Априлски бебета 2026 ❤

• 10 259
  • 380
  •   4
Отговори
# 225
Включвам се и аз с бързото издуване на корема. Втора бременност. С първата до края на четвърти месец не ми личеше, а сега съм в 10г.с. и все едно ,съм в 20г.с. 😅 Вече започнаха и хора, които не са ми близки да забелязват и подпитват, ама това е положението. Гърдите ми също много се уголемиха.

# 226
И моят корем е по-издут, а съм едва в 7.г.с., какво ще става до края не ми се мисли Sad
Точно бях го прибрала, и започнах да го стягам и хоп тестче 🤭
Адмирации на мамите чакащи 3то дете!

# 227
  • София
Здравейте, и ние чухме пулс 🩷
Сега ми предстои да избера къде да се следя. Досегашните ми посещения /2/ бяха при гинеколожката ми, при която съм ходила винаги. Тя е страхотна жена и води женски консултации, но НЕ изражда. Това ме тревожи и се чудя дали да не последвам съвети на приятелки раждали при д-р Спасов в Шейново. Доколкото разбрах, не е по ЗК. Заплаща се пакет от 910лв за цялото следене, което включва ФМ, биоскрининг и всички останали изследвания.
Вие взехте ли решение вече ?
Аз съм в 7гс и 4 дни. Личната лекарка ми обясни ,че до 12гс трябва да съм решила.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 13:00 от paranoir

# 228
  • Melmak
Аз се насочих към Надежда. Така и така нямам гинеколог, при който да съм ходила редовно до тоя момент.
В Надежда е скъпо, но повечето отзиви са добри. Самата аз само в мола съм ходила до момента. Отношението ми харесва, смятам, че и д-р Колева е интелигентна жена и си пасваме. Важно е “да има химия” и с лекаря, разбирате ме какво имам предвид.

# 229
Ще се присъединя и аз с ранно подут корем 😄 Трета бременност и май наистина това си оказва влияние. И не мога да го прибера вече 😆

# 230
Сега ми предстои да избера къде да се следя. Досегашните ми посещения /2/ бяха при гинеколожката ми, при която съм ходила винаги. Тя е страхотна жена и води женски консултации, но НЕ изражда. Това ме тревожи и се чудя дали да не последвам съвети на приятелки раждали при д-р Спасов в Шейново. Доколкото разбрах, не е по ЗК. Заплаща се пакет от 910лв за цялото следене, което включва ФМ, биоскрининг и всички останали изследвания.
Аз съм в 7гс и 4 дни. Личната лекарка ми обясни ,че до 12гс трябва да съм решила.

Аз ще се следя при доктор Вецев - преглежда в Поликлиника България и изражда в Шейново. Първото си дете родих при него, той ме следи от 7 месец нататък и нямам никакви забележки, освен към базата в Шейново. Преди да избера него с предишната бременност (рискова) се следях в Надежда и Токуда и останах супер недоволна. В Токуда мога да препоръчам само професор Марков, но за съжаление не следи бременни и не изражда.

# 231
И на мен много ми се подува коремът - в 10 + 5 съм, дрехите, по-прилепналите, сутрин ми стават - вечер не Satisfied Хората започнаха да се усещат. Не знам как на някои жени не им личи до 4-5 месец... То е ясно, че в момента това не е бебето, но не изглежда така Sweat Smile
Иначе на нас ни предстоеше организация на голяма сватба, но се отложи - преди да родя ще подпишем само с двете семейства и кумувете ще отпразнуваме в някой ресторант след това.

# 232
  • София
С първата ми бременност не ми личеше до края на 6м. В четвъртък съм на преглед дано да чуем пулс. Иначе ми е супер зле по цял ден, абсолютно никаква енергия, гадене сутрин, гадене вечер .. за гърдите да не говорим. Не знам изобщо как ще работя.
Да споделя за чудещите се мами, със синът ми се следях изцяло в болница Вита, като докторката ми ме насочи към израждащ в Шейново. На мен лично кракът няма да ми стъпи повече там дори зз преглед. Нямам едно положително мнение, но има много доволни от там. Сега съм се насочила към Щерев. Спряла съм се на двама доктори, единия е и по ФМ, другия мисля не беше. Само да е всичко наред, никога не съм се чувствала толкова отпаднало нито с успешната, нито с неуспешната бременност, а е доста рано 😅

# 233
И аз избрах твърдо Щерев - оттам като че ли чувам най-добрите отзиви. На мен ми препоръчаха Александров, Певтичев и Арабаджи. Аз избрах Арабаджи, защото предпочитам да ме следи жена - мъжете може да са много добри, но обикновено са по "джаста-праста" що се отнася до гинекология и т.н.. Иначе нямам наблюдение конкретно за гореспоменатите

# 234
  • Melmak
Аз не мисля, че ми личи корем, то е и много рано, просто някои дни така задържам вода, че ръцете ми много се подуват.

# 235

Аз ще се следя при доктор Вецев - преглежда в Поликлиника България и изражда в Шейново. Първото си дете родих при него, той ме следи от 7 месец нататък и нямам никакви забележки, освен към базата в Шейново. Преди да избера него с предишната бременност (рискова) се следях в Надежда и Токуда и останах супер недоволна. В Токуда мога да препоръчам само професор Марков, но за съжаление не следи бременни и не изражда.

Аз също ходя при доктор Вецев. Смея да твърдя от огромния ми опит (за жалост) при посещения на гинеколози,че той наистина си разбира от работата,човечен е,с подход и отношение,а и апаратурата му е на светлинни години поне по мои наблюдения.

# 236
С първата ми бременност не ми личеше до края на 6м. В четвъртък съм на преглед дано да чуем пулс. Иначе ми е супер зле по цял ден, абсолютно никаква енергия, гадене сутрин, гадене вечер .. за гърдите да не говорим. Не знам изобщо как ще работя.
Да споделя за чудещите се мами, със синът ми се следях изцяло в болница Вита, като докторката ми ме насочи към израждащ в Шейново. На мен лично кракът няма да ми стъпи повече там дори зз преглед. Нямам едно положително мнение, но има много доволни от там. Сега съм се насочила към Щерев. Спряла съм се на двама доктори, единия е и по ФМ, другия мисля не беше. Само да е всичко наред, никога не съм се чувствала толкова отпаднало нито с успешната, нито с неуспешната бременност, а е доста рано 😅

Здравей, имам някакъв спомен, че и с първите деца писахме пак в една тема и също роди при Вецев. Би ли споделила от какво не си доволна и дали от него или от болницата? Аз от отношението в болницата съм доволна, родих бая бързо, но условията в болницата хич не ми допаднаха. Тръгнах да записвам час за преглед пак при Вецев, но се сетих за часовете чакане и започнах да се замислям да се насоча към друг. Просто вече нямам по 2-3 часа да чакам за преглед при Вецев или в Токуда.

# 237
babyboo, присъединявам се към теб с гаденето и енергията. Има дни, в които се чудя как да се движа Sad толкова зле не съм се чувствала, и като ми каже някой "това е най-хубавия период-бременността". Не знам ама с първата от киселини не се спрях 7месеца (нищо не помагаше), и не мога да кажа, че ми е бил хубав период 😁
Сега дано поне гаденето да е кратко, че ако и него си "нося" дълго време, определено ще се откажа от 3то дете 😆

# 238
  • Melmak
А някоя от вас насочила ли се е към Надежда?

Мадам Бовари, аз без да имам кой знае какви симптоми пак не разбирам това с “най-хубавия период”… не се оплаквам, защото живея нормално и нямам повръщане, гадене, сънливост, но все пак чак да е толкова прекрасно.. не мисля! 😁😁

# 239
За "Надежда" ми препоръчаха д-р Анатоли Кръстев и д-р Божидар Ташков, ако това би ти помогнало и не си избрала лекар. Това е според преценката на специалист с дългогодишни наблюдения, а не според приятелка (т.е. с единични впечатления) Преглеждат в Парадайс, останах с впечатление, че там ти е удобно. Би трябвало в момента да има възможност за запазване на час, защото ми казаха, че това се прави по-в началото на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт