Априлски бебета 2026 ❤

• 10 816
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
Ползвам безплатната версия на Pregnancy+. Има 3D модел на ембриона, който се обновява всяка седмица, плюс полезна информация и интересни статии. Има и график с прегледите и изследванията по седмици, а също можеш да си водиш бележки за здравето. В последните месеци може да се плати една символична сума, за да следиш контракции или ритничета. Като цяло съм доволна. Един минус - няма български език, аз го ползвам на английски

# 406
What to expect ми харесва на мен. Фея нещо не я възприех.

# 407
Бебето ми е родено края на февруари.
Да ви кажа мислих си и аз как цяло лято навън, по цял ден и т.н.  да, ама не 😂 първо не става в жегите и въобще след 10:30-11ч навън с бебе. Вечерното е след 18, някои лекари препоръчват дори след 19ч. Та...седиш си закотвен вкъщи през деня Simple Smile

Аз след раждането ме изби на топло. Беше ми толкова горещо и тежко, като на бременна през лятото. Все пак хормоните след раждането стават един хаос и всичко наново се  нарежда.

За качването на кг, си е строго индивидуално. Имам приятелка, която до 7мия месец качи само 2кг, и после качи останалите над 10кг общо. Имам друга - в началото качи повечко, а накрая дори взе да отслабва.

Аз гледам календара и ако е наред всичко покрай Великден ще се ражда 😂 дано е преди или след, че не ми се мисли първия Великден на малкия и аз да го изтърва в болницата Simple Smile)

# 408
  • Melmak
Разбирам те, ама жегите не почват от април. За сега терминът ми е 14-и, обаче ако махнем 10-14 дни за секцио става началото на април. От тогава до юни не е такава непоносима жега. Юли и август са критичните, обаче е светло до 22 ч.

# 409
Не можем да предвидим предварително как ще се чувства едно новородено и в какво състояние ще бъде. Някои бебета имат по-силен рефлукс, плачат повече, трудно заспиват и имат по-голяма нужда от гушкане, отколкото от разходки с количка навън. Ако желаете, може да използвате ергономична раница или слинг, подходящи и за новородено, което е удобно както за бебето, така и за родителя. През лятото дългите разходки са почти невъзможни заради жегата и е по-добре да се излиза само рано сутрин или късно вечер, макар че и тогава може да е задушно. Дори и като бебета, децата понасят горещините много по-трудно от възрастните.

# 410
Smile, напълно съм съгласна с теб. Моето дете и с рефлукс и не понася топлото. Та дори и след 19ч му беше тежко и задушно и не го мъчихме с вечерни излизания.

# 411
Използвам приложението Preggers и преди съм казвала, че съм доста доволна. Сметна ми с точност седмицата много преди прегледа Simple Smile

# 412
Здравейте и от мен. Следя ви от две седмици,  но от суеверие не се включвах до сега Simple Smile Днес съм 11+4 и тази вечер получих резултата от Vision теста - всичко е наред и малко си отдъхнах. Това ще ми бъде второ детенце, така че уж нищо не ми е ново, ноооо почти от два месеца работя от вкъщи - гади ми се от сутрин до вечер, отпаднало ми е и имам ужасен кисел вкус в устата🥴. Дано тези хормони вече се понаместят и да отшумят неразположенията

# 413
Здравейте и от мен. Следя ви от две седмици,  но от суеверие не се включвах до сега Simple Smile Днес съм 11+4 и тази вечер получих резултата от Vision теста - всичко е наред и малко си отдъхнах. Това ще ми бъде второ детенце, така че уж нищо не ми е ново, ноооо почти от два месеца работя от вкъщи - гади ми се от сутрин до вечер, отпаднало ми е и имам ужасен кисел вкус в устата🥴. Дано тези хормони вече се понаместят и да отшумят неразположенията
Здравей, аз съм 11+ 2 дни и аз днес разбрах резултатите от vision теста в Афродита.

Общи условия

Активация на акаунт