Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 435
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
И аз съм доволна от торбите за пране на обувки. Купих си от жълтата с ресничките, купих си едни други бели на дупчици, и двата вида са чудесни. Пера си вече всички летни обувки, които съм си накупила от Тему.

# 601
  • Асеновград
https://share.temu.com/PlxmM78yw7B страхотни блузи от памук. Поръчах три цвята, черен зелен и бежов и трите са с чудесно качество.

# 602
  • София
Момичета, имам казус с Тему. Обикновено събирам нещата от няколко поръчки и връщам веднъж месечно, защото иначе не ми се занимава. При последното връщане обаче получих отказ с мотива, че част от артикулите липсват в пакета. Колкото и да си писах със съпорта, те твърдят, че кутия с обувки и чанта не са били изпратени обратно. За останалите неща признаха, че са получени и върнаха парите, но за обувките и чантата категорично отказаха, защото твърдят, че липсват.
Не вярвам да са откраднати от Бокс Нау, та съвета ми е, не правете като мен, а връщайте максимално малко артикули.
Говорим за 2 връщания от два профила и с двете имаше проблем в един и същи ден, при положение, че досега не съм имала нито един липсващ продукт. На другия профил след пускане на клейм, намериха липсващите продукти.

# 603
  • София
Последните дни от пощите как вървят поръчките? От днес е в разпределителния център. Петък ми е крайната дата, преди да ми върнат 10лв, как ви се струва, ще я взема ли до петък?

# 604
На мен за първи път ми превеждат 10лв.,защото съм направила ефективно връщане.

# 605
  • Асеновград
Момичета, имам казус с Тему. Обикновено събирам нещата от няколко поръчки и връщам веднъж месечно, защото иначе не ми се занимава. При последното връщане обаче получих отказ с мотива, че част от артикулите липсват в пакета. Колкото и да си писах със съпорта, те твърдят, че кутия с обувки и чанта не са били изпратени обратно. За останалите неща признаха, че са получени и върнаха парите, но за обувките и чантата категорично отказаха, защото твърдят, че липсват.
Не вярвам да са откраднати от Бокс Нау, та съвета ми е, не правете като мен, а връщайте максимално малко артикули.
Говорим за 2 връщания от два профила и с двете имаше проблем в един и същи ден, при положение, че досега не съм имала нито един липсващ продукт. На другия профил след пускане на клейм, намериха липсващите продукти.
Аз имах същия случай с последното връщане, беше обединено. За една ключалка която се оказа,че не пасва , твърдяха ,че я няма. Бях ги зарязала, но след седмица се появи сумата. Междувременно си бях писала не веднъж със съпорта. И аз за мен реших,че няма да обединявам. И точно с Бокса беше пратката.

# 606
Благодаря ви за отзивите за торбите за пране на обувки! Чудих им се и аз от сумати време Simple Smile)))

# 607
  • София

Аз имах същия случай с последното връщане, беше обединено. За една ключалка която се оказа,че не пасва , твърдяха ,че я няма. Бях ги зарязала, но след седмица се появи сумата. Междувременно си бях писала не веднъж със съпорта. И аз за мен реших,че няма да обединявам. И точно с Бокса беше пратката.

На мен дори ми връщат два несесера, а обяснението е, че липсват в пратката или са изпратени в пликове без оригиналния бар код #Crazy
Сега ми е интересно, какво не им е харесало в двата несесера newsm78
Нищо не е използвано. Явно мноооого са затегнали връщанията или аз съм попаднала на служител педант.

# 608
Последните дни от пощите как вървят поръчките? От днес е в разпределителния център. Петък ми е крайната дата, преди да ми върнат 10лв, как ви се струва, ще я взема ли до петък?
В понеделник беше в РЦ, вчера получих смс. За София става въпрос.

# 609
Сутринта получих известие,че е във Варна и преди обяд получих смс,че е готова за получаване в пощата.

# 610
Отдавна не са ми предлагали тему кредит. На вас? Случваше се, ако има дефектен артикул да ми предлагат.

# 611
  • София
В понеделник беше в РЦ, вчера получих смс. За София става въпрос.
Т.е след седмица, че вчера беше понеделник. Т.е от понеделник до понеделник? И аз за София питам.

# 612
  • На изток от Ада
Аз имах 2 пратки с изтичаш срок с бг поща . За ден дойдоха като аз съм в ст Загора.
За едната ми дадоха 10 лв .

# 613
Грешка, в неделя беше в РЦ, вчера имах смс.
Не знам защо реших, че е сряда днес.

# 614
Както обещах давам отзиви за копринената калъфка. Супер доволна! Тази беше за проба с объркан цвят по моя вина. Но си е 100 процента коприна, изпипани шевове, бърза доставка. Излезе ми около 17 лв с купон и корекция на цената при обявена цена около 33 лв. по спомен. Ще поръчам сега в пастелни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт