WIZZAIR - 51

• 28 164
  • 581
  •   2
Отговори
# 540
Аз ги планирам като втори кабинен багаж с Priority, какъвто може и да е и по- малък куфар с колелца.
А това, че обувките са тежки и потенциален злосторник може бе да ги извади на борда и да удари някого по главата с обувка?
Другият ми вариант е да ги сложа заедно с другия багаж в чекиран куфар. Не би трябвало да е забранено, или греша?

# 541
А това, че обувките са тежки и потенциален злосторник може бе да ги извади на борда и да удари някого по главата с обувка?

Няма такива работи. По тая логика трябва само голи да пътуваме. Забранени са оръжия, огнестрелни и хладни, взрив и подобни неща, не всекидневни предмети.
Ако влизат в размерите няма проблем. Може да искат да ги извадите на скенера, ако изглеждат странно.

# 542
Хелоуин промо за избрани полети от 6 ноември до 26 март

Тези ги пропуснах (вчера цял ден пътувах и нямаше кога да вляза да гледам), снощи до 1 ч бг време бяха активни. Имаше доста полети намалени на цени от 50 лв. След това смениха веднага  на днешната промоция. Надявам се, че ще има и Cyber Monday промоция.

# 543
Cyber Monday e след месец, чак след  Black Friday. Едва ли ще е повече от 20% "за избрани полети".

# 544
Аз умишлено следя една конкретна дата за януари. Купих билет преди почти месец, въпреки че за тази дестинация по принцип има много ниски цени и не ми се даваха тези пари. Обаче сега е почти двойна цената. Така че ако ви трябва за конкретна дата, не разчитайте много на тези промоции. Три билета съм купила за ноември и декември, нито един не е по-евтин.

# 545
Опитвам се да платя от вчера два билета с Уиз ДСК и не получавам СМС с код за потвърждаване на транзакцията! Изнервих се... Confused Някой друг с подобен проблем?

# 546
ДСК много ме дразнят. Лятото 2 дни нямах достъп ни до лични, ни до служебни сметки. Миналата вечер пак някакъв проблем и не мога да платя и аз билет- с инсталиран тоукън съм. Та не е нещо необичайно за тях. Търсете ги. Най-бързо отговарят в месинджър, между другото😂

# 547
В извънработно време отговарят ли по месинджър? То все в извънработно време (особено празници) са ми проблемите с техните услуги. Месинджър на фейсбук имаш предвид. Нали?

# 548
На мен снощи часове наред не ми отваря приложението. А десктоп версията на лаптоп (с 2 различни браузъра пробвах), дава търсене... и до там. После датите ги показва без цени и беше невъзможно да се започне резервация. Пробвах и от десктоп версията на телефона, колкото и да е неудобно и безумно... Стига до flexible on date, после не дава да се премести месеца, не дава цени... Откачена история. Исках да купя едни бързи билети с уиз точки, не стана! Днес не съм пробвал да отварям ни апликация, ни сайт.

# 549
На десктоп версията отново дати има, няма цени.

# 550
  • София
amy_nka, ако имате новото мобилно приложение на ДСК  през него се потвърждават онлайн плащанията. Може смс-ите да ви отиват в папка Блокирани на телефона- при мен се случи веднъж.

# 551
  • Sofia
Опитвам се да платя от вчера два билета с Уиз ДСК и не получавам СМС с код за потвърждаване на транзакцията! Изнервих се... Confused Някой друг с подобен проблем?
Все още не съм тръгнала да купувам билети (най-късно утре обаче трябва да свърша и тази работа). Но вчера се опитвах да платя друго нещо онлайн и аз също не получавах СМС-ите от ДСК. Пробвах няколко пъти докато стане. И друг път се е случвало.

# 552
В извънработно време отговарят ли по месинджър? То все в извънработно време (особено празници) са ми проблемите с техните услуги. Месинджър на фейсбук имаш предвид. Нали?
Да, във фейсбук месинджър пробвах накрая, но но беше в работно време. По телефона тогава не успях, върнаха ми обаждане на другия ден в 8 вечерта
amy_nka, ако имате новото мобилно приложение на ДСК  през него се потвърждават онлайн плащанията. Може смс-ите да ви отиват в папка Блокирани на телефона- при мен се случи веднъж.
И там не можеше да се влезе онзи ден.

# 553
Изпращат се в блокирани съобщения. С насройки трябва да се отблокират.

# 554
На десктоп версията отново дати има, няма цени.
И аз това забелязвам от известно време. Ама аз избирам датата според цената, а не обратното. Нямам проблем с отпуските и затова взимам за най-евтините дати, независимо дали са делник или уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт