WIZZAIR - 51

• 13 855
  • 275
  •   2
Отговори
# 210
neuromancer, благодаря за отговора!

При мен не излиза автоматично моето име, някъде другаде ли трябва да се посочи?
Скрит текст:

Не си се вписала в профила си, затова не излиза.

Дизилер, тази промо само за вчера ли беше?

Кои са най-евтините маршрути в момента? На мен ли ми се струва или цените са се удвоили? Не виждам полети по 20 лв... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 08:53 от amy_nka

# 211
Възстановява се Абу Даби от София от 17 ноември. Най-евтиния билет е 50 евро.

# 212
Прага от сутрешен, става късен вечерен полет (което е кофти на отиване). Хамбург от обеден става ранен сутрешен, от 6 ч.  Да видим още колко врътки ще последват. Доста планове объркаха.

# 213
Прага от сутрешен, става късен вечерен полет (което е кофти на отиване). Хамбург от обеден става ранен сутрешен, от 6 ч.  Да видим още колко врътки ще последват. Доста планове объркаха.

Това къде го видяхте за Прага? Проверих сега - всичките полети до Прага са си сутрешни, с изключение на съботния, който е следобеден.

# 214
Това къде го видяхте за Прага? Проверих сега - всичките полети до Прага са си сутрешни, с изключение на съботния, който е следобеден.
E явно не са всички.

Още от 18 януари неделните са ранни вечерни, а от края на март са късни вечерни. От април и тези в сряда стават вечерни.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 15:59 от diziler

# 215
  • София
От кога до кога е зимното разписание?И кога обичайно излиза лятното?Опитвам се като никога да планирам пътувания напред във времето...

# 216
  • София
Зимното разписание е до края на март, когато влиза лятното, което е до края на октомври.
Няма краен срок за пускане на полетите в продажба и това принципно не става едновременно за всички дестинации.
Колкото по-напред във времето планираш, толкова по-вероятно е да настъпят промени в разписанията дотогава.

# 217
Достъпът за автомобили свободен ли е на Терминал 1? / на 2 знам, че имаше някакви проблеми/
И преди години всички самолети след 20ч кацаха на Т2, включително и на Wizz. Дали още е актуално?

# 218
Отдавна не. Онази ситуация беше заради недостига на здравни инспектори, които да посрещат пътниците вечер и нощем.

Wizzair от  2 г. си кацат пак на Т1

# 219
Здравейте , може ли потвърждение за това , което към разбрала аз .
Чекирания багаж ми е с размери 55 /40/23
И един 40/30/20 . Другият пътник е само  с вторият размер?
В чекираният слагам всички течности , които имам ?
И съм чекирала всички и не трябва да правя нищо повече , дори и на връщане ?

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 08:42 от This_season

# 220
  • * Under the stars *
Някой има ли информация за полетите от Лутън-Бургас и обратно защо няма разписание? Последно ми показва полет края на октомври и след това нищо. Означава ли, че няма да има полети няколко месеца или просто още не са пуснали зимното разписание?

# 221
  • София
Летище Бургас ще е затворено тази зима за основен ремонт на пистата.

# 222
  • * Under the stars *
Много благодаря за информацията Simple Smile

# 223
Здравейте , може ли потвърждение за това , което към разбрала аз .
Чекирания багаж ми е с размери 55 /40/23
И един 40/30/20 . Другият пътник е само  с вторият размер?
В чекираният слагам всички течности , които имам ?
И съм чекирала всички и не трябва да правя нищо повече , дори и на връщане ?

Ok сте. Трябва да се чекирате и на връщане

# 224
Имат ли Уиз изисквания, свързани с външните батерии? Нямам в момента възможност да им чета условията.

Общи условия

Активация на акаунт