Какво задържа интереса на жената към един и същ мъж дълги години?

• 2 260
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Мъжът ми е умен и изключително начетен човек. За мен това е много важно, защото обичам да уча нови неща, да дебатирам и да имам интелектуални предизвикателства. Едно от нещата, с които ме спечели, е че ме победи на една игра, в която съм много добра.
Умният човек мисли няколко хода напред, може да "види" причинно-следствените връзки, и съответно взима добри решения. При всякакви непредвидени обстоятелства, умният човек ще намери изход от ситуацията.

Като млада съм била привличана от не чак толкова умни мъже, и въпреки останалите им достойнства и силното физическо привличане, нещата бързо са изтлявали. Докато умен мъж може да задържи интересът ми за дълго - засега за почти 25 години, по-нататък ще видим Simple Smile

# 16
  • До хладилника, който обичам
Знам, че мога да разчитам на него и сме партньори. Много е важно човек да гледа тези неща, а не само бесните хормони в началото на връзката Grinning
Но, както понякога напомням на мъжа ми, аз подбирах и много добре си отварях очите. Той като не е гледал - каквото му се е паднало, такова Grinning

# 17
  • Пловдив
Знам, че мога да разчитам на него и сме партньори. Много е важно човек да гледа тези неща, а не само бесните хормони в началото на връзката Grinning
Но, както понякога напомням на мъжа ми, аз подбирах и много добре си отварях очите. Той като не е гледал - каквото му се е паднало, такова Grinning
А така - да е гледал навремето, сега е късно, мандалото е хлопнало отдавна.

# 18
Ами любовта Simple Smile Обичам го. Даже и да не ми е много интересен през цялото време обичам да го обичам и да се грижа за него. Иначе могат да се изброят много и различни неща, които цениш и харесваш в партньора си, а и някои негативи, което си е съвсем в реда на нещата. Но когато ви е хубаво заедно...От висотата на своя брачен опит (дългогодишен и с един партньор) мога да кажа, че и физическото привличане хич не е за подценяване. Да си паснете сексуално и да имате удовлетворяващ сексуален живот  е много даже важно. Понякога заглажда други различия, понякога си е направо бракоспасяващо:)

# 19
  • Между гори и планини
Фактът, че можем да се разберем без думи. Има хора с които ти е добре дори да споделяш тишината.

Общи условия

Активация на акаунт