Априлски бебета 2026 ❤

• 20 691
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Ива, от София съм. Май пропуснах да напиша.

Аз усещам една тежест в корема ниско долу, болезнени гърди като при цикъл, но по-силно.

Налегна ме страшна депресия и меланхолия. Ходила съм на психолог няколко години, оправих доста проблеми, които имах. Сега разредих срещите с психолога и тази бременност като гръм от ясно небе.
Днес ми е много труден ден, психически, не физически.

И аз се чудих за лекар, но решихме за потвърждение просто да изберем един, а след това допълнително ще проучим за някого, който ще ми проследява бременността. Мислим да кажем на родителите, като чуем сърце, Дай Боже, защото те познават много доцри лекари и ще ме свържат.
Иначе и из имах такива болки, но сега поспряха като че ли.
Съветът ми е да се радваш на момента и да се стараеш да мислиш позитивно, защото не си влияеш добре, а все пак изграждаш човече в момента.
Оз също съм имала проблеми, сега гледам нищо да не ми прави впечатление и да се държа възможно най-безгрижно.

# 31
Здравейте, днес бях на първи преглед отговаря си на 6г.с.+1 и пулс чухме 179. Викат ме след 2 седмици пак. Като изследвания само витамин д и б12 ми казаха да пусна. Иначе симптоми освен болезнени гърди никакви нямам. Вие как сте. 😊

# 32
Здравейте, някой да се следи в Токуда?
Какво ви е мнението?
Петък ще бъде първият ми прегледа, надявам се всичко да е наред. Моите симптоми са сънливост Simple Smile

# 33
Аз съм в четвъртък на първи преглед. Нямам симптоми, освен умората. Чувствам се ужасно изморена, което не е добре, защото покрай детето все има какво да свърша.

# 34
  • Melmak
Тази умора кога минава? Спира ли въобще?
Много съм изплашена, шокирана и малко тъжна. Животът ми никога няма да бъде същият.
Не знам дали съм изморена от симптомите, или от това, че спя по 6 часа на нощ. Аз като цяло съм поспаланка и обичам по 8-9 часа да спя без да съм бременна.

# 35
iva93, и аз съм с толкова късна загуба през 2022 година, така и не стана ясна причината. След това, когато забременях с дъщеря си, изследвах всичко, за което се сетя (и за което ме подсетят) през около месец. За щастие, всичко е наред. Сега продължавам с рутинните изследвания на коагулация, витамини, минерали… И също съветвам да се изследват! 🙂 Успех на всички и до благополучен финал! ❤

Относно симптомите - аз съм само с умора засега. От време на време имам леко гадене. В четвъртък съм на преглед. ❤

hechicera, животът наистина няма да бъде същият. Но ако ти е първо дете, дори не можеш да си представиш колко по-хубав ще бъде! Не съм сигурна какво визираш под това, че няма да бъде същият, но ако става дума за ограничения на личната свобода - докато започнат да ти липсват нещата, от които се лишаваш, детето ще е достатъчно голямо, за да не се лишаваш 😀. Просто всичко е ново, вълнуващо, неописуемо. Кураж! Споделяй, ако нещо ти тежи, всички тук сме на това дередже 😀❤.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 00:48 от Артемида

# 36
Животът никога няма да бъде същия, но ще придобие смисъл. Сега някакси не мога да си представя живота без детето, той е нашата гордост. Трудно е. Саши беше много ревлив като новороден. Първите месеци почти не ги помня. Сега е по-добре. Естествено има все още трудни моменти. Надявам се второто да е по-спокойно бебче 🤣

# 37
Не знам, момичета, имам чувството, че умората никога няма да изчезне🤣 Аз буквално само да се облегна някъде и заспивам, а професията ми е такава, че малко да се разсея, може да станат големи грешки... Спрях кафето още преди да забременея, защото не ми беше нужно.
Вие какви методи използвате, за да сте адекватни поне на работа?

# 38
  • София
Здравейте момичета , неочаквано / но не нежелано/ видяхме двете чертички. Още е много рано, кръвния тест е с резултат 276. За първи път ми е , и имам хиляди въпросителни в главата. Изпитвам огромна нужда да споделя с майка си и сестра ми , но знам ,че е твърде рано. Нямам представа къде да се следя и как да избера най- добрата възможност за мен. Първия преглед доколкото прочетох е хубаво да е поне след 2-3 седмици към / края на месеца/ и мисля да го проведа при досегашната ми гинеколожка , а след това да потърся мнения за лекар - става въпрос за София. Вие как избрахте ?
Благодаря и се извинявам ,ако съм била твърде хаотична в писанието си.

# 39
Здравейте момичета , неочаквано / но не нежелано/ видяхме двете чертички. Още е много рано, кръвния тест е с резултат 276. За първи път ми е , и имам хиляди въпросителни в главата. Изпитвам огромна нужда да споделя с майка си и сестра ми , но знам ,че е твърде рано. Нямам представа къде да се следя и как да избера най- добрата възможност за мен. Първия преглед доколкото прочетох е хубаво да е поне след 2-3 седмици към / края на месеца/ и мисля да го проведа при досегашната ми гинеколожка , а след това да потърся мнения за лекар - става въпрос за София. Вие как избрахте ?
Благодаря и се извинявам ,ако съм била твърде хаотична в писанието си.
Добре дошла и лека бременност Simple Smile Щом имаш нужда, сподели го. Нормално е да се вълнуваш. Simple Smile За лекар аз не мога да препоръчам, не съм от София, но другите момичета ще ти дадат мнения. Избери лекар, който ти вдъхва спокойствие и доверие.

# 40
  • Melmak
Животът никога няма да бъде същия, но ще придобие смисъл. Сега някакси не мога да си представя живота без детето, той е нашата гордост. Трудно е. Саши беше много ревлив като новороден. Първите месеци почти не ги помня. Сега е по-добре. Естествено има все още трудни моменти. Надявам се второто да е по-спокойно бебче 🤣
Благодаря ти, много ми е трудно. От няколко дни живот не живея, като робот съм. Виждам само как поемам всички минуси, как тялото ми ще се съсипе, ще напълнея, ще спра да ходя на работа, ще спра да мога да пътувам, имам чувство, че влизам в затвор. Не се радвам, мъжа ми не знае вече какво да ме прави.

# 41
  • София
Прегръщам те , и аз съм си го мислила преди , че ще ми е изключително трудно да променя целия си живот за неопределено време. В момента все още не го осъзнавам напълно ,но смятам е нормално да преминаваш през такива мисли. Всеки обича собствения си конфорт , особено ако сте от повече време заедно / така е и при нас / и сте изградили страхотно настояще. На мен ми е много трудно с отказването на цигарите , вероятно защото още не изпитвам  никакви симптоми и дискомфорт ,но си ми се пуши през цялото време.

# 42
За лекар и аз много се колебая, имам познати, които ми препоръчват, но ще почакам да видя и свекъра какво ще предложи, защото той се познава с доста.
Понеже, колкото и тъжно да е, съм видяла, че в България те гледат с друго око, ако си човек на познат, съм решила да предприема тази стратегия.
С годеника ми си мислим наистина да се спра на някого, който след това и ще извърши раждането. При мен е ясно, че ще е секцио заради сериозни проблеми с очите и по-точно - с очното налягане. Така че тепърва поредстои да проучваме.
Запазих си час за потвърждаване на бременността в понеделник - 18.08, точно 2 месеца от първата дата на последния ми цикъл. Лекарката ми беше препоръчана за гинекологичен преглед, надявам се да е с добра апаратура Hands Pray

# 43
Мамчета имам питане ,какъв Интимен душ гел ползвате ,аз имам Гинексид ама не съм сигурна нали е добър.Благодаря ви.

# 44
Мамчета имам питане ,какъв Интимен душ гел ползвате ,аз имам Гинексид ама не съм сигурна нали е добър.Благодаря ви.
Аз ползвам lactacyd.  Не съм го сменяла и с първата бременност, не мисля да го сменям и сега.

Общи условия

Активация на акаунт