Любители на котки - Тема 208

• 29 953
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Момче е, като моя Бобчо😍
Едно от децата на Мимчето беше с откъсната опашка и комшията каза, че било от лисица. Ама те тая лисица я повтарят за щяло и нещяло, пък оня ден я видях каква е ошмулена. Но може и да нападат малки котенца.

# 166
  • Между гори и планини
И аз съм една коткарка, не мога да разбера момиче или момче 😂😂😂
В момента съм окопирана и ще мързелувам с коте в скута. Не че се оплаквам 🤣
Чери няма да е във възторг, Точка която още си мрази Лео, сигурно ще е бясна... Весело ще е!

# 167
Тази сутрин снимах две красоти. Миналогодишното трицветно с дъщеричката си. Едва ги хванах. До някъде е добре, че не се е опитомила.

# 168
  • Враца
Ама така се е опнало Бобчето. Моята още не се отпуска така при мен, трябва много да галя та да се поотпусне, иначе при голямата дъщеря отива и се разпльоква. Малката пък много я мачка и гушка и Кая трябва много да и се спи та да и се остави.
А тези красоти са като копирани. Природата е уникално нещо.

# 169
Даа, не му е било лесно на Бобчо да оцелее... Много се надявах да го задържите! И без опашка се живее, и то добре, пример е наш Чочо! 😍
Но наистина има измъчен вид котарачето. И според мен е момченце. Тамън ще ви е по-евтина кастрацията 😜

# 170
  • София
Бобо с тез големи мустаки като момче го определям аз (пък и като че ли виждам топ...ченца). Сладък е! 😻
И сигурно за пръв път се е отпуснало толкова блаженно мъничето ❤️
Аз ги къпя веднага- наведнъж да си изживеят всичкия стрес 😹
Ако не ти харесват очичките, Доня, можеш веднага да ги промиеш с тампонче с физиологичен разтвор (ако нямаш- 1 равна кафена лъжичка (или половин чаена) сол разтваряш в 1 чаена чаша преварена вода- получава се горе- долу 1% разтвор) няколко пъти.
Ще си се гледкате май! Предстои му прекрасен живот на Бобчето 😻

# 171
  • Варна
Бобчето и на мен ми изглежда поизмъчен, Доня! Не разбрах от снимките момче ли е или момиче. На мен ми напомня на Мага, като я намерих и давам глас за момиче. Grinning
От шарените на снимката от Ред имаме една съседска. Още на времето много се караха с майката на Тигре. Не я бях виждала отдавна и точно днес я видях-скоро ще има котенца.
Вчера, тъкмо тръгваме за работа и изненада. Една костенурка с големината на голяма чиния стои пред стълбите. Женя и Тигре ходиха да я разгледат. Нарязах и диня и сипах водичка, но тя реши да се отдалечи. Преди това я свалих през стълбите. Не очаквах, че тежи толкова. Махнах и един треволяк, който беше застанал пред едното оче.
Много са ми милички костенурките.
Да добавя, че Маги се премести изцяло на основния етаж и от вчера ползва и тоалетната там. Много рядко вече съска на Женя.

# 172
Доня, Честито Бобче. Залагам на момченце.

Оплаквам се - ние пак сме с течно ако.
Вчера тамън се беше стегнала и аз реших да и дам малко бяло пилешко месце смесено с оризче и водичка. Горкото яде все едно храна не е виждало. Днес сутринта пак и дадох, поръсих и с пробиотика, изяжда и месцето, и ориза, облизва паничката. И мина се не мина отиде до тоалетната и айде пак меко към течно ако.
Сега се прибирам, излезе да ме посрещне, говори ми, после поигра и посети тоалетната си и гледам течно ако.
Ох, ох и пак ох.
Сега и накиснах гранули, намачках оризче, смесих всичко и поръсих с пробиотик. В момента яде милото и ушите му плющят. Няма да давам месо засега. Само гранули, пробиотик и оризова вода и оризче, да видим. А милото всичко му се услажда. Аман от това скапано разстройство. Искам да си я храня нормално, искам да се чувства добре.
Инак е пословично игрива, жизнена и гласовита. Играе с играчките, с тунелчето, качва се на дивана и скача върху тунела Joy, а с Джастев какви игри се играят само за завиждане. Само това разстроено стомахче да се оправи.

# 173
Е, нее! И Пуфи ли... Cry Какво се случи, Мила? Преди два дни си писахме... Disappointed ...Съболезнования... Pensive

# 174
Мила, съболезнования.
Да тича волно по безкрайните ловни полета.

Залагам, че Бобче е момче.

# 175
  • Между гори и планини
Минавам да кажа, че Бобчето взе първата си вана - легена с топла вода и шампоан за котки срещу бълхи. Натъркан хубаво си постоя там да издушим гадовете, да измием муцунката, очите, чернилката вътре в ушите. После душ, хавлийка, манджичка и първо пишкане в тоалетната която върнахм заради него .
Бобчето ще стане пухче, как бухна след банята само! Мърка бясно! Не яде настървено като Лео, вече не е гладувало толкова. Стряска се от шумове, но вече прие мъжа и сина . От моят глас най- много се успокоява.
След като го изкъпах, Чери дойде да го провери - нито хъска, нито се ядоса.

И едно кратко видео https://youtube.com/shorts/4YeUlQ-CPdM?feature=share

# 176
По размери е г/д колкото Дейзи когато я прибрахме. Сладур.
Тя беше 1 кг като я премерихме при ветеринаря.

# 177
Браво, Доня!
Моля те, не ме разбирай погрешно, но нали знаеш, че котките мъркат и когато са стресирани. За да се успокоят сами. За мен тоя мъник мърка по тази причина.
Но вече си е намерил хората и от сега го чакат щастливи дни!

# 178
  • Между гори и планини
На снимката изглежда по- голямо. Всъщност е шепа и половина.
Знам, че котките мъркат ори стрес и болка. Но Бобчето си мърка от щастие. Аз съм окончателно застопорена като котешко легло. А толкова много работа имах да свърша ...
Утре сутринта ще го видим при вета - здраво ли е, обезпаразитяване, ако може ваксини, всичко възможно.
Бобчето мърка само като ми чуе гласа и леко захапа пръста ми - с любов.  Мамино бебе! Аз съм окончателно предадена в плен на този малкият 😂

# 179
Ама какъв късмет извади това коте. От дрипльо стана принц за няма и ден.

Общи условия

Активация на акаунт