Априлски бебета 2026 ❤

• 10 625
  • 412
  •   5
Отговори
# 390
Аз нещо по-изчистено ще търся, вероятно даже късо, но въпросът е, че не мога да рискувам от толкова рано, че не се знае - виждала съм жени в 20 г.с. с почти незабележим корем, но и такива - на които вече си им личи...
Тялото ми е нормално - М размер нося, но ме притеснява талията колко ще се разшири...Laughing За момента съм +2 кг. с моето пословично издуване на корема и ми стават свободните ми дрехи, другите започват да ме напрягат. SmileSmile

# 391
Аз си купувах дрехи горе долу месец за месец Simple Smile
Водех се по корема и по кг си.
Дрехите за бременни, аз си ги носих някои след като родих. Корема моят не се прибра моментално, и реално първия месец си имах корем като в 5ти месец. И си носих дрехите за него период.

# 392
Аз първия път бях бременна точно лятото и си ми беше супер. Жегата изобщо не съм я усещала и си носех все роклички. Бях си взела и няколко къси панталонки, такива които не стягат 1-2 размера по-големи и после ги дадох на някой, че направо плувах в тях 😃 не мисля да взимам нещо за бременни, ще си карам на клинчета и свободни панталони, рокли евентуално, ще видим. Никога не съм си представяла да съм бременна зимата, ама его на 😃
Не мисля да се мажа, предния път само няколко пъти да съм се мазала, а и като цяло не обичам да го правя. Не съм имала проблеми след това. Мисля, че си е до кожа.

# 393
  • Melmak
Аз нещо по-изчистено ще търся, вероятно даже късо, но въпросът е, че не мога да рискувам от толкова рано, че не се знае - виждала съм жени в 20 г.с. с почти незабележим корем, но и такива - на които вече си им личи...
Тялото ми е нормално - М размер нося, но ме притеснява талията колко ще се разшири...Laughing За момента съм +2 кг. с моето пословично издуване на корема и ми стават свободните ми дрехи, другите започват да ме напрягат. SmileSmile

Аз като бях булка миналата година, много стрес имах покрай роклята, защото без да съм бременна, положението беше - нв получих това, което ми обещаха и канселирах цялата поръчка. После търсих рокля в последния момент. Аз съм с немалък бюст и дори без бременност, избрах корсет, за да го прибира.
Иначе зависи дали искаш да се вижда, че си бременна, или не. 20 г.с май е около петия месец, което да, означава, че може и да си имаш коремче.

Аз обичам лятото, но жегата ме изнервя. Радвам се, че не съм бременна лятото. Днес отидох до лабораторията за пренаталния тест и си сложих риза със среден ръкав и дълъг панталон. Умрях от жега, изнервих се, мм ме пита гладна ли си, че толкова се изнерви? Викам не, жега ми е. 😁😁😁😁😁

# 394
Охх, и аз винаги обяснявах, че е най-прецакващо да си бременен през студените месеци, защото се започва един пазар - якета, палта, дебели дрехи... А и зимата човек става тромав, с голям корем - още повече...
Ама ей ни, на - вече не знам колко бройки Satisfied
Поне ще родим в по-топъл месец.

Скрит текст:

Аз като бях булка миналата година, много стрес имах покрай роклята, защото без да съм бременна, положението беше - нв получих това, което ми обещаха и канселирах цялата поръчка. После търсих рокля в последния момент. Аз съм с немалък бюст и дори без бременност, избрах корсет, за да го прибира.
Иначе зависи дали искаш да се вижда, че си бременна, или не. 20 г.с май е около петия месец, което да, означава, че може и да си имаш коремче.

Аз обичам лятото, но жегата ме изнервя. Радвам се, че не съм бременна лятото. Днес отидох до лабораторията за пренаталния тест и си сложих риза със среден ръкав и дълъг панталон. Умрях от жега, изнервих се, мм ме пита гладна ли си, че толкова се изнерви? Викам не, жега ми е. 😁😁😁😁😁

Аз умирам от студ - вчера ми се смяха, защото се бях увила с дебела зимна жилетка вкъщи. Стоя постоянно със сакото и съм почти всеки ден с дълъг ръкав... Satisfied
Иначе за роклята - както ММ казва - да се вижда, че да е по-празнично... SmileySmileySmiley Шегата на страна - гледам свободни рокли - евентуално ще взема коланче да се пробвам и с него, но е добре да имам опции за последния момент - кеф ти широко, кеф ти с прибрана талия Laughing

# 395
  • Melmak
Не знам.. може би е до човек, аз обичам лятото, обичам да съм навън и даже се радвам, че ще мога с бебето да съм много навън. Вероятно ще ползвам майчинство 1 г и ми се иска лятото да сме поне в парка, ако не някъде извън града. Мм работи хоум офис и може да бъде и в друг град в Бг без проблем.

Иначе си права, че зимата е гадно за движение, може човек да е по-тромав, но не бива да се отпускаме. Аз живея до малък парк и мисля с напредването на бременността да си поставя за цел 1-2 пъти дневно да обикалям. Ако трябва ще си купя дъждобран, но ще се движа.

# 396
Ооо, да, съгласна съм - движение си трябва - Арабаджи ми казва, че не дава повече от 15-16 кг да качвам, като се целим между 11 и 13. Започвам да имам проблясъци на повече енергия. Мисля да изчакам още малко и да започна да ходя на фитнес или да намеря някакви групови за бременни. От всичко най-ме е страх, че ще ми се отпуснат краката, а те са ми гордост цял живот Smiley Торсът е ясен, дано поне пропуснем стриите - макар че и аз съм предразположена и най-вероятно ще цъфна. Но поне всяка промяна, дори и "негативните", в случая е за добро.

# 397
Имам една приятелка, която роди в началото на септември и последните месеци от бременността ѝ се паднаха точно в най-големите жеги. На мен самата ми беше супер тежко психически, като я гледах колко ѝ е трудно - жега, хормоните бушуват, задъхва се, всичко ѝ тежи и това с голям корем... Тогава се молех моята бременност някой ден да не се падне в такъв период 😅

# 398
  • Melmak
О, ти си добре, щом си размер М и лекаря ти дава даже 15 кг. При мен е друго, аз съм Л размер, обаче заради Ир не бива да качвам и ендокринолога ми каза, че ако кача много просто нама да ги сваля и не е добре за мен и бебето да се прекалява. Таа при мен около 7-8 се разрешават, като ми казаха, че най-лесно се напълнява във втория триместър (не знам дали е така, вчера аг го каза).

Unserwahnsin, абсолютно, имам и аз такива приятелки, едната роди началото на септември. Изтърпя последните месеци в най-горещите месеци и казваше, че седи на стол и просто се поти. И аз осъзнах колко е тежко това. Но мен жегата много ме товари, колкото и да обичам лятото, не обичам да ми тежи.

# 399
Аз с първата бременност качих 26кг 🫢😁 Бях 56-7кг в началото, а съм доста висока и ме предупредиха, че ще кача много заради ниския старт, но чак толкова не очаквах при положение, че постоянно повръщах. Но пък и ядях основно солети, бисквити и сухари, от всичко друго ми беше лошо. След раждането се прибрах вкъщи с 6кг по-малко, но пък коремът ми веднага се прибра, буквално след раждането не се виждаше, че е имало бебе вътре до преди 2 часа. Свалих всичко за 2 месеца в опитите си да кърмя, защото кърмех по 22 от 24 часа и просто ме изцеждаше. Сега съм +5кг спрямо предната бременност и не ми е чак толкова лошо, така че продължавам да спортувам и ще внимавам с храната, защото ми се иска да кача най-много наполовина на предния път.

# 400
Моята лекарка още нищо не ми е казвала за килограмите, но знам, че като цяло до 13-15 кг се води допустимо според сегашните проучвания. И аз ще се старая да не кача прекалено много, ама вече имам вълчи апетит. Преди ми беше ок с два балансирани хранения на ден, а сега и три не ми стигат - трябва да включвам и разни междинни закуски. Вчера за пръв път ми стана лошо от глад, и то не просто леко, а направо гадеше ми се зверски

# 401
Ще мине апетитът - аз бях така до преди 2-3 седмици Wink Сега хапвам салати с някакъв протеин и супи и се чувствам перфектно. Не го правя от суетна гледна точка, а просто това ми се яде. А и вече си хапвам само 3 пъти на ден, преди това беше по 610192 пъти, ахахахах

# 402
Момичета, а ползвате ли някое приложение за бременни? Иска ми се просто да виждам кога в коя седмица ще съм, че само ги броя по календара 😀

# 403
  • Melmak
Позлвам това за цикъла ми, което се синхронизира и с епълския health. Не ползвам друго.

# 404
Момичета, а ползвате ли някое приложение за бременни? Иска ми се просто да виждам кога в коя седмица ще съм, че само ги броя по календара 😀

Аз използвам приложението FEIA.

Общи условия

Активация на акаунт