С огромна радост се вписвам във вашата група, защото най-накрая успях и аз да видя мечтаните две черти на теста за бременност.
Три години с моя мъж правим опити за бебе, месец юли направихме първа инсеминация (неуспешна), на следващия месец август направихме втора инсеминация (неуспешна), тогава си изплаках очите..
Събрах кураж и си казах явно трудния път тепърва започна и няма да се предавам, направих връзка с една жена в Турция за инвитро и бяхме обсъдили към края на годината да отидем с моя мъж.
Последния ми цикъл беше 22.08, на 14тия ден направих тест за овулация (ден преди да тръгнем на почивка) и тъкмо слагам в багажа останалите тестове за овулация да си направя докато сме на почивка и си казах "Не разбра ли, че няма да стане" и ги прибрах отново в шкафа. Явно овулацията ми е била около 17тия ден (по принцип е от 14 до 17 ден), тогава се е случило ЧУДОТО на 7/8.09.
Понеделник на 15 започнах да усещам болки в кръста както всеки път когато ми идва, но не ми дойде, а болките продължиха. Отдадох до на предния две инсеминации, на почивката, промяната на сезона, ЧАК след седмица закъснение си направих тест, защото бях изгубила надежда, че ще забременея и до по естествен начин. В неделя 21.09 си направих тест, на 22.09 отново направих тест да съм на 100% сигурна и двата бяха положителни.
Имам час при гинеколога на 3.10, та имам притеснения естествено..
До сега съм си мислила, че най-трудното е да забременея и сега когато стана .. както да се храня, за да е максималко полезно и пълноценно за бебето и какви ли не други въпроси, вечер не мога да спя, дали от мисли, дали от притеснение, дали от хормони не знам.
Та мили мами аз как да разбера в коя седмица съм сега, от последната меструация ли се смята или от овулацията (зачеването), на календара ми пише, че съм 4 седмица и 6 дни, което значи, че при срещата с лекаря ще съм 6 седмица, рано ли е? нормално ли е?
БЛАГОДАРЯ за вниманието, прекрасни!