Открити басейни в София и околностите

• 1 010
  • 15
  •   1
Отговори
  • There I was on a July morning
Здравейте, събирам мнения и идеи за открити басейни в София и околностите, където да се отиде през уикенда на плаж. В София само за комплекс Възраждане се сещам.
Разгледах този - Marble Beach Club, Казичене. Някой с отзиви за него?

Предварително благодаря на отзовалите се.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 18:34 от Скубиду

# 1
Марбъл бийч е страхотен, чиста топла вода, пясък, разстояние между шезлонгите. За мен най-хубавото място около София. Препоръчвам.
Ще ходя до Синалоа във Вакарел и ще дам отзив.

# 2
Комплекс”Парадайс”
Address: ul. "Sofia" 19, 1257 Kubratovo

Има тревичка,  шезлонги, басейнът не е с олимпийски размери, но е с овални форми, дълбок 1,40-1,60 някъде, водата е сравниелно студена, но за летни жеги става, в комплекса има и маси, сервира се, правят се рождени дни, сватби.
====
Плувен басейн „Хепи Бийч - Виктория“
бул."Пенчо Славейков" 12-14 (близо до Пирогов)
Басейнът е в комбинация с ресторанти Happy, но не е задължително да се ползва и ресторанта. Но може там да се обядва. Също вечер след плажа Happy сервират около басейна и е много красиво. Май имаше и детски басейн. Няма пясък или тревичка, на плочки с шезлонги с чадъри.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 22:55 от Pepina_n3

# 3
В момента съм в Синалоа във Вакарел. Не го препоръчвам. Много е малко, много скъпо. Водата е хладна, не е студена, защото времето е топло. Но нищо впечатляващо. Марбъл е сто пъти по-хубаво.
Парадайс в Кубратово също го препоръчвам.
Много ми харесва и плажът на Рударци.

# 4
И аз препоръчвам Рударци.

# 5
  • София/Севлиево
Басейнът на Хепи-то оправиха ли го?Преди време бяхме там и не ми хареса.Водата беше студена,имаше много изкъртени плочки и за делничен ден бе доста шумно.
Басейнът на Рударци е хубав,но на мен пак ми беше студена водата, защото съм свикнала с топлата на Корали-те в Панчарево(но там събота и неделя е много пълно с народ), отсреща има един(май Инфинити бе)-там е тихо и спокойно, защото не се допускат деца(затова и не съм го посещавала).И двата басейна са с минерална вода.

# 6
  • София
Ходя предимно на басейна към хотел Монтесито на Цариградско.

# 7
А да,басейните към хотелите са добра идея.

# 8
Аква Банкя

# 9
Влюбени Сърца преди село Герман, както и Аква Банкя са пробвани и съм доволна. За мен най-добрите басейни, при това минерални са в Сапарева баня, на 1 час от София.

# 10
Басейнът на Хепи-то оправиха ли го?Преди време бяхме там и не ми хареса.Водата беше студена,имаше много изкъртени плочки и за делничен ден бе доста шумно.
Басейнът на Рударци е хубав,но на мен пак ми беше студена водата, защото съм свикнала с топлата на Корали-те в Панчарево(но там събота и неделя е много пълно с народ), отсреща има един(май Инфинити бе)-там е тихо и спокойно, защото не се допускат деца(затова и не съм го посещавала).И двата басейна са с минерална вода.

Присъединявам се към въпроса за топлината на водата на Хепи бийч Виктория?

Иначе с две ръце за "Котвата" - Сапарева баня.
След това - "Рила Рокс" пак там

# 11
  • There I was on a July morning
Благодаря за предложенията!
И аз се интересувам каква е ориентировъчно температурата на водата на гореспоменатите басейни - Монтесито, Рударци,  „Хепи Бийч - Виктория“, Влюбени сърца,  Аква Банкя

# 12
В Рударци водата е студена, извира 26 градуса, и не може да се сравни с топлите минерални басейни.
В Аква Банкя в големия плувен басейн също е студена, но в малките, детски и този с джакузитата е приятно хладка.

# 13
  • София
В Монтесито също е студена според мен, ама като напече добре те охлажда. Има и детски басейн, но и там е доста студена.

# 14
Някой ходил ли е в басейна на Царско село ? Ок ли е ? Как е водата ?

Общи условия

Активация на акаунт