Априлски бебета 2026 ❤

• 14 612
  • 564
  •   2
Отговори
# 555
Относно дрехите - искам да ви кажа, че днес се излъгах да сложа дънки - с ластик са отгоре - НИКОГА ПОВЕЧЕ. Още довечера сядам и започвам да поръчвам някакви дрехи. Искам да ми е удобно и да не се чудя как да седна, за да не ми се притиска корема.

# 556
  • Melmak
Аз за това повдигнах въпроса с дрехите преди няколко страници.. вече не понясям и любимите си дънки. Както съм ги прибрала, така ще седят.
Пътуваме със самолет, а тия дни в София беше ужасно, чудех се с какво да пътувам, което да не стяга. Взех, че намерих едни злощастни дънки от Пепко, подарък от свекърва ми. С ластик са, но не е стегнат. Грам не ги харесвам тия дънки, носила съм ги до магазина и обратно. Обаче сега ги нося, защото не стягат. Даже са от един много смотан дънков плат, ама 3 ч и кусур в самолета не съм имала драма.

# 557
Гледах в шийн, има най-различни неща. Има едни сетове, които всичките ми познати си купиха - като рипсени - има всякакви разновидности - пола и блуза, пола, блуза и жилетка... Пипала съм им материите - приятни и меки са и знам, че са много удобни. Мисля да си взема по един от по-тъмните цветове. Отделно има куп други най-различни неща в различни стилове - офис дрехи и т.н.. Така че натам съм се насочила, така или иначе се очертава да се пазарува доста - поне да не се хвърлят луди пари.
Вчера обикалях по магазини по друг повод - ако не се бях облякла спортно (което не правя по принцип), надали щях да издържа.

# 558
Аз добре че съм запазила дрехи, които носех, когато бях с няколко килограма повече. Направо се хваля, че не ги изхвърлих - сега всичките ми влизат в употреба. Но ще хвърля и едно око в Sinsay за нещо по-удобно и по-хубаво на промоция, че не може всеки ден с клин на работа.

А иначе май като се развали времето, ще е по-добре направо да изляза в болничен. Работата ми е свързана с постоянен контакт с хора, а не ми се иска да лепна нещо точно сега.

# 559
Аз никога не съм сменяла размер - винаги М - и с и без качени кг... Най-много Л да имам, ако съм сметнала, че нещо ми харесва повече в по-голям размер по някаква причина. И две-три тениски ХЛ - да са оувърсайз. Повечето ми дрехи са доста вталени именно в тази област, а и почти не разполагам с такива с ластик... Smile
Летни дрехи, които са по-широки и свободни, имам, но не мога да кажа същото за есенно - зимната колекция Laughing Не ми се мисли просто.
Трябва да намеря и хубави чорапогащници за бременни. Някоя от вас, ако има предложения, съм тук, за да ги видя. Laughing Основно на чорапогащници я карам цяла зима - тоест ми трябват и по-плътни, че с тези роклички... Smiley

# 560
Плътни хубави термо и като цяло всякакви чорапогащници за бременни има в ХМ, пускат и по някое време в Лидл термо такива. Много топлят, повече отколкото ако сложа панталон/клин. Изпробвано с предишната бременност в същия сезон🤣.

# 561
  • София
Миналата бременност в същия сезон изкарах на дънки от HM и клинове от лидъл, но работех вкъщи и реално по цял ден можех да стоя по пижама … сега обаче ходя само с два чифта дънки и широки блузи/пуловери. Все още крия бременноста си на работа, но все повече започна да ми личи.
Днес бях ма преглед, вървим си по седмици , средата на другия месец съм на 1ва фетална и докторката каза, че след това ще реши дали ще правим пренатален тест или не. Бебока мърдаше, видях ръце, крака .. беше прекрасно ❤ за сега терминът е 24.04

# 562
Аз май споменах, че си имам няколко дънки за бременни от предната бременност, която беше в същия сезон. Така, че започнах да си ги нося вече и са ми много удобни.

# 563
  • Melmak
Аз до сега носех едни по-летни панталони от Дика; идеални за офиса. Не са дънки, а панталони, не са широки, но от хубав плат и не стягат. Обаче са за топло време и като вече е хладно ще ги прибирам. Иначе не мисля да излизам болничен.. а и предпочитам да работя, като родя цяла година няма да докосвам офисна работа. Но за офиса някакви поне дънки ще купя, то ще стане време за пуловери. 😄😄😄

# 564
И моят термин е за 24ти 🧡 другата седмица ще съм на преглед, да видим какво е положението. Аз не съм си и помисляла да си обличам дънките 😃 те и преди ми бяха малко тесни, та сега ептен. Ще трябва да си взема нещо и аз, че само с клинове не ми стяга и ми е добре, ама сега като стане студено няма как.

Миналата бременност в същия сезон изкарах на дънки от HM и клинове от лидъл, но работех вкъщи и реално по цял ден можех да стоя по пижама … сега обаче ходя само с два чифта дънки и широки блузи/пуловери. Все още крия бременноста си на работа, но все повече започна да ми личи.
Днес бях ма преглед, вървим си по седмици , средата на другия месец съм на 1ва фетална и докторката каза, че след това ще реши дали ще правим пренатален тест или не. Бебока мърдаше, видях ръце, крака .. беше прекрасно ❤ за сега терминът е 24.04

Общи условия

Активация на акаунт