Априлски бебета 2026 ❤

• 16 117
  • 604
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте, днес ми излязоха едните кръвни резултати профилактични (тъй като не съм в България и тук май по-други пускат), и за моя изненада anti TPO 45 (при норма 34) и при TSH 1,59. Никога не съм имала проблеми с щитовидната жлеза и сега съм малко наплашена

# 601
Доколкото знам, антителата могат да бъдат високи или ниски при 90% от хората. Проблемът се установява в комбинация с други показатели + ехография на щитовидната жлеза. Ако те е страх, можеш да се консултираш с ендокринолог, но най-вероятно няма проблем, ако TSH е под 2

# 602
Много ти благодаря. Малко се успокоих, че до вторник докато се видя с гинеколога щеше да има да го мисля.

# 603
  • Melmak
Вие как сте като някой ви ядосва?
Опитвам се да си казвам, че няма нужда да се напрягам, особено като не мога да променя нещо, ама….

Сега пък се очертава командировка, ама не знам дали ще мога да отида.

# 604
С успокояването на нервите съм много зле в момента. Ядоса ли ме някого направо избухвам. Онзи ден в кварталния магазин влизам с детето, което тича на всякъде и дърпа всичко. Абе направо много трудно да го укротя. Отивам на касата, магазинерката ми чуква първия продукт и влизат две лелки в магазина и стават пред мен и си поръчват цигари.... Еее тази на касата ми изтри продукта и ми вика айде за бързо и започна да се занимава с госпожите... Аз започнах пак да гоня детето из магазина и като ми кипна и като и се накарах ... ужаас.. направо избухнах. Попринцип бих си замълчала и просто не бих влязла отново в този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт