Априлски бебета 2026 ❤

• 13 644
  • 543
  •   6
Отговори
# 540
Лина, аз ползвам този. Няма агресивен аромат и добре се справя със задачите си. А и мултифункционално. Имат и специално за баня спрей, но него не съм ползвала засега

# 541
Момичета, какви препарати използвате за почистване на баня, че вече съм по-активна и се чувствам по-добре, съответно искам да отменя ММ със задачките, но всичко налично вкъщи е доста агресивно и не смея да чистя за момента.
Аз ползвам Фрош, водят се еко и миришат много приятно, също чистят добре.
А да се оплача, че за парацетамола съм се наплашила нещо, знам, че е голяма глупост, но попаднах на някаква статия с изказвания на Тръмп относно парацетамола по време на бременност и в първите две години на детето, че увеличавал възможността за аутизъм и вече не смея да го пия. Тръмп все пак беше препоръчал белина по време на пандемията, но аз като съм си го набила вече в главата и това е 🥺

# 542
Бих казала, че не си струва толкова да се плашиш – все още няма нито едно доказателство, което да потвърждава, че парацетамолът е опасен. А изследването, което се дава за пример, е много, много съмнително, напълно некачествено. И нека не забравяме, че Тръмп е преди всичко бизнесмен. Няма да се изненадам, ако утре или вдругиден предложи някаква алтернатива, която ще бъде негово лично производство 🙂

# 543
  • Melmak
Не се шашкай за парацетамола. Наистина това е единственото, което лекарите позволяват да се приема. Аз, като човек с мигрена ти го казвам, преди пиех силни дози други обезболяващи, сега не мога. Всички АГ лекари казват - парацетамол и толкова.

Няма как да очакваме, че няма да се разболеем в сезона на настинките, особено по време на бременност, когато имунната система е отслабена. И аз, докато бях бременна, се разболях. За щастие температурата ми не надвиши 37,5°C. Приемах само парацетамол и витамин C, а капките за нос бяха моят постоянен помощник в продължение на седмица и половина.
Надявам се да ни подмине. Аз боледувам веднъж на две години, изкарала съм мононуклеоза без да разбера преди да забременея.. мъжът ми е кекльото.. особено тая година, горкия преживя две операции и между двете го хвана нещо ужасно като вирус. След това пак кара нещо такова. Аз през цялото време се грижех за него и не се разболях. Но сега като имунитета спада не знам как съм.

Общи условия

Активация на акаунт