Априлски бебета 2026 ❤

• 12 792
  • 492
  •   3
Отговори
# 480
Здравейте, дами. Днес мина моята фетална и с бебчо всичко е наред. Върви малко по-голям за възрастта си. Установиха, че от едната страна матката не се снабдявя с достатъчно кръв, изписаха ми Акард и казаха, че към този момент няма повод за притеснение.

# 481
Това за черния дроб и вит. А го знаех отдавна, но никога не съм се ограничавала до степен да си забранявам да ям определени неща. Аз обичам дроб и пастет. Даже скоро си хапнах пастет (от този истинския немски). Има истина в това, но ако имаше истинска опасност, АГ шеше да го отбележи.
Аз лично не се лишавам от нищо и не прекалявам с нищо.

Аз си пуснах изследванията за ПКК, витамини, урина ала бала... всичко ми е в норма, освен вит Д - дефицит 😄

# 482
То едва ли има човек, който няма проблеми с витамин Д 😄

# 483
  • Melmak
То едва ли има човек, който няма проблеми с витамин Д 😄
За съжаление си права! Който не е изследвал, само той не знае, че е с дефицит. Аз моя го оправих преди 2 г и сега поне не го мисля. Обаче отне много време и много добавки.

# 484
Аз мога да се похваля, ме не съм с дефицит, защото Арабаджи ми пусна всякакви 😅 Не знам как, никога нищо не съм пила 🤣

# 485
Аз например съм вечно гладна. 😄 Лошото е, че ако не хапна нещо, когато усетя глад започва да ми става лошо. Случвало ми се е да повръщам от това, че ми е станало лошо от глад. Имах и период с постоянно гадене, но сега вече усещам, че отминава. Иначе не се лишавам от храна, разбира се избягвам суровата, но за съжаление ми се ядат само вредни неща, тесто, junk и тн. Мъжът ми вече се чуди какво да ме прави. 😄 Ще видим до края дали няма да стана като тулумбичка. 😄

# 486
Момичета, здравейте! И аз съм при вас с термин 12 април 2026.
На 41, след 2 аборта, нисък яйчников резерв, на терапия с аспирин от 2 години и мъж с балансирана транслокация.
Тази есен трябваше да правим инвитро с ПИД, но явно по време на отпуската наистина сме се отпуснали качествено 😊 и ето че сме свършили работа.
Сега умирам от страх от всички потенциални опасности, които ме грозят, защото са много. 😭
Днес в 15ч съм на скрининг (11+4 съм днес). Моля ви стискайте ми палци бебето да е живо и да е добре. 🥺😢❤️

# 487
Момичета, здравейте! И аз съм при вас с термин 12 април 2026.
На 41, след 2 аборта, нисък яйчников резерв, на терапия с аспирин от 2 години и мъж с балансирана транслокация.
Тази есен трябваше да правим инвитро с ПИД, но явно по време на отпуската наистина сме се отпуснали качествено 😊 и ето че сме свършили работа.
Сега умирам от страх от всички потенциални опасности, които ме грозят, защото са много. 😭
Днес в 15ч съм на скрининг (11+4 съм днес). Моля ви стискайте ми палци бебето да е живо и да е добре. 🥺😢❤️

Добре дошла! 🌷 Стискаме ти палци всичко да е наред. Положителни мисли само 🍀🍀🍀 ❤️ Пиши да ни уведомиш!

# 488
Lucky16, добре дошла в темата и дано си с нас докрай. Нека всичко да е наред! 🍀

# 489
  • Melmak
Лъки, добре дошла, стискаме палци, лапи и копита всичко да е наред! Нека бъдем заедно до април и след това да продължим в бебешка тема.

Аз нямам право да напълнявам и се старая да тренирам и да ям както си трябва - здравословно. Е, и аз си признавам за дюнера във вторник, но той е един на 2 години. Като цяло съм пощадена от гадене, но не и от Ир, тя много внимавам какво ям. Поне това, че не ми се гади, ми позволява да ям разнообразно.
Надявм се следващата седмица като не сме тук да успявам да се храня балансирано отново. Като сме на път е по-трудно.

# 490
Здравейте на всички ! 🙂
Бях писала , че чакам резултата от пренаталният тест и ще съм активна след това 🙂
Вчера ми се обадиха и всичко е наред ☺
Пожелавам лека бременност на всички бъдещи и настоящи мами ❤

# 491
  • Melmak
Браво, Жасмин! Много се радвам!
Аз също чакам моя резултат и се надявам началото на идната седмица да е готов. Казаха 7-10 работни дни, де.. има време, но разбира се, съм нетърпелива.

# 492
Пандора, според мен недей да се обвиняваш, че си изяла един дюнер. Това си е съвсем нормална и що-годе здравословна храна. Месото не е пържено, има зеленчуци вътре, а и лавашът не е нещо страшно. Само в соса не се знае какво точно има, но на фона на цялото ядене не е голям проблем. Така че просто се радвай, че си хапнала вкусно 😊

Жасмин, браво! Радвам се за вас с бебчето!

Общи условия

Активация на акаунт