Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 727
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че стилът няма възраст. Няма значение на колко си. Възрастта донякъде според мен вкарва хората в рамки. Носете си любимите дрехи, не се влияйте от модерни модели или цветове. Поне аз смятам, че тогава ще сме най-щастливи.
Всъщност като си направя ретроспекция , като ученичка и студентка съм се обличала строго елегантно, като момичетата с униформи от колежите по американските филми, а сега всеки ден съм с тениска на Мики маус или някой друг анимационен герой.

# 91
  • Бургас
Копче, много добре ти стоят плитките! Ама и коса имаш. Аз ако се сплета така, ще ми прозира до кожата... А какви спомени ми върна с тази снимка... Камъните са същите, но още е нямало масички (2008)

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 11:00 от sunny-n

# 92
  • София
Месец август ще ме прощава, но днес е 34-ти юли Laughing . Лято е, лято е и още предстои.
Август съм на работа така, че морето е септември, някъде след 61-ви юли Smiley
С годините, порасналите деца, срещите с приятели стават все по-чести. Дано и така да остане.
Появяват се други грижи за съжаление. Но се компенсират с  други хубави емоции с порасналите деца. Баланс някакъв се получава.
Видях много момичета Клеми, Анджи, Ани, Копче, Мариета, Магни, МТЗ, Съни, Еланор. Прекрасни сте  Two Hearts

Открих сезона на доматите, и се отчетох вече с приготвяне на качествена зимнина Smiley

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 22:40 от asa

# 93
  • София
Прочетох ви набързо.
Магни, Копче, страхотни! Пропускам със сигурност.
Август ми е тъжен, защото лятото свършва. От друга страна, последните години лятото е мор и се изморявам от дебнене на климатик.  Ако може да е завинаги 25-28 градуса, щях да съм най-щастливия човек.

# 94
  • София
Изгледах видеото от първият пост на Агент. И ще го гледам пак.
Истината е, че май ме мързи да комбинирам. Дънковите якета пак ще извадя, дано ми станат. Чорапите със сандал определено ще пропусна.

# 95
  • Сливен
Август за мен е жълти ожънати полета, зелен Балкан и синьо море... жега през деня и прохлада сутрин и вечер, дъжд, преобръщащ времето. Лято е още, но щъркелите се събират, лястовичките, с новото потомство, шумно се преброяват. 
Време за срещи с връщащи се приятели, с "обичайната" компания се пръскаме като за ваканция.
MTZ, чудесна си, роклята е прекрасна, но излъчването, усмивката, те са магията...
На мен от двете рокли, на Еланор май, цикламената ми хареса повече, бялата е чудесна, но сякаш ми липсваше нещо. И двете обаче ти стояха прекрасно!
Магни, може да не се вижда точния цвят на водата, но се усеща удоволствието от докосването й Heart Eyes!
Копче, Heart!
Мими7299, стискам палци да е леко неразположение Flowers Four Leaf Clover.
Ани, както винаги си невероятна, хубави комбинации, с вкус и елегантност, но ти я носиш и излъчваш.
Смяната на сезоните не ми носи тъга, всеки има красота, натъжават ме лошите отношения, неразбирателството, разминаванията...
Моето предизвикателство е редовното физическо натоварване и движение.. засега не се справям.
Василковски току-що каза, че около 15.08. се очакват отново 40 градуса. Няма да си ходи лятото. Nature Sunny

# 96
Sunglasses  с това кафе започнам седмицата - точно в желанията ми.

# 97
Чудесна форумна среща си спретнахме с Мариета вчера.
Поздрави от вечна Прага:

# 98
  • София
О, завидях за Прага! Heart EyesHeart Eyes

Един залез от мен с прекрасен плаж от Слънчев бряг!

# 99
Благодаря за новата тема 🌷

Август за мен от години е работа 24/7, любими късни вечерни излизания, Персеиди в Пирин и отлитащи щъркели.

Сутринта с кафето с удоволствие гледах нови предложения, много мои, много любими като стил

и една чанта която загледах в бяло лятото, черна ми идва мъжка

и ми прилича на едни стари чанти на БГА Балкан, с едно супер самолетче на тях

пс/не съм прочела темата, едва отметнах юлската. Не че ще се изпитваме де 😃

# 100
  • В заешката дупка
Моят ваканционен горещ месец е юли. Август вече съм си в Исландия на прохлада и обикновено това е месецът за ремонти или дребни поправки у дома. Краят на август - официален край на лятото и време за бране на боровинки.

На мен сега постоянно ми излизат снимки на Памела Андерсън (и Лиъм Нийсън). Мисълта ми беше, че най- накрая разбрах на кого ми напомня mtz. Simple Smile Същата чаровна усмивка и естественост, и коса на черта! Аз Памела като млада не я харесвах особено, но откакто е без (с по-малко) грим ми е страшно симпатична.

# 101
  • Sofia
На мен пък Mtz ми напомня в усмивката на Камерън Диас. И също е стройна блондинка.

Ал, точно тази чанта поръчах и върнах. Фантастична мека кожа, обаче адски неудобна за носене, заради особеното разположение на дръжките. И милата ми дружка ме довърши като каза, че приличала на евтина безформена чанта за лаптоп. Joy
Изтървах снимките от първите страници докато разбера, че сме в нова тема.
Август за мен е изобилие. На огнено слънце,  топлина, зрели плодове, безгрижни пътувания. Винаги ми е романтично и изпълнено с копнеж... лятото да продължи.

# 102
Купих си чанта от изкуствена кожа. Хубав цвят, лека, просторна, удобна. Кожените ми откъснаха ръцете, чантата тежи колкото съдържанието. Колкото издържи, толкова. Важното е, че ми харесва.

# 103
  • Виена
И аз ходя с такава торба тия дни, ама кожена,без подплата, свръхлека, купена за никакви пари.

# 104
Подобна кожена оставих сега, защото ми тежи, а и ми омръзна, мъкна я цяло лято. Ето такава, само че на нещо като точки https://www.vera.bg/modello.php?p=6777

Общи условия

Активация на акаунт