Какво задържа интереса на жената към един и същ мъж дълги години?

• 2 250
  • 19
  •   1
Отговори
Тази тема е породена от другата тема на Basila “ Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години?”
Интересно ми е да чуя и гледните точки за този вариант и да видим дали се припокриват приоритетите при мъжете и жените!:)

# 1
Принуда,  пари,  деца.
 А  иначе, без тези - мъж като дебел кожух в студена зима, топли , закриля,   създава сигурност и го грижа за жената . И е добър в леглото , точният за нея.

# 2
  • Melmak
Любовта.

Като бях дете се чудех как фината ми и красива майка, харесва татко ми - напълнял с годините и космат. Тя си го обичаше, такъв, какъвто е.

С годините тялото се променя, и при двата пола, но остават чувствата, спомените, всичко съградено заедно. Интелектът е другото, няма как да ми е скучно с интелигентния ми мъж. Важното е да се развиват двамата едновременно и единият да не изостане, иначе ще се разминат.

# 3
  • София/Севлиево
Ще кажа какво задържа интересът ми към съпруга ми вече повече от 20 години.Това че в негово присъствие навсякъде се чувствам като у дома.Той е мил, нежен,внимателен,грижовен,търпелив,няма очи за други жени,не е ревнив,дава мило и драго за мен и децата и се грижи нищо да не ни липсва.Заедно вземаме решения, заедно правим компромиси, когато се налага.Никой не се опитва да доминира над другия.Уважава мнението ми и го зачита.С него винаги е интересно и никога не е скучно.Такива мъже знам че са на изчезване и се радвам,че попаднах на такъв.

# 4
Дами, радвам се за вас!

И аз бих казала - уважението, грижата, зачитането и да не е скучен.

По принуда- да, децата, финансовата зависимост и страхът задържат жената при мъжа.

# 5
Понякога не е интерес, а навик, зона на комфорт. Иначе могат да са много неща, които да се опишат с думата "обич". Извън романтиката - финансов интерес, статус, страх...

# 6
Аз мога да кажа как е било при мен. Усещането, че където е той, там е "вкъщи". Спокойствието и възможността да бъда себе си. Уважението, възхищението в неговите очи. Да имаш винаги какво да си кажеш с човека до себе си, но да ви е готино и да си помълчите заедно. Общите спомени за лудите години в началото. За някои това е навик и скука, но за мен беше щастието. Разбира се и тръпката я имаше, то без нея няма как да стане.

# 7
  • София
Приятелството, доверието, любовта. Това, че с него ми е безкрайно хубаво, а без него ми е празно. И това, че всеки ден с него ми носи хубави емоции, спокойствие, увереност, щастие и желание за още много дни заедно. И хем ме разбира без думи, хем можем да си говорим с часове.

# 8
Ще кажа какво задържа интересът ми към съпруга ми вече повече от 20 години.Това че в негово присъствие навсякъде се чувствам като у дома.Той е мил, нежен,внимателен,грижовен,търпелив,няма очи за други жени,не е ревнив,дава мило и драго за мен и децата и се грижи нищо да не ни липсва.Заедно вземаме решения, заедно правим компромиси, когато се налага.Никой не се опитва да доминира над другия.Уважава мнението ми и го зачита.С него винаги е интересно и никога не е скучно.Такива мъже знам че са на изчезване и се радвам,че попаднах на такъв.
Все едно аз съм го писала, но ние още нямаме толкова години, заедно сме от почти 13 г.
Днес се улових, че го зяпам в задното огледало докато шофира (аз се возя на задната седалка с бебето до мен) и си мисля колко хубави очи има. Щом за толкова години заедно ми минават такива мисли, добре са нещата. Grinning

# 9
Различно е. За мен е любовта, общия път, който сме извървели, подкрепяйки се и помагайки си. За други е друго.

# 10
Моят мъж е моят рицар-благороден, смел и всеки ден ми показва, че аз съм дамата на сърцето му. Не искам и не ми е възможно да погледна друг.

# 11
Усещането, че вървите заедно напред и нагоре и се развивате като личности и като връзка.

# 12
Шпек житница и оргазми.
И да ми носи храна и да ме слуша когато му меля на главата.
Преди са ми казвали, че съм била елементарна в отношенията си с мъжете, може и да са били прави Neutral Face

# 13
В темата на Босилка подкрепих мнението, че мъжът трябва да е малко несигурен, да му се редуват ад и рай, че иначе му става скучно. При жената е обратното, за да станат "дълги години" очаква сигурност, стабилност, да се чувства защитена и обичана. Малко да залитне мъжът и се почват едни съмнения, преосмисляния и прочие нещица,  които напукват връзката.

# 14
Усещане за безопасност, сигурност, благополучие и уважение. В много семейства с течение на времето любовта угасва или просто се превръща в нещо друго. И тогава остава само ясното осъзнаване дали можеш да продължиш напред в живота с този човек

Общи условия

Активация на акаунт