Априлски бебета 2026 ❤

• 14 923
  • 574
  •   2
Отговори
# 570
Рипсената материя съм я пипала и наистина е много мека, сравнително топла, разтеглива е и е удобна. Първата ми се стори леко по-малка като размери и взех предвид, че не е от разтеглив плат, затова поръчах с размер нагоре Simple Smile Дори и сега да е свободна, после ще е перфектна. За всичко това дадох малко по-малко от 130 лв., което е прекрасно.
Преди 10-15 години е било доста скъпо да се обличаш по време на бременност.
Плюс - поръчах си рокля оттам и за гражданския брак, да видим дали ще облека нея. Доста интересна ми се стори, за бременни е - ще видим. Ако я харесам и съм с нея, след подписа, ще ви пусна снимки Laughing

# 571
  • Melmak
Аз “да се похваля” с хрема… сигурно от 3-4 години не съм имала хрема! Направо .. баш сега. Подсмърчам като първокласник, ставащ за училище… 😄

# 572
Ужас, дано се оправиш бързо!

Момичета, аз имам един проблем - от година съм се научила да спя по корем и, колкото и да се старая, се хващам, че и до ден днешен понякога спя така. ММ ме буди да се наместя, ако той ме види, но малко ме притеснява...
Чудя се дали отсега да не си взема възглавница за бременни, а дали ще помогне... Не е ясно.

# 573
Цял живот спя по корем, в момента с термин 28.03 все още спя по корем и не ми пречи. С предната бременност в един момент вече няма как, така че и ти сама ще си промениш позата.  На мен лична не ми беше удобна възглавница за бременни, чувствах се много притисната😂 Но масово на жените са им удобни. Ако имаш приятелка, която да ти заеме да пробваш преди да купиш ще е супер.

# 574
Една приятелка ще ми даде, благодаря ти! Интересно ми е дали ще се въртя с нея, защото това при мен е голям проблем също

Общи условия

Активация на акаунт