WIZZAIR - 51

• 18 136
  • 348
  •   3
Отговори
# 345
Не бях платил за място. Мисля, че тези, които са платили, не ги разбутват, освен ако не са на последните редове и самолетът го сменят с по-малък.
Скрит текст:
Обикновено не плащам за място. Няколко пъти съм плащал за място до пътеката (C или D). Само един път плащах да е до прозореца от Тромсьо до Лутън (пак на Уизеър), за да гледам северното сияние през прозореца, хахаха. Иначе мразя да съм заклещен вътре.

# 346
Не можеш ли да си избереш ново в новия самолет или вече всички са заети, или иска доплащане?
Местата се оказаха най-малкият проблем. Самолетът излетя за Краков с 8 часа закъснение: вместо в 6.40, излетя в 14.40 ч.
През нощта в 3.10 ч е дошъл смс и имейл, че полетът ще е със закъснение и новият час е 14.20 ч. Явно са открили някакъв технически проблем в самолета и са решили сутринта да се лети с него. Летяхме с някакъв чисто нов (на 2/3 пълен) А321 Нео с полски екипаж. Казаха, че полетът е със закъснение  due to technical problems.

# 347
В крайна сметка на кое място летя последно? Simple Smile Нео-то не съм го виждала.

# 348
Wizzair открива нова база в Ереван.
Новите 8 дестинации са до/от:  Прага, Хамбург, Пафос, Париж, Неапол, Бари, Букурещ и Меминген.

В крайна сметка на кое място летя последно? Simple Smile Нео-то не съм го виждала.
Пак беше сменено, след като и самолета смениха (25D, мисля), беше празен целият ред. Мястото вече нямаше значение, след като полетът закъсня с 8 часа и си бил 9-10 часа на летището.

Общи условия

Активация на акаунт