WIZZAIR - 51

• 13 967
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
Привет ,
За тази промяна мога ли да искам компенсация . Аз съм си платила местата да сме заедно с детето , а те ме разделят сега …..

# 256
само местата ли са сменени? Часа не?
обадете се да ви сложат пак заедно, ама пари няма да дадат

# 257
Да, само местата . На кол център ли да звъня ?

# 258
Да, само местата . На кол център ли да звъня ?

На безплатния телефонен номер от първия пост.

# 259
  • София
Уиз затварят базата си във Виена, което рефлектира върху сезонната линия Виена - Бургас. Няма да се изпълнява след края на този сезон.

# 260
Може ли да ме ориентирате къде точно се пускаше иск за обезщетение за закъснение? Самолета от Алгеро трябваше да излети за София в 22, сега излезе, че чак в 2:20 сутринта ще излети 🥹🤦🏼‍♀️

# 261
  • София
Още не можеш. Първо трябва да обработят данните за полета и да бъдат въведени в системата им. Сега ще ти изпише, че няма такъв полет на тази дата.

# 262
  • София
*Penny*, много неприятно е с такова закъснение при късен полет. Въоръжете се с търпение, защото самолетът още не е излетял от София (очаква се да излети в 0.20 ч.). Дано утре като се приберете да имате възможност да се наспите. Предполагам, че сте поне сте си изкарали добре на Сардиния (и на мен ми се ходи там Simple Smile).

# 263
Ох, голяма каша забърках и май нямам полезен ход, но все пак…
Имаме 4 билета за пътуване от събота до сряда. Без флекс е (да, малко глупаво) и до колкото съм запозната не мога да променям дати безплатно. Поради медицински причини аз трябва да съм на линия в понеделник, когато няма полет.
Вариант 1 - пием една студена вода и не пътуваме
Вариант 2 - аз се прибирам с полет във вторник сутрин, мъжа и децата остават до сряда. Тук ме притеснява евентуално закъснение за полета, защото за да ми позволят да пропусна понеделник и да се появя чак във вторник, трябва да съм много, ама много сигурна че ще бъда в София в работни време. А това няма как да го предвидя.
3. Сменям дати - и тук въпроса е колко ще струва това удоволствие?
Някакви други опции?
Благодаря много и съжалявам, че ви занимавам, но днес ми е каша в главата.
Спокойна вечер

# 264
  • sf
Ами ние няма как да знаем дали сте склонни да прежалите сумата, дали имате вече платено спане и т.н. 
Без флекс не мисля, че въобще може да се сменят дати. 🤔

# 265
  • София
Изпрати момчето с децата на почивка сами, пък ти свърши каквото имаш.
Аз това бих направил в такава ситуация.
Вариант 1 е опция ако те категорично не искат без теб, при Вариант 2 ще ти е притеснено през цялото време и едва ли почивката ще е точно почивка.
Има и опция да промените името на твоя билет срещу такса и с тях да отиде друг близък.

# 266
  • София
Аз бих рискувала да се върна във вторник, вместо да отменям цялото пътуване. Сутрешните полети по-рядко закъсняват. Все пак проверете прогнозата и за наличието на стачки, преди да решите окончателно.

# 267
За промяна се плаща такса + разликата в цените
Може да си проиграете онлайн и да видите колко е, докато не въведете карта и натиснете Плати няма да направи промени.

# 268
Благодаря за съветите! Ще пробвам да сменя датите и ще видя каква ще е щетата. Все още не сме запазвали нищо друго, което поне е добре. Пътуването е за моя рожден ден, тъй че няма да ги пускам сами 😂

# 269
Обезщетенията се двръщат като сума по кратата или като точки в акаунта в WIZZ

Общи условия

Активация на акаунт