WIZZAIR - 51

• 13 855
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
На 1стр актуална ли е информацията за wizz discount club, защото ми го предлага за 120лв, като се опитвам за резервирам билети?

# 196
Здравейте! Нова съм и не знам дали пиша на правилното място Simple Smile. Проблемът е следният- резервирах двупосочен полет за Барселона чрез Wizzair, но настъпи промяна в плановете и отмених полета от Барселона до София. В сайта ми излиза, че имам надплащане и пише да се свържа с „Обслужване на клиенти”, за да ми бъде възстановена сумата. Аз искам да си я върна под формата на кредити. И въпреки че опитах всичко, не става. Препраща ме към получаване на отговор на принципа на самообслужването (тоест към рубриката им с чисто задавани въпроси). Не намерих телефон, на който да се обадя. Въпросът ми е, автоматично след 48 или 72 часа ще ми бъдат начислени кредити или аз трябва да подам заявка. В техния сайт пише, че кредитите се начисляват до 72 часа, но не разбрах това автоматично ли се случва? Благодаря предварително за отговорите! Simple Smile

# 197
На 1стр актуална ли е информацията за wizz discount club, защото ми го предлага за 120лв, като се опитвам за резервирам билети?
60 евро/година за двама или 100 евро/година за петима.

# 198
И за Алгеро, Неапол и Мадрид има промени.  Като при Неапол местят петъчния полет в четвъртък. А при Лион директно махат полета в сряда за период от месец и половина.
за кога е сменен часа за Алгеро?

# 199
За двама

# 200
за кога е сменен часа за Алгеро?

И полетите за Валенсия и Прага също са разместени, като за Прага са махнали и съботните полети.
Най-вероятно и Кишинев ще разбъзикат.

# 201
За двама
Да, толкова е вече - 60 евро за 1+1. Ще актуализирам инфо в следващата тема.

# 202
E, полетите до и от Алгеро са вечерни и тази година. Явно са се опитали да вземат друг слот, но не се е получило.

# 203
  • София
Как виждате цялото зимно разписание, без избор на конкретна дестинация?

# 204
Е как без конкретна? Избираш си дестинацията, но не кликваш на дата, а кликваш на Flexible on date (на десктоп версията) и виждаш цените месец по месец, решетъчен вариант.

# 205
  • Beyond the stars
Как виждате цялото зимно разписание, без избор на конкретна дестинация?

Fare finder. Цялото-не ама всички интересуващи ме дестинации прецъквам най-бързо така.

# 206
Здравейте! Малко тъповат въпрос, но...
Имам членство в WIZZ Discount Club Standard, но искам да купя 4 билета, възможно ли е за два от тях да се възползвам от отспъпката за членство, а останалите два да са на редовна цена (като член имам право да използвам на мен и още 1 намаление), НО....когато посоча да закупя билетите заедно не може, предпраща ме да надградя членството си до Премиум.
Другият вариант, който мисля е да купя за мен и още 1 човек с отстъпката, а за другите двама билетите без отстъпката? Така може ли? От моя профил да купя бмилети на други хора /не роднини/?

# 207
По втория начин ще стане, един път за двама с отстъпка е един път за двама без отстъпка. Трябва да цъкнете, че не пътувате вие, за да може да въведете друго име втория път.

# 208
neuromancer, благодаря за отговора!

При мен не излиза автоматично моето име, някъде другаде ли трябва да се посочи?
Скрит текст:
[/quote]

# 209
20% намаление за прайорити

Общи условия

Активация на акаунт