?
Моята чужбина Испания се слави с добро здравеопазване и читави специалисти,а и бих казала,че живея в областта и града,в който университетската болница е много на почит и идват пациенти от цяла Испания!
За сърцето-абе емоция си е,тогава някак си все едно наистина разбираш,че си бременна,ама истински! 😁 и мойто ММ е навсякъде с мен,за всяка кръв и урина и за всеки преглед!
Относно работата,аз съм самоусигуряваща се към фирмата на ММ и утре просто мисля да си пусна болничен,защото сама съм си шеф и вече не ходя на работа,поне да се възползвам от правата,които имам!

# 191
  • Melmak
О, никъде не го взимам аз бъдещия татко. Няма как да го събудя, за да ходя да ми взимат кръв. А за прегледи не виждам защо да го карам да излиза от работа. Аз повече мога да си позволя да излизам по-рано и взимам час примерно в 18:30. Понякога той е в срещи по това време.

Аз бих се възползвала ако мога да ходя по-малко в офиса, не за друго, а за да имам повече време да си приготвям храната. Искам да внимавам какво ям заради ИР. Вкарах си телешко в менюто.

# 192
Darbie, ако нямаш постоянен ТД и бременна могат да те махнат. Надявам се да са разбрани.

Аз се чудех какво да правя ако повръщам. Понеже в офиса.. нали.. няма как. Слава богу нямам такива проблеми и ходя. Мисля като мине първия триместър, тогава да кажа. Просто заради рисковете.

Ами аз съм адвокат, така че съм приела риска, че могат да ме махнат, ако поискат. Хубавото е, че мога да си практикувам и сама. Иначе свестни ми се виждат, ще се разбере😀

# 193
  • Melmak
Надявам се всичко да е наред! Иначе щом си адвокат, разбира се, можеш и сама. Моята адвокатка ми каза, че като е била млада майка дори не е спирала да работи.

Аз съм май 4 ден със сензора и вече едвааам го търпя. Мислех да слагам нов, като този се предаде (10 дни е неговият живот), обаче по-скоро ще го оставя за по-натам. Направо днеска вече имах чувство, че лепенката ме сърби. Мислех, че го нося от седмица, отварям приложението… от 3-4 дни. Иначе много помага наистина.
Как се справяте с апетита? Аз до скоро не усещах по-завишен апетит, днес май да. Но се старая да ям домашна храна и повече зеленчуци.

# 194
Да, аз си имам хора, с които работя отделно от клиентите на кантората, така че не ми е особено притеснено. А и наистина, ако имам възможност, бих работила и по време на майчинството.
Иначе за апетита - имам дни, в които мога да изям планетата Земя и пак да съм гладна. Има дни, в които я карам на супи. Laughing
Ако ми се яде между основните хранения, си купувам плодове.
Гледам да избягвам вредни, много мазни храни и до колкото мога тестени изделия. Но аз по принцип така си се храня, така че няма промяна. Единствената е, че се насилих да закусвам, защото преди това закусвах с цигари и кафе. Smile

Общи условия

Активация на акаунт