Любители на котки - Тема 208

• 29 992
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • До хладилника, който обичам
Олеле, вярно, че Марето има имен ден днес! Доброто момиче обикаля с трополене като кон и паралелно си подвиква МР-МР-МР-МР-МР! с навирена опашка и налудничав вид.

Честит рожден ден на котанките!

# 406
Честит рожден ден на прекрасните Буда и  Марси! Прекрасни късметлийки.
Честито и на Марчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
Честито на всички празнуващи Flowers Hibiscus

# 408
  • Между гори и планини
Честит имен ден на Марчето и всички именници!
Днес е празникът на родната му Варна, така че - честит празник и на варненците в групата ❤️
И едно " Дзак ! Я да видя какво правиш?" 😂

# 409
  • Враца
Честито на всички празнуващи🍀 Дълги и щастливи дни заедно.
Поздрав и от спящата Кая, която бесня 5 часа. Денят и беше изпълнен с много задачи. Подобаващо раздърпа всички пердета, обра половината паяжини от терасата, качи се на масата 2 пъти и 3 пъти се опита да се качи на плота. Помогна ми, като одра ръката ми докато сменях чаршафите. Опита да разръфа маркуча на прахосмукачката, докато беше изключена естествено, иначе гледа от високо. Помисли си, че може да замени кърпата на мопа, влачейки се по него, не и се получи. И за капак си завираше носа, докато и сменях тоалетната, чудейки се къде ли ще пишка в празното легенче. А сутринта се опита да се покатери по детето, за да и помогне да си измие зъбите. Жалко, че нямаме камери вкъщи, за да заснемат всичките и подвизи. Междудругото започна да ни буди с мяукане и сутрин и следобяд, кое време стана а тези още спят, защо пък да не ги събудя, ей така просто защото ми е скучно.

# 410
Хайде, кога ще ядем

# 411
  • До хладилника, който обичам
Голям красавец е Сина.

# 412
Ех, преди да тръгна към морето успях да хвана в кадър само Мими. Липсват ми муцунките и ноктенцата им 😼💞 добре че баща ми ходи да ги храни.
Утре се прибирам и ще си ги гушкам 😚😚😚

# 413
Малеее, Сина какъв красноречив поглед извади, не мож обърка какво иска. Дай манджа!!! и не искам никой да ми противоречи! Animal Smirk Cat Animal Smile Cat

Вижте как сладко се спи до сърцето на мама:

Скрит текст:

# 414
У нас положението е петъчно

# 415
Боже, това губерче ми говори нещо! Heart Eyes Hug

# 416
А Маца работи от вкъщи с мама 😍

# 417
Усетила е, че ти трябва ортопедична облегалка (и иска да си помислиш).

# 418
Абсолютно вярно 🤣 Цяло чудо е, че успявам да работя в такава обстановка и не съм заспала нито веднъж на работното място 🤣🤣🤣

# 419
Честити да са прекрасните Буда и Марси и дъъъъълго да ви радват!😻😻❤️
Честити да са имениците човешки и котачета от вчера!❤️
Марчето е като изрисувана с белите мустаки, сладкиш голям! 😻
Джу е направо разкош и освен, че спи до сърцето на мама, направо си го е взела, ама е толкова сладко!😻❤️
Бобчо и той загладил косъм, голям сладур!❤️😻
Кая и тя бонбон малък, все така да ви радва.😻❤️
А и възглавничката на Флори пропуснах, хем ти създава комфорт, пък и будна те държи, за чудо и приказ и компания си имаш. 😂
Нека щуреят бебчовци сега им е времето.
Линошката от 4 часа е във вихъра си, голяма игра падна докато не се скъса накрая въдичката, но тя е гризкала ластика и време ѝ беше. 😁 Сега ми е "оправила" леглото и спи до мен. 😂

Общи условия

Активация на акаунт