WIZZAIR - 51

• 30 630
  • 648
  •   3
Отговори
# 225
Общо взето външните батерии НЕ трябва да са в чекирания багаж.

# 226
  • София...........
Имат ли Уиз изисквания, свързани с външните батерии? Нямам в момента възможност да им чета условията.
Не само Уиз, а всички авиокомпании с цел безопасност забраняват в чекирания багаж външни батерии!

# 227
На борда външни батерии също не може да се ползват.

# 228
Имат ли Уиз изисквания, свързани с външните батерии? Нямам в момента възможност да им чета условията.
Могат да се пренасят само в ръчния багаж и без да се ползват на борда. Аз пренасях робот за прозорци и си бях подготвила документите му с капацитета на батерията, в случай,че ми ги поискат. От сайта на Уиз:
"Литиево-йонните батерии, чиито капацитет надвишава 100 Wh, но не надвишава 160 Wh, могат да бъдат превозвани само като резервни батерии или в устройства в кабинния багаж, след одобрение от страна на Wizz Air.
Всеки пътник може да носи не повече от две (2) индивидуално защитени резервни батерии с капацитет между 100 и 160 Wh."

# 229
Разпечатвате ли бордните си карти ?

# 230
Хората са различни, как да ти отговорим еднозначно!?
Аз не разпечатвам никога.

# 231
Да

# 232
Много рядко, ако имам хартия за рециклиране (с едната страна бяла, а другата не ми трябва)

# 233
от години не разпечатвам бордни карти

# 234
  • Mostly in my mind
Не. Simple Smile

# 235
Винаги. Електрониката не е 100% надеждна. Срив в системата, изключил внезапно смартфон, неволно изпускане на телефона и дисплея на сол...още безброй хипотетични ситуации. Един лист нито тежи, нито пречи.

# 236
  • Beyond the stars
Не разпечатвам. Обикновено не пътувам сама, та всеки пътуващ разполага с бордните карти на всички офф лайн (свалени и т.н).

# 237
  • София
Аз ги печатам само ако пътуването е вечерта и има риск да ми падне батерията, което е супер рядко. Защото трябва и да има и къде, а аз вече не купувам места и се чекирам 24 часа преди полета.

# 238
Губил съм хартиена бордна карта като нямах електронна и не е някаква страшна трагедия. Да си счупиш телефона е много по-скъпо

# 239
Винаги. Електрониката не е 100% надеждна. Срив в системата, изключил внезапно смартфон, неволно изпускане на телефона и дисплея на сол...още безброй хипотетични ситуации. Един лист нито тежи, нито пречи.
Аз съм с два телефона и винаги си пращам скрийншот на бордната карта от единия телефон на другия (по месинджър, от себе си на себе си), ако нещо падне батерията на един от двата телефона.

Общи условия

Активация на акаунт