Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните проблеми, свързани с обслужването на клиенти в ОББ?
Как влияят лихвените проценти и таксите на ОББ върху клиентите?
Какви са мненията на потребителите за ипотечните кредити, предлагани от ОББ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните проблеми, свързани с обслужването на клиенти в ОББ?
Много потребители във форума споделят отрицателни преживявания, свързани с обслужването в ОББ. Те описват ситуации на грубо и невъзпитано поведение от страна на служителите, което води до неудовлетвореност. Някои потребители съобщават, че са срещнали трудности при разбирането на условията по кредитите и таксите, които не са били ясно съобщени.
-
Как влияят лихвените проценти и таксите на ОББ върху клиентите?
Клиентите на ОББ твърдят, че лихвените проценти не винаги са конкурентни в сравнение с други банки. Споделено е също, че понякога след получаване на одобрение за кредит, сумата е намалявана без ясна причина. За много клиенти на ОББ процесът на теглене на кредит е свързан и с множество неочаквани такси.
-
Какви са мненията на потребителите за ипотечните кредити, предлагани от ОББ?
-
Какви алтернативи могат да обмислят потребителите вместо ОББ?
-
Какво е настроението на клиентите относно бъдещето на взаимоотношенията им с ОББ?
те вярно, че са лицето на банката, но едва ли една патка станала с г... нагоре би могла да бъде решаващ фактор – тегли им една на ум, тях винаги ще си ги има. Ние искаме да имаме собствено жилище сега, а не след n-брой години, затова за нас решението е кредит.
.
Преди 1-2 години отивам аз преди падежната дата да си направя вноската по кредита и получавам следния отговор - "Ми не може, госпожо

като тръгна вскичко накуцо
. Имат адски натоварени клонове - в които можеш да си откараш половин ден докато свършиш работа - което мен ме вбесява