Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 813
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 065
  • В морето
siska79 - и от мен много успехи на момичето ти, а на теб кураж, докато я мислиш! Heart
А по повод другото - напълно подкрепям, и моите впечатления са за същия народ, точно както го описваш и като срещнеш разбиращ човек веднага се забелязва! Дано ние тук сме от тези и да даваме пример и за по-нататък!

# 1 066
Успех на девойката, Сиска!
Тарти, прекрасна нощ е била!
За народа - ….
3ти ден сме на Княз Павел. Добре си изкарваме. Доволна съм. За народа - 70% от хората са ОГРОМНИ! А това горови за настоящи или бъдещи здравни проблеми.

# 1 067
  • Бургас
Сиска, стискам палци и аз за лек път и оттам нататък много късмет!
Тарти, изглеждате страхотно, личи си, че много се забавлявате
За огромните хора - моите наблюдения са, че повечето от тях изобщо не осъзнават какво е здравословното им състояние или ако допускат, че има проблем, просто отказват да ходят по лекари и изследвания, да не си развалят рахата. Наскоро една лекарка каза - " за съжаление в България като видят, че някой е отслабнал, го питат да ли не е болен" Sad
ДХЗ, за малко да те пропусна - сутрин, вечер - топ си!
Хубав ден на всички, аз отивам на плаж Simple Smile

# 1 068
Искам и аз на плаж!!В София е голям клинч, валя между 5 и 6 и си е направо студено у нас.В момента е 15гр. в моя район.
Ужасно, така не искам още да идва есен Sad
За килограмите- намират се оправдания за тях и като цяло хората не се замислят дългосрочно за последствията от лошата хигиена на живот .Въобще не става въпрос за външен вид.По-страшното е затлъстяването у децата, което върви нагоре.
Аз на моите деца им “пробих дупка в мозъка” докато бяха малки как трябва да се храни човек.Вече
виждам ползите от досадното ми поведение, опитват се да се хранят правилно в по-голямата част от времето.😅
Но все пак не е лесно понякога, казвам го като човек, борил се с наднормено тегло, в етап от живота си.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 10:09 от ДХ3

# 1 069
Иначе прекарваме чудесно. Синко дори изгоря вчера. Днес е облачно, ден само за СПА и масаж, и почивка.
Обичам на почивка да вадя дрехи, които не обличам иначе в ежедневието Simple Smile един забравен с етикет панталон:)

# 1 070
Siska, късмет на госпожицата Flowers Four Leaf Clover
Много ми харесваш във фитнеса
Към гащеризони с ръкави имам смесени чувства.

Мариета, ти днес с красивите обувки Heart Eyes

Културата на хранене е дълга тема. Култура = количество и качество, а не как държи вилицата човек.

Пак сложих ленен костюм, идеален е за това време

# 1 071
  • В полите на Пирин планина
Мариета, много си хубава с този шареничък панталон.

Забравих да кажа, че Тарти с мъжа ѝ са страхотни на нощната снимка.

Аз съм с дълга до глезените рокля днес. После може да се щракна.

# 1 072
  • Sofia
Тарти, личи че страхотно сте се забавлявали! Heart Eyes
Сиси, успех на госпожицата!
Благодаря на дамата, която показа ленената рокля на Манго! Аз си взех в черно, защото кремаво не ми отива.
Друг път ще се покажа с нея, сега отивам на плаж.

Скрит текст:

По отношение на теглото, удивително е колко много хора са наясно какво трябва да правят, но просто не желаят да се лишат от вредностите. Удоволствието на небцето им е по-важно от здравето и естетиката.

# 1 073
Може ли линк към тази красота пт Манго?

# 1 074
Здравейте, стилни дами !
Мога ли да помоля за насока от къде мога да си взема елегантни, вталени тип офисни сака.

# 1 075
Съни, Карън на какъв плаж отивате, тук се продъни да вали!
Мариета, супер е панталона с обувчетата! Много свежо!

# 1 076
# 1 077
Черната ленена рокля на Манго е много хубав модел, има и тънка памучна подплата.

Лана Гатто,
Сака има много, костюмите са модерни и ги носят не само в офиси.
В Answear бих погледнала за вталени сака, но ми се струва че модата в момента е на по-широки.
Стилна жена също е опция, както и Веричи
...

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 18:22 от Al Georgieva

# 1 078
  • София
Днес с любимата лилава блуза от рами:

Скрит текст:

# 1 079
Може да сте сигурни, че всички дебели хора, знаем че сме дебели. Не е нужно някой да ни го казва, но хората, които не са дебели, много държат да го правят. Не всички са 1,60 и 45 кг, какво да се прави... Много хора сигурно си мислят, че изяждам храната за едно цяло семейство, предвид вида ми, но хората, които са близо до мен, често ме питат защо съм толкова килограми като ме виждат как и какво ям. Още с първата си бременност качих 36 кг и повече не отслабнах. Нещо се сбърка с хормоните ми и години наред лекувах този проблем. И друг проблем ме докара до тук, но няма да ви занимавам. Просто да знаете, че не ни харесва, че сме дебели, но понякога има обстоятелства, които не позволяват по-сериозно физическо натоварване като например равматоидни проблеми. Ако някоя дебелана ви каже, че си се харесва така, да знаете, че лъже. Най-вече лъже себе си! Никоя не се харесва, просто се опитва да се обича и приема, и си мисли, че като каже, че се харесва, ще се почувства по-добре. Приемането вече е друго нещо. Да, приемаме се когато не можем да направим много по въпроса. И не е приятно постоянно да ти обясняват как нищо не си направил за себе си, много ядеш и затова си такъв. Сигурно има и такава причина за килограмите на доста хора, но не е задължително за всички дебели това да е причината.
Преди писах, че имам приятелка, която цял живот е 45 кг. С тях ходим заедно на почивка и там където отсядахме години наред, станахме близки със собствениците. Много пъти са казвали, ама вие сте тук две, три седмици, всеки ден сме заедно храним се заедно и ви виждаме - тя (45 килограмовата) яде три пъти повече от теб! Ти почти нищо не ядеш. Ако не сме тук да виждаме, да кажеш, че лъжеш, ама те виждаме. Ами... това е положението.
Осъзнавам, че и от позицията си на добре изглеждащи жени, дребни и без наднормено тегло, с малко насмешка и презрение се коментират хората с много килограми, щедро се хвалят постигналите добра форма с отслабване, но и за нас - дебелите има място под слънцето! Бъдете малко по-снизходителни...

Общи условия

Активация на акаунт