Априлски бебета 2026 ❤

• 13 077
  • 503
  •   1
Отговори
# 495
Поздравления 🤗 и добре дошли на всички новодошли. Нормално е да сме притеснени, аз чакам с нетърпение бхс, а е чак след 3 седмици 🙄🙄 седмиците започват да се броят от последния цикъл. В 6та-7ма седмица е идеално за първи преглед. Успех на всички ❤️

Здравейте, прекрасни бъдещи мами Two Hearts
С огромна радост се вписвам във вашата група, защото най-накрая успях и аз да видя мечтаните две черти на теста за бременност.
Три години с моя мъж правим опити за бебе, месец юли направихме първа инсеминация (неуспешна), на следващия месец август направихме втора инсеминация (неуспешна), тогава си изплаках очите..
Събрах кураж и си казах явно трудния път тепърва започна и няма да се предавам, направих връзка с една жена в Турция за инвитро и бяхме обсъдили към края на годината да отидем с моя мъж.
Последния ми цикъл беше 22.08, на 14тия ден направих тест за овулация (ден преди да тръгнем на почивка) и тъкмо слагам в багажа останалите тестове за овулация да си направя докато сме на почивка и си казах "Не разбра ли, че няма да стане" и ги прибрах отново в шкафа. Явно овулацията ми е била около 17тия ден (по принцип е от 14 до 17 ден),  тогава се е случило ЧУДОТО на 7/8.09.
Понеделник на 15 започнах да усещам болки в кръста както всеки път когато ми идва,  но не ми дойде, а болките продължиха. Отдадох до на предния две инсеминации, на почивката, промяната на сезона, ЧАК след седмица закъснение си направих тест, защото бях изгубила надежда, че ще забременея и до по естествен начин. В неделя 21.09 си направих тест, на 22.09 отново направих тест да съм на 100% сигурна и двата бяха положителни.
Имам час при гинеколога на 3.10, та имам притеснения естествено..
До сега съм си мислила, че най-трудното е да забременея и сега когато стана .. както да се храня, за да е максималко полезно и пълноценно за бебето и какви ли не други въпроси, вечер не мога да спя, дали от мисли, дали от притеснение, дали от хормони не знам.
Та мили мами аз как да разбера в коя седмица съм сега, от последната меструация ли се смята или от овулацията (зачеването), на календара ми пише, че съм 4 седмица и 6 дни, което значи, че при срещата с лекаря ще съм 6 седмица, рано ли е? нормално ли е?

БЛАГОДАРЯ за вниманието, прекрасни! Flowers Rose

# 496
Здравейте момичета!❤

Включвам се с радост към Вашата групичка.
Имам една прекрасна кака родена през март 2020 и сега чакам второ детенце. Терминът ми по цикъл е 14.04 тоест днес трябва да съм 11+2 г.с, но съм с късна овулация и го знам със сигурност и плода отговаря точно на 10+2 г.с, с миналата бременност бях по същия начин. За сега всичко се развива нормално и утре ще правя пренатест и преглед.
За разлика от предишната бременност с тази имах ужасно главоболие, гадене, повръщане  и липса на сили поради което от 6 до 9 седмица изобщо не можех да стана от леглото и комбинирах болничен и отпуск. Вече повечето симптоми отшумяват, но сутрешното гадене и от време на време повръщане си стои… за момента отслабнах 4  килограма, може би защото ядях само препечена филия с масло 😃, но вече апетита ми малко по малко започна да се завръща.

Исках да попитам има ли сред вас такива, на които са казали че няма смисъл да се прави първата фетална 11-13 седмица, ако се направи пренатест и всичко е наред?

Също така успях да прочета в коментари назад, че има Фейсбук група, но според мен трябва да е нещо с априлски бебета, за да бъде малко по-активна и да се съберем доста хора. В групата от предишната ми бременност все още пишем, а са минали вече 5 години.😃 Ще се радвам да раздвижим и сегашната и да си споделяме опит и снимки за напред!🫶🏻

# 497
  • Melmak
Поздравления! При мен бхс не отпада, а и аз не искам. Там дават и друга информация, не само за плода.

Хора, пренаталния излезе и всичко е нарееееееед! Ще имаме момичеее! Толкова мечтаех, не смеех да се радвам! Сега летя!!!!!!

На вас казвам първо, с мъжа ми гледахме резултата и се разплаках от щастие! Желая на всички ви здраве и отлични резултати от всички изследвания!

# 498
Честито Hug
Желая всичко да е наред и занапред.

# 499
Момичета, минах скрийнинга! Бебето е живо! И подскача насам-натам! 🤣🥰
Всичко му е наред, няма никакви забележки! 😭❤️ Камък ми падна.
Викам си, сега ще кажат пак, че няма сърдечна дейност...
Сега остава да дойде резултата от кръвния тест за тризомиите.
И отделно по-нататък трябва да си пуснем да видим дали бебето има транслокация в хромозомите, както е мъжа ми.
Ух, това е за сега.

Честито и добре дошли на всички!

desi.93 терминът ти не би ли следвало да е през май?

# 500
BeeKam,

Пренаталния тест не отменя феталната. На нея могат да се видят малформации, които не са генетични. При никакви положения не го пропускай, защото много може да съжаляваш после.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 18:21 от ВаНиЛа

# 501
Момичета, минах скрийнинга! Бебето е живо! И подскача насам-натам! 🤣🥰
Всичко му е наред, няма никакви забележки! 😭❤ Камък ми падна.
Викам си, сега ще кажат пак, че няма сърдечна дейност...
Сега остава да дойде резултата от кръвния тест за тризомиите.
И отделно по-нататък трябва да си пуснем да видим дали бебето има транслокация в хромозомите, както е мъжа ми.
Ух, това е за сега.

Честито и добре дошли на всички!

desi.93 терминът ти не би ли следвало да е през май?

Да, но вие сте по-старши с един месец и бих се чувствала по-спокойно като знам какво да очаквам.
Няма да ви притеснявам тогава Simple Smile
Успех на всички!

# 502
Ухх, много се радвам за всички добри новини! Бхс не е добре да се пропуска, въпреки пренаталния. Ох, надявам се и аз на добри новини на следващия преглед. Искам да се успокоя, че всичко е наред, мисля позитивно, чувствам се добре, дано и бебчо е добре 🥺 чак след 2 седмици съм на преглед, това време не минава ааа. Честно казано нямам претенции за пола, имам момче и ако пак е момче пак ще се радвам, а ако е момиче ще е разкошно и от двете да си имам 🥰 но каквото е писано, това, само да е здраво 🙏 от предната ми бременност групата замря тотално, никой не пишеше, надявам се тука да се опознаем повече и да поддържаме контакт и след бебчетата.

# 503
Няма да ви притеснявам тогава Simple Smile
Успех на всички!

Не притесняваш никого, просто помислих, че си се объркала. 😀

Общи условия

Активация на акаунт