WIZZAIR - 51

• 13 866
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
  • Mostly in my mind
Като сте само с ръчен багаж правят ли проблем за малка дамска чанта през рамо? Трябва ли и нея да  я сложа в ръчния?

# 181
Теоретично се брои за бройка, ако е видима може да ви накарат да я приберете. Ако въобще се събира, по-лесно е да я приберете в другия, по-малко бройки за забравяне някъде... Иначе най-вероятно ако е малка и не се вижда няма да направят на въпрос.

# 182
Аз ходя винаги с малка дамска чанта и голям фотоапарат (със сменяеми обективи), и двете преметнати през рамо.
Имам десетки полети с Райън и по-малко с Уиз по този начин - никога не са ми казвали нищо, разбира се сумарният обем е значително по-малък от позволените сантиметри, но иначе е каквото neuromancer казва. Ако носите раница/куфар, доближаващ се до максимума, и допълнителна чанта, вероятно ще забележат.

# 183
Има различни размери крос боди чанти, така че има значение.Миналата седмица на опашката във Виена, една служителка минаваше и точно за тези чантички казваше прибирайте в другата чанта. Само ако е съвсем тип голямо портмоне, то и под дреха няма да издува да се види.....

# 184
  • Beyond the stars
За крос боди чанти тип голямо портмоне никога не са ми задавали въпроси, иначе винаги имам място и готовност да прибера, просто ми е по удобно документи/пари/телефон да не са ми в багажа.

# 185
  • Mostly in my mind
И аз имам професионен фотоапарат с обективи,но тъй като сме само с ръчен багаж, ще се лиша от него. Разчитам на телефона.
Благодаря ви за отговорите.

# 186
Четох , но нещо не разбрах. Ако се закупи уиздискаунт за 5 +1 , може ли да се ползва за двама, понякога ?

# 187
  • Beyond the stars
Четох , но нещо не разбрах. Ако се закупи уиздискаунт за 5 +1 , може ли да се ползва за двама, понякога ?

Да, може и за 1. Просто имаш право на отстъпка до 5.

# 188
Разбира се. Може да се ползва за 1, 2, 3, 4, 5 или 6 души... Аз имам същото WDC 1+5 (заради кредитната карта на Уизеър, просто WDC си е включено автоматично) и винаги ползвам или 1+1 или само 1.

# 189
Благодаря ви!

# 190
Уизеър правят промени по зимното разписание, проверете си полетите, ако имате закупени билети.
Вече са сменили часове и дни при Лион, Рим, Прага...

# 191
При Айндховен също, даже новия час ме устройва повече.

# 192
Знаете ли в какъв срок правят промените? И дали за полети за 10-15 септември може да важи?

# 193
  • София
Знаете ли в какъв срок правят промените? И дали за полети за 10-15 септември може да важи?
Няма срок.
Принципно колкото повече наближава полета, толкова по-малко вероятни са промените.

# 194
И за Алгеро, Неапол и Мадрид има промени.  Като при Неапол местят петъчния полет в четвъртък. А при Лион директно махат полета в сряда за период от месец и половина.

Общи условия

Активация на акаунт