Любители на котки - Тема 208

• 29 188
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Между гори и планини
На Джулсито ще изям муцунката ❤️ Сладък бебок❤️
ЧРД на Сина, все така да го слушате 🥰
Джаки, много се радвам, че красавицата вече е здрава, ще си навакса с хапване загубите 😊
Наш Бобчо вече е с мазничко коремче и не напипвам ребра😊
така спа снощи, че рязко захладня!

# 541
Прекрааасен Сина!
А как со приличат и подхождат мъжа ти!
Мъжка снимка!

# 542
  • Между гори и планини
Един мекичък корем на вашето внимание 🤣

# 543
  • София
"Внимавай какво си пожелаваш!"- казват хората. И понеже много ви завидях за бебоците... и мен ме налази

На съседите е, но иска да живее у нас 😹😻
Много сладък, социален галчо. ❤️
Определено изпитва респект към батко/ чичо Блеки

# 544
  • Между гори и планини
Честит ти сивушко 🥰❤️

# 545
Кардю, честит рожден ден на котарачето Сина.
Джаки, радвам се, че котанката е добре.
AnyHr, на вилата в и е, нали?

# 546
Честит рожден ден на Сина и все така да ви радва, че и всички нас! 😻❤️
Линошка - дзааак😁

# 547
Честит празник на Сина! Да е жив и здрав и все така красив!

# 548
Честит рожден ден на Сина♡
AnyHr, честит ти сивушко. Много  е хубав😘

Блеки позира на любимият хамак. Обаче не дава да мръдна пердето и да снимам.

# 549
  • Варна
Ох, чувствам се лош човек днес.
Прочетох за коте с анемия в много лошо състояние и търсят кръводарители. В клиника до нас. Първата ми мисъл беше = Тео - над 5 кг е, ваксиниран, млад, мисля, че е здрав, ако е съвместим, добре. И после прочетох, че процедурата е под упойка... и сега само това мисля. Да си стресирам ли котето, да си затворя ли очите, ужасно е.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 21:40 от Flash*

# 550
Аз бих помогнала. За спасение на Живот е! 🐱 Тео е млад, силен, упойка е нужна дори при почистване на зъбките.
Ти решаваш.

# 551
  • Враца
Ох сладки котенца. Сега виждам, че Бобчето има много сладка каска на главичката, а пупата му е само за цункане. Подозирам, че Линошка гледа от високо😁
DZ поне имаш здраво перде, че моите всички са надрани от Кая.
Djaky, сладката пухкавелка да е здрава, кг ще ги наваксате.
AnyHr, искаш бебе, ето ти 😁 и то много сладко и добро бебе.
Flash, не съм на твое място, но ако има шанс да спасиш един живот и няма опасност за Тео, бих го направила. Но все пак никой не е в твоите обувки и не може да ти каже кое е правилно и кое не.
Аз малко се притеснявам за Кая. Днес много спи. Спа 4 часа следобяд, събудих я, хапна, проиграхме около час и пак си легна. Дали е нормално да спи толкова много? Не дава вид да и има нещо, но все пак се притеснявам.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 01:18 от nelegalnata2

# 552
Cardhu, честит да ви е красивия Сина!🎂
Жив и здрав да е и още дълги години да се радвате един на друг!💕❤💕
Flash, не мисля, че си лош човек❤. Довери се на сърцето си. Човешките си деца  не  изпращаме първосигнално да даряват кръв на всеки зов за помощ. Не че не трябва да помагаме, но някак си след като нашия Коки💔 си отиде осъзнах, че най-вероятно щом вета каже, че положението е безнадеждно, значи е такова и трябва да приемем, че сме безсилни в случая. И аз си мисля, че животинките се стресират повече, от колкото хората при медицински манипулации.

# 553
  • София

Ми то не е точно вила, Защо ме търсиш?, къща си ни е- живеем тук почти през цялата година.
Cardhu, и тук да поздравя прекрасника Сина- здрав, обичан, слушан, глезен 😻
Flash, не се чувствай лош човек 🤗, довери се на инстинкта си!
А малкото сиво момче няма да ми го дадат... и пролетта със сигурност ще има люти битки за територии (като го гледам е на около 4+ месеца и таман тогава ще е възмъжал).
Блеки сега не го гони, защото е малък (и той знае, че за малчовците трябва да се грижи), даже му показва как и къде да си чешка ноктите; как да се катери, как да прескача оградата (не че не знае бебето, след като идва у нас) и т.н.
Нооо като порасне  няма да го пуска да припарва.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 23:29 от AnyHr

# 554
AnyHr, аз мислех, че живеете в София, а на тази къща ходите за уикендите. Ами то тогава съвсем има как да го вземете. Ако го кастрирате дали пак би имало бой за територии?

Общи условия

Активация на акаунт