Ние за 12 години доста сме прекарали време заедно, ама не стига. Сега ще ходим до Валенсия и Барселона.
Ще навестим две приятелки, едната от тях е бременна и няма иначе да я видя преди да роди (живее там).
Симптомите - скъсват ме гърдите от болка, направо сутиени не търпя. Пораснали са ми, купих нови сутиени и пак болят. Това ми е симптомът. Ходя на фитнес, живея нормално, ходя на работа, излизам. Е, онзи ден бях на вечеря и после ходиха на бар, а аз отказах. Не за друго, много ми е търсене да не пия алкохол. Пия по 1 бира, ама повече не и ми се отщя да ходя. Иначе съм парти енимъл и бар не пропускам. 😁
Не сме казали на никого още, освен на 2 приятели, които са в чужбина и на една моя много близка приятелка. От нея няма и как да крия, но и не искам, с нея много лични неща споделяме.
На важни хора като родители, не сме. Искаше ми се да чуем пулс, някак да сме сигурни, че не е кухо яйце или нещо подобно. Сега мислим да правим пренатален тест и се чудя да изчакаме ли за него и тогава да кажем. Някъде към 11-12 седмица, като излезнат резултатите.
(Знам, че се прави в 10-та, но слагам 1 седмица чакане на резултат).
За болничен - абсурд. Докато съм ок, никакъв болничен. Аз съм по-енергична от преди, не ми е лошо за сега и ако мога, бих работила до последно, буквално до раждането.
Ти как си? Вие казахте ли? Планирате ли сватба?
В Неапол съм била и на Капри -пожелавам ти го, прекрасно е!
Симптоми да усетих много рано, без да се филмирам няколко дни след това почнах да чуствам странни неща, докато вече след няколко седмици вече обърнах внимание и се видя