Любители на котки - Тема 208

• 29 982
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Цяла пипета им сложих, че даже и този месец реших да им взема Нетсгард. Та затова ще ме е малко яд, ако не съм им я сложила правилно. И аз ползвам гребенче и се опитвам  да си помогна с него, но не ми се получава. Те не стоят и мирни и правям нещата още по трудни и сложни. Тъкмо съм решила, че съм намерила средата между плешките и започна да ги капя, те започнат да мърдат и виждам, че изобщо не е там правилното место. Айде пак започвам с ровенето. И обикновено им слагам на няколко места по малко и гледам да го втрия в козината.

# 436
  • София
Все се каня да питам тези нокти дали му създават някакъв дискомфорт на асоциалния господин?
На този етап едва ли. Обаче мускулатурата все повече ще се отпуска и в един момент ноктите се извиват и се забиват във възглавничките. Не трябва да се допуска да стане, защото върхът на ножичката не може да влезе в образувалото се кръгче и става наистина сложно да се отрежат. Все пак сте далече от това състояние. Wink

Морковелка, и ние слагаме капките на няколко места по малко. Така попива по-добре.

# 437
И аз  слагам пипетката в полусънно състояние иначе с тоз живак Линош хич не ми се получава. Като беше мъничка преди годинката можех да ѝ правя каквото си поискам, но след това стана по - силна и бърза като вятър и ми се измъква. 😁 Обаче като е сънлива само замахва с лапка ама бавно като на забавен кадър и така успявам. Сега ще ви покажа как се спи с кака 😂, обожавам ги тез двечките мои бамбини. ❤️🥰😻

# 438
  • Между гори и планини
И аз слагам докато спят. Чери бяга като дявол от тамян ако види нещо подобно на спринцовка. Галя и слагам малко по докато попие. И аз съм мазала козина. На къса и гъста се слага много по- трудно от на дълга.
В нас всеки идва и се гушка , но си има любим човек.
Бобчето дори и да спи, като легна и идва и ляга до мен или върху мен. Такава душичка е, с такава любов ме гледа вече!
Лео и той е много добро коте, много. За Чери знаете - голяма слабост ми е, но откакто Бобчето е у дома , идва да яде и спи на един стол на двора. Ще му мине, сега му давам време и пространство.

# 439
  • Швейцария
Мия вече е швейцарка и се чувства прекрасно. Хареса си балкона, но не дава никакви признаци да иска да скача.

# 440
  • София
Доня, много им се радвам на тези двамата, много! Simple Smile

# 441
Днес Бети повърна върху леглото на дъщеря ми. Но докато разбера беше попило в матрака.  Свалих всичко за пране + протектора на матрака , почистих, но все още усещам мирис.
Идея с какво още да почистя матрака?

# 442
  • Между гори и планини
Мия как понесе пътуването?
Днес Бети повърна върху леглото на дъщеря ми. Но докато разбера беше попило в матрака.  Свалих всичко за пране + протектора на матрака , почистих, но все още усещам мирис.
Идея с какво още да почистя матрака?
Освен за дълбоко пране не се сещам друго и оставяне да изсъхне на слънце, пряко, в дълбочина .

# 443
  • Швейцария
Доня, много беше послушна. На скенера я извадих от клетката и си стоеше гушната в мен. В самолета постоянно аз или ММ я галехме и само веднъж измяука при излитането. Абе котка за пример. На летището много й се радваха, в Швейцария на митницата питаха каква е, викам улична осиновена и те викат браво, добре дошла.

# 444
  • Между гори и планини
Много хубаво, добре е че е била с вас , да се чувства сигурна🥰

# 445
  • До хладилника, който обичам
За миризма, сода бикарбонат. Обилно поръсване, после стои, после с прахосмукачка се чисти. Поема миризми.

# 446
Оо, и като спят няма шанс да им сложа нещо. Те веднага усещат, че се приближаваш към тях и скачат като ужилени.
Опитвам се да дресирам малкият да обича да си слагам главата на неговата или на телцето му. Като го направя веднага ужасен бяга от мен все едно го бия. Много не обича да е гушкан и пипан с ръце. Сега е луд фен на галене и мачкане с крак. Идва и сам си ляга в краката ти, че да го мачкат, но с ръце много не търпи.
Манди, цял месец държеше дистанция от мен. Идва муяка ми и ляга на земята да се търкаля и да иска да я галя, посегна ли към нея, офейква на мига. Сигурно като дойде есента и стане студено ще се оправи.
Може и държанието да и такова заради малкият, че не е кастриран. Те един ден се обичат и се целуват на следващият се разгонват.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 23:20 от Morkovelka99

# 447
Аз с върха на пилетата разделям козината и капя. Един държи котката, друг - капе. Роптаят ако се забавим с процедурата.

Да ви покажа един/на морски/а

Синът ми е правил снимката. "Стоеше и мякаше"

Моите вече много ми липсват.

# 448
  • Между гори и планини
Посреднощ се събудих от странен шум. И какво да видя
Бобчето горкото е приело Лео за майка и много иска да бъде нахранен. Мърка, меси и цока 😂

# 449
Милото шушулченце.

Дейзи няколко месеца цоцаше ръката ми.

Забравих да поздравя Марси и Буда. Живи и здрави да са.

Общи условия

Активация на акаунт