Любители на котки - Тема 208

• 29 972
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Неделя ми е време за You Tube гуляй - да си гледам на корем конспирации, езотерики и интериори докато мъжкото тяло е на работа цял ден.

# 451
Дай насам каквото гледаш, и аз искам.
Но хора, страшно е у нас. Мм не може да си хапне крем карамела, Сина иска и той, настоятелно

# 452
Дай насам каквото гледаш, и аз искам.
От кое от трите направления? Щото аз съм щур плах дъновист с ясен уклон към конспирациите и интериорния дизайн. Смесваме несъвместимото дето се казва. Хохо.

На Сина не му давате от сладкото или?

# 453
Неделя ми е време за You Tube гуляй - да си гледам на корем конспирации, езотерики и интериори докато мъжкото тяло е на работа цял ден.

Конспирации и езотерика и на мен прати.

Вижте какво гостенче си имаме на село

Мацата вляво се казва Вени и е кралицата на двора.

# 454
Мърчо има едно ново "поведение", което започва да дразни Sad. Качва се в скута да се гушка, протяга се към ръцете ми или компютърната мишка, забърсва дискретно една лига в каквото докопа и веднага подлага муцуна или уши да си я „забърше“. Прилича на това, когато се мият - плюнчи и се минава зад ушите, само че аз съм лапата.

Той по принцип има проблеми с устата - миналата година му вадиха зъб, тази чистиха зъбен камък, сега е на препарат за устна хигиена. И като се превъзбуди, лигите хвърчат във всички посоки като тръсне глава. Уж любвеобилен, ама не е най-приятното преживяване предвид, че и сега устата му малко намирисва.

# 455
  • Между гори и планини
Много неприятно... С напредване на възрастта и Кети беше започнала яко да ми се лигави и в последните месеци дори не исках да я галя в скута ми, че право пропорционално на мъркането и щастието ѝ, бяха и лигите ...само ще кажа - много мъркаше милата, много щастлива беше...
Липсва ми много въпреки тези бонуси...

# 456
  • Швейцария
Мия вече се чувства у дома си. Има си нова катерушка. Направих й здравна застраховка.

# 457
nelegalnata2
Ах, напълно те разбирам. Все още имам надежди, че Хели (вече е на 1г) ще й дойде желанието да ляга, спинка в нас, ноо ...
А Мими, наближава 3г Преди поне идваше и лягаше върху корема ми. Сега и това спря да прави ... вече само в крачетата ... :/
Еми, надеждите умират последни Simple Smile Ще си ги мачкам, ще се драскаме, галим и така Simple Smile

Доня
Sparkling Heart Гушковците да ги гушнеш и от мен! Revolving Hearts

# 458
Боже, ние нямаме котка, имаме звяр. Това швъргало, ако не спи, се бие с всичко, което му попадне пред очите включително има конфликт и с опашката си. Joy Хапе, дере, оглася, хвърля се към целта като за последно. Ако не се кара на другите, почва да се кара със себе си. До тоалетна не можем да отидем. Застава пред вратата и се почват едни звуци все едно я дерат на живо. В момента мишката от въдицата остана без пернатата си опашка и отнася такъв бой, че чак жал ми става, а тя е плюшка, дори не е истинска. Сега се налудува като за последно, качи се на катерушката, театрално се просна...и заспа.
Днес ще я водя за ваксини. Надявам се всичко да мине нормално и спокойно.
Пп Инче се оформя с интересна окраска. От двете страни на телцето се оформят петънца и има много интересни очи, които когато успея да снимам ще покажа.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 09:01 от Джаста Праста

# 459
Да ви кажа се отчета, дотук съм много доволна от автоматичната тоалетна. Засега само Бела я ползва, но пак ми върши работа, защото Лъки е супер икономичен и ходи сигурно по 1-2 пъти на ден, а тя еееее самосвал. Много искам и той да се научи, ама старо коте ще отнеме време сигурно.
Има и минуси - най-вече, че е огромна и стои в хола, и като свърши голямата работа 10тина минутки си мирише яко. Но тя просто много миризливи неща върши тая котка. Иначе забравяш, че има тоалетна, сама се почиства, сама си досипва бентонит.

# 460
За миризливите акита мисля, че е "виновна" храната. Когато храната понася на стомахчето, няма силни и много лоши миризми, както няма и пръцкане. Акитата на Мая, а сега и на Джу ставаха миризливи от Лидлската храна и от нея много пръцкаха. На Мая акото никога не е миришело силно и продължително. Е, когато е съвсем прясно е ясно, че има аромат и то не теменужен, но по 10мин.да ухае никога не е било.
Сега с тези гранули дето храня Джу също няма силен и натрапчив аромат.
Пп Като изключим инцидентните разстройства на Мая заради гранули с трева и разстройството на Джу докато напаснем храната и двете не правеха/правят големи производства.

# 461
Бела е едра порода и се храни бая, и снася бая. Направо е нещо страшно.
За храната съм сигурна, че е така, тя сега е на някакво специално гастро нз си какъв си микробиом, защото нали прави рандом разстройства. Ама не мога да хвана връзката просто. Един ден идва оакана и омазана цялата и на другия все едно не е било.
Някой ми беше казал за преяждане и ѝ разредих дажбите храна вместо на 2 по 30гр, на 3 по 20гр, но пак съм сигурна, че ще ме изненада някой път.

# 462
  • Между гори и планини
Хора, много го заобичах това Бобче!
Такова мило и кротко коте стана! Стои и мърка да мачкаш, гушкаш, да му целуваш коремчето!
Ако спи и се доближа, само се търкулва да бъде удобен за галене. Такава душичка е... Направо не мога да повярвам колко бързо свикна и се промени!

# 463
Сутринта разстроих рецепционистката на хотела. Разпитвах за курортните котки. Рускоговорящите осиновявали.
По едно време ме помоли да не говорим по темата, защото котката й е починала вчера. Най-вероятно при раждане.

Разплака се, гушнах я, и на мен ме се носълзиха очите. Тя каза "трябва да се стегна, на работа съм".
Чувствам се виновна.

# 464
Сутринта разстроих рецепционистката на хотела. Разпитвах за курортните котки. Рускоговорящите осиновявали.
По едно време ме помоли да не говорим по темата, защото котката й е починала вчера. Най-вероятно при раждане.

Разплака се, гушнах я, и на мен ме се носълзиха очите. Тя каза "трябва да се стегна, на работа съм".
Чувствам се виновна.
Това в кой курорт?
Иначе руснаците си мрат за котки. И украинците предполагам са същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт