Априлски бебета 2026 ❤

• 13 638
  • 543
  •   2
Отговори
# 525
  • Melmak
Офффф, да ви се оплача. От снощи мм вика нещо май бил настинал. Сутринта “май нищо ми няма”. Успокоих се, сега се разкиха пак вика… не ми е добре. Побеснях! Баш сега да ми се разболее, дето от парацетамол друго не мога да пия..
Всеки път се чудя как ми ги влачи тия вируси.
Ходи, тренира, явно нещо го е надухало ли, какво..отиваме сега в чужбина в неделя летим… и ще сме у приятелка, която също е бременна. Направо.. идва ми да го тресна с нещо тежко. Лепка всеки вирус… не знам как го прави.

# 526
Да, аз ще ходя на 16ти там и на мен така ми казаха. Ще дам кръв по-рано, ама не там, а в моя град, че няма как да пътувам постоянно. Аз пък с предната бременност не бях толкова притеснена, колкото сега 😆 вече имам доста повече информация от преди и точно, че знам какво е и какво не чака се притесняваме постоянно. Особено малкия да не ми удря корема и т.н. А да ви питам със секса как сте? Че аз грам желание нЕмам, ама граааам, Ню-ню...

Аз ще ходя на 14.10 в Щерев, да дам кръв за БХС. На 15.10 ми е прегледът с ехограф(ФМ). От болницата, запазвайки часът ми обясниха, че първо трябва да дам кръв и после да мине прегледа.

# 527
Желанието за секс и при мен липсва. Постоянно се чувствам уморена и мисля че е за това. Но пък и на ФМ ни казаха, че плацентата още не се е вдигнала и следващия месец за се въздържаме ... 😔

# 528
Здравейте, включвам се във вашата тема с термин 03.05., което за мен си е чист април месец. Сега съм в 8+5г.с. Имам момченце на 3г7м. Надяваме се на момиченце, но каквото и да ни се падне ще се радваме и ще го обичаме.
С първата бременност бях по-притеснена, сега се чувствам много по-спокойна като знам какво престои. Лека бременност на всички! ❤

И аз съм доста по-спокойна, отколкото с първата бременност. С нея бях доста по-припряна, нетърпелива, вечно чакаща нещо. Сега, като знам какво предстои, съм доста по-търпелива и спокойна, не се притеснявам за излишни неща, доверявам се на 100% на следящия ме АГ и не чета за симптомите в интернет, за да избягвам излишните филми в главата ми Smile

# 529
Аз няма как да кажа какъв скрийнинг съм правила защото не съм в България и нищо няма да ви говори. Просто избирах някакви пакети и правя и плащам каквото кажат. 😆

А за "кекса" направо бях издивяла, ММ го хвана страх от мен. 🤣 Буквално се карах с него, че е длъжен да ме задоволява когато кажа. Да ме пита човек при рискова бременност какви са тези мераци. 🙈
Но от няколко дни сякаш отивам в другата крайност. 😅

# 530
И при мен няма никакво желание - постоянно съм изморена, ту съм гладна, ту съм преяла, ту усещам някакъв дискомфорт в корема, ту ми се спи. Либидото ми е на нула. Ама май и ММ е малко притеснителен, защото и той не настоява - явно новината за бебето му е вдъхнала лек страх 😆

# 531
Аз ту имам желание, ту нямам, ту ми е лошо и повръщам, ту нищо ми няма 😁 Но си припомних с миналата бременност как на мъжа ми рязко му спадна либидото някъде около шести месец 😂 Понеже съм слаба и почти нямах корем, бебето се виждаше доста отчетливо как мърда и щом мръднеше, нещата рязко приключваха 😂😂

# 532
Относно настинките. Нормално е, сега е сезонът на сополите. Вкъщи и мм и малката са със сополи, госпожицата си ги бърше където свари🤣. Пия биозин мама и се надявам да не ме хванат,че с морска вода ще си отпуша носа -ама друг път.
За секса има дни много ми се прави през деня, ама стане ли вечер, докато приспя каката, вече ми е тежко и дискомфортно на стомаха, спи ми се и желанието изчезва. Като цяло сме доста семпли в половия живот последно време ама това дете така и не мога да го приспя в нормален час и за кратко време и това е
..

# 533
Добре дошли на новите момичета. Няколко дни не четох иии имах да наваксвам.

Моето желание за кекс е огроомно. А с предната бременост не беше така.

Иначе съм и по-спокойна. С предната бременност бях все във филма. А сега..дори забравям,че съм бременна докато не ми се догади 😆

# 534
Ох, да, и аз така. Аз докато го приспя и съм заспала с него, абсурд нещо да се прави. Остава някога през деня, че мъжа работи понякога и от вкъщи, ама аз все си намирам причина да не стане 😂 горкият ми мъж. С предната бременност вече като напреднах с месеците и мнооого ми се правеше, направо само за това мислех денонощно 🤣 ама и ми се появяваха контракции като се възбудех и ме хващаше страх малко, а мъжът и той бягаше като дявол от тамян, като бях вече с голям корем, да не направим нещо на бебето 😂😂 ама туй то, поне този път го няма това гадно гадене и повръщане, за сега само 2 пъти повръщах и то от някакви супер гадни миризми и като мноого огладнея ми се пригадва. Вече не знам и какво да си обличам... Вкъщи си пера по клинове, ама като трябва да излизам няма какво да си облека, честно... То е рано още, ама корема ми е все надут, обикновени панталони не мога да си сложа, а и още не искам много хора да знаят.

Относно настинките. Нормално е, сега е сезонът на сополите. Вкъщи и мм и малката са със сополи, госпожицата си ги бърше където свари🤣. Пия биозин мама и се надявам да не ме хванат,че с морска вода ще си отпуша носа -ама друг път.
За секса има дни много ми се прави през деня, ама стане ли вечер, докато приспя каката, вече ми е тежко и дискомфортно на стомаха, спи ми се и желанието изчезва. Като цяло сме доста семпли в половия живот последно време ама това дете така и не мога да го приспя в нормален час и за кратко време и това е
..

# 535
На мен ми спряха секса 🥺😔, че получих зацапване точно от него преди 1 месец ( леко отлепване на плацентата) Иначе съм за него, много ми липсва 😀

# 536
Ние предната бременност бяхме доста по-активни, дори до деня преди да родя.😁 Иначе и аз имам затруднения с облеклото,търся си рокли, понеже не искам само с клинове отсега да я карам, но засега нищо не съм си купила, освен един клинопанталон тип чарлзстоун.

# 537
  • Melmak
Оф, аз нямам желание за кексове. В началото сякаш бях ядосана на мм, че ме е забременил от първия опит. После почнах да мисля за огледи и апартаменти, кредит, банки и фуча насам-натам.

# 538
Момичета, какви препарати използвате за почистване на баня, че вече съм по-активна и се чувствам по-добре, съответно искам да отменя ММ със задачките, но всичко налично вкъщи е доста агресивно и не смея да чистя за момента.

# 539
Няма как да очакваме, че няма да се разболеем в сезона на настинките, особено по време на бременност, когато имунната система е отслабена. И аз, докато бях бременна, се разболях. За щастие температурата ми не надвиши 37,5°C. Приемах само парацетамол и витамин C, а капките за нос бяха моят постоянен помощник в продължение на седмица и половина.

Общи условия

Активация на акаунт