Любители на котки - Тема 208

• 29 194
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Леле Бобчо колко е пораснал. А как е опашката на Лео?

# 526
  • Между гори и планини
Опашката е сравнително напълно добре. Мърда я и все повече успява да вдигне. Не може напълно да щръкне като антена нагоре, но му се размине на момчето ❤️
И аз днес докато гушках Бобчето осъзнах колко много е пораснал, коремчето вече е меко. Лео играе с него сутрин след закуска и след вечеря. Чери вече го прие до там да ядат един до друг или от една купичка. Вече не се сърди и идва и спи до мен. През деня Бобчето спи и много го гушкам. Стои като пластелин в ръцете ми. Сега е по - активен и добре, че е Лео да го измори , да не ми прави иглотерапия 🤣

# 527
Сутрешни целувки Grinning гледах и другит котки имат фетиш към уши и коси, може би свързано с майките им 🤭

Много е важен - гледа от високо:

# 528
  • София
Нелегалната, точно такава стратегия замислихме и ние - на "локалните" да оставяме достъпна храна в другия край на двора, а храната на Писа, да пускаме през Wi-Fi. Поръчахме някаква бюджетна електронна хранилка с Wi-Fi и опция за таймер. Дано става за нещо, поне като начало! 
За по-натам ще пробваме да я мигрираме и нея към вътрешно отглеждане.

Тоалетната с активен въглен, която произволно взех е такава:

Много жалко, че зацапва белите лапички, защото иначе изобщо не мирише! Възможно е и миризмата на пумпаловите "луканки" да е намаляла, защото вече изцяло си премина на хубавата храна, но сякаш и постелката си има значение.

Верче, не знам онзи ден някакви котешки изригвания ли е имало, защото и Пумпала откачи за 24 часа, а май и Нелегалната сподели същото за Кая.
Малката опунцийка е опасана вече Animal Smirk Cat

Доня, Бобчето расте като гъба! Ама така е, като са обградени с любов и грижа. Много ми е сладичък той, защото е като братче а Пумпалай.

Нашето момче го боцнаха с първа ваксина вчера - държа се геройски. Кучешкото ни, а вече и котешко Джи-Пи, каза, че е супер и ще стане голям към ОГРОМЕН котарак Smile По зъбките потвърждава нашите сметки, че още няма 4 месеца, а е вече 2200 грама и с огромни лапи. Чакаме го да расте, значи Wink

# 529
Явно изригванията са всяко вечер след 20ч - полудява,  като торпедо е. Блъска, треска, яде кабели, яде цветя Flushed
Другата седмица е на втора ваксина, а вчера го идкъпах за първи път и вече мирише приятно.

# 530
  • Враца
Благородно ви завиждам за целувките и гушкането, но знам, че ще дойде и моят момент. Вчера Кая ме събуди носле в носле, беше мнооогоо сладко. Станах със страхотно настроение.
Таря, дано се получат нещата и калпазаните да оставят намира Писа. А си мисля и че като стане студено на Писа ще и е по-добре вътре на топличко и може би тогава ще ви е по-лесно да я приберете и нея.
Нашата Кая вече със сигурност си знае името. Викам я веднъж и вече лети към мен. Като и кажа, хайде да изчистим очичките и идва и ляга пред мен, е не и е много приятно, но търпи. А като се решим с четката се разтапя. Днес излязохме с децата за 5 часа ( до сега не сме я оставяли за толкова дълго сама), чакаше ни сънена пред вратата. И като се започна едно мъркане, едно галене. Детето я разнася на ръце 10 минути и тя гък не каза, а обикновено измяуква и слиза. Забелязах, че не беше яла почти нищо докато ни нямаше. Порадвахме и се и веднага отиде и се напапка.
Момичето се е настанило в багажника на детската количка и се любува на преминаващите покрай нея. 😁

# 531
От преди малко:

Много трудно се осъществява фотото, щото тоз терминатор се бунтува и се налага да я залъгвам с нещо, че да снимам.
Пп След като видях снимките, видях, че нослето има нужда от почистване и го почистих сред безброй протести и хапане.

# 532
  на нашето момче Heart
Сина черпи днес - 4 годинки

Първи ден у дома

И днес

# 533
  • София
Да е жив и здрав Сина! Дълги години да ви радва! Birthday

# 534
Кардю Heart, Честит ви рожденик! Tada
Жив и здрав да ви е Сина и дълги години да се радвате на взаимна обич. Flowers Four Leaf Clover

# 535
  • София
Честито! Smiley

# 536
  • Враца
Честит да е Сина. Да е здрав, щастлив и да се радвате дълги години един на друг. 🥳

# 537
Жив и здрав да е Сина, и всички вие! 🎂🐾
Момичето ми оздравя, доста се поизмъчи. Отслабнала е, (но тя си беше дунда 🤗), и със следи от абоката. Важното е, че е здрава и зловещите хрипове ги няма! Тази снимка получих:
Кашмира 😻

# 538
Честит рожден ден на Сина 🥰

# 539
О, Djaky, чудесна новина. Много се радвам, че сте здравички. Flowers Four Leaf Clover Пухкавелка мамина. Heart Eyes

На Джу след малко и предстои първото и пътуване извън града. Стискайте палци да и хареса.
Днес отново сложихме нагръдника, за да свиква, но все още и е голям и е много смешна с него. Като цяло го търпи, ама повече се опитва да се освободи от него. Joy Днес пробвахме и повода/каишката, но е рано още.

Общи условия

Активация на акаунт