Априлски бебета 2026 ❤

• 13 638
  • 543
  •   2
Отговори
Здравейте, бъдещи мами с термин април 2026! ☀

# 1
Хехеее има темичка. Здравейте, днес видях двете чертички. Терминът ми трябва да е 08.04.2026г. Имаме момченце на 1г. и 2м. Много искахме две деца с малка разлика и ето Simple Smile надявам се да е лека бременността на всички и април да гушкаме малки сладки човечета. Първия ми преглед ще е след 2 седмици и нямам търпение Simple Smile

# 2
Ние имаме момиченце на 1 година и почти 8 месеца. Бяхме на преглед вчера - видя се плодно сакче и жълтъчно мехурче 🥰. След две седмици пак ще отидем, за да видим ембрионче с пулс, живот и здраве 🥰. Терминът ми би трябвало да е 02.04.2026. Интересното е, че все още не ми се беше възстановила менструацията след раждането 😀. Засякох си овулацията със следене на БТ.

Дано всички да останем до термин в темичката и да гушкаме прекрасни бебета напролет! ❤

# 3
Записвам се и аз тук с последен цикъл 1ви юли. Термин нямам идея все още понеже ми се обърка малко цикъла юни и юли. Кръвен тест на 1ви август с резултат 2225. Записах час за преглед на 15ти август. При вас има ли някакви симптоми. При мен само болезнени гърди и от време на време лека болка в корема. Честито на всички мами и тихичко до финал. 😊

# 4
Здравейте,мами.
Последният ми цикъл беше на 26.06. Направих си тест преди няколко дни и беше с бледа втора черта. В петък си пуснах кръвен с резултат 261.81. До вчера имах дискомфорт в гърдите ,но днес не го усещам. Утре мисля да си пусна пак кръвен да видя дали се покачва ЧХГ. Притеснението ми идва от това,че отшумяват симптоми.. 🙁

# 5
Аз нямам никакви симптоми към този момент. С предната бременност единствено ме боляха гърдите.

# 6
Здравейте, момичета Simple Smile и аз съм с термин април месец. Искате ли да си направим затворена група във фейсбук?

# 7
Здравейте, момичета Simple Smile и аз съм с термин април месец. Искате ли да си направим затворена група във фейсбук?

Да ❤️

# 8
Да💞

# 9
И аз засега нямам никакви симптоми. Аз още кърмя, така че и в гърдите нямам никаква промяна и напрежение 😀. И аз съм за група във Фейсбук!

# 10
Момичета от теста на 1ви август с резултат 2225 днес е 6923 и вече се обърках в коя седмица съм. 😄По мои сметки трябва да съм в края на 5та началото на 6та.😄

# 11
https://www.facebook.com/share/g/1FcJVVQQQh/?mibextid=wwXIfr
Това е линк към групата ни във фейсбук Simple Smile

# 12
Здравейте мами ,искам да се запиша и аз в темата Априлски бебета,.След ЗЕТ трансфер съм на 2 тридневни ембриони и вчера на 11 ден кръвния тест показа 251 ЧХГ,утре ще пускам пак да видем как се покачва.Желая късмет и успех на всички мамчета до Април.

# 13
Здравейте! Аз се бях записала в мартенската тема, но се оказа, че термина ми е на 1 април. Днес пак бях на лекар. В 6г с + 4 дни съм по ПРМ. А ембриона отговаря по размер на 5 г с + 6 дни. Чухме пулсации, но все още няма сърдечна дейност. Викат ме пак след 2 седмици да видим как се развива.

# 14
Добре дошла, Диана. Дано се съберем бързичко, за да си споделяме. Аз все още нямам симптоми никакви, чак се изнервям, но и първия път нямах. На преглед съм края на другата седмица и вече това чакане ме изнервя.

Общи условия

Активация на акаунт