WIZZAIR - 51

• 14 703
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
И аз винаги си имам принтирано копие за всеки случай.

# 241
Аз май съм разказвала как на гейта отварям приложението да покажа бордната карта и я няма, направо изтръпнах. Обясниха ми, че не е драма и се случва понякога, помолиха да изчакам да се качат всички и на техния екран беше останала само моя милост. Сравниха ми данните с л.к. и се качих. Та няма драма ако си се чекирал.

# 242
  • София
А през турникетите за контрол на достъпа които са преди проверката за сигурност как мина? Тогава беше още налична ли?

# 243
Да, нямам идея какво се случи после и къде потъна. Факт е, че персонала изобщо не се впечатли и каза, че се случва.

# 244
не ми се е случвало, но са разказвали, че при големи закъснения от часове, бордната карта изчезва по някое време от приложението, още преди да излети самолета но след като е трябвало да е пристигнал по разписание

решение е просто да се запише в уолет или скриншот, не е задължително да се печати

# 245
Е, вече го правя просто споделям, че не е фатално. В интерес на истината имаше закъснение, но в порядъка на 1-2 часа.

# 246
странно е това, защото на мен понякога ми стоят стари бордни карти със седмици и месеци.
понякога, за да се подсигуря (ако пътувам с лесно изнервящи се или паникьосващи се), правя и скрийшот на бордната карта

# 247
Нося.
Но аз съм си консерва. Пък и винаги си купувам места и чекирам по-рано. Иначе нали от 3.11. Райън вече нямало да четат хартиени, само от приложение.

# 248
Здравейте,искам да споделя моя негативен опит от последното си пътуване с Wizz. Направихме семейна резервация за 5 човека ,в последствие обаче един от нас не можа за пътува. В сайта на Wizz, дадох отмяна на резервация,изписа ми, че таксите за багаж не се възстановяват и  излезе крайна сума с минус 320 лева.Мисля си аз, че тази сума ще ми я възстановят по картата, но няма върнати пари.Обадих се на кол центъра да питам,защо не са възстановили сумата и една девойка любезно ми обясни,че за отказа има нова резервация по която таксите за отказ са по големи от сумата, която трябвало да ми върнат/ даже сигурно им дължа пари/.На въпроса защо  подвеждат  клиентите си и никъде  на сайта не изписва сумите на таксите за отказ, а излиза сума  с минус, за която всеки човек ще си помисли,че ще му я върнат по картата, каза да съм се оплачела където намеря за добре.Та реших да ви предупредя, ако някой друг сглупи като мен  да си отменя резервация в последния момент ,че нищо няма да му възстановят да не се подвежда от сторното ,което ще види на екрана.Даже ако нищо не бях отменяла щях да се  разполагам на две места.

# 249
В повечето случаи е така освен ако не купен флекс. Всичко е описано в сайта им само да има кой да чете.

# 250
Редуцират някои полети:
До Кишинев махат полета във вторник след 6 януари.
До Рим махат полета в сряда след 7 януари, а полетите в неделя от сутрешни стават късни вечерни.

# 251
  • Beyond the stars
Мда, в повечето случаи таксата за отмяна прави безпредметната самата отмяна и реално, ако билетът е закупен без флекс просто си изгаря.

# 252
Нали няма проблем билета да изгори, не се явавяваш толкова. Според приятелка, прочела някъде си, че не могло така трябвало задължителна отмяна и да си доплатиш глобата... Има ли такова нещо

# 253
Няма такова нещо. Като не можеш да пътуваш билетът си изгаря, не дължиш нищо.

# 254
ако билета е по-скъп от таксата за отмяна си искаш отмяна и ти връщат остатъка
иначе просто не летиш, нищо няма да стане

Общи условия

Активация на акаунт