Любители на котки - Тема 208

• 29 163
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Между гори и планини
Не знам дали бих подложила Чери да дарява кръв. От друга страна дано не ми се наложи да търся.... Гадна дилема! Миналата година мъжът ми беше с много тежка анемия и му трябваше кръв, много трудно намерих дори и за него ...

Иначе от нас добро утро 😊 Двама мъже и половина вече закусиха

# 556
О, Доня, този дребосък много сладъъък! 😍 И той се наредил между големите!
И аз съм търсила кръводарители за майка ми, знам какво е. И се моля да не се налага да търся за маците... И не съм съгласна на 100% с "безнадеждните" диагнози. При нашите ветове водят на вливки котка, на която в голяма клиника са дали седмица живот. Преди три месеца! Диагнозата е тежка, но мацата все още си яде, пие, няма болки, глезят си я. Та така.

# 557
Жив и здрав да е Сина, и всички вие! 🎂🐾
Момичето ми оздравя, доста се поизмъчи. Отслабнала е, (но тя си беше дунда 🤗), и със следи от абоката. Важното е, че е здрава и зловещите хрипове ги няма! Тази снимка получих:
Кашмира 😻

Много хубава новина! Hug

# 558
amy_nka, благодаря ти! Не съм очаквала коте, което не излиза от апартамента, толкова тежко да се разболее! Ама на, случи се. Първо беше с бронхит и суха кашлица, и уж й премина. Два пъти рентген, изследвания, тестове. Изведнъж се появиха силни хрипове и спря да яде и пие вода. Още 10 дни на АБ венозно, имуностимулатори и добавки. Ще изчакаме малко, и ще подновим ваксините на прайда. 😍 Обещала съм си, че ще ваксинирам и две млади котарачета до блока, вече имат поставен спот он против вътрешни и външни паразити. Че тях никой не разбира кога боледуват и къде са се скрили..

# 559
Djaky, страхотна новина. Никакви болести повече.

Кардю, живо и здраво да ти е порасналото момче.
Да му нацелуваш ушлетата.

У нас всичко е тихо, спокойно и лежерно. Драми няма.

Малкото костенурче отказвало да яде гранули докато бяхме на море.
Вчера купувах замразена храна. И яде.
Само трябва да си добавя нови две аларми в телефона... да слагам манджата поне час преди хранене да се размразява.

# 560
Честит рожден ден, Сина! Нека е здрав и дълги години живот му желая!

Кашмирка 😍😍😍, бързо да забравя за боледуването и повече да не я сполетява. Много хубава рошка❤️!

# 561
Морковелка, като каза рошка, твоето Бебе скоро не сме го виждали. Blush

# 562
Ето го, с нетърпение чакам да стане и той пухчо. Мисля че е започнал да сгъстява козината и скоро пак ще стане пухкав. Искам целогодишно да е такъв, но лятото губи от дължината и е почти като обикновена котка. Вечер спи в клетката, през деня е на тавана 😆. Изкарах клетката да ги претегля, домързя ме след това да си я сложа на мястото, той пък реши, че ще спи в нея и му я оставих и така сигурно повече от месец. Тази година ще станат 2 години откакто го гледаме и чак сега започна да мърка и меси понякога. Много е сладък и много го обичам. Голяма слабост ми е и той. Само дето не е гушлив и не обича много мачкане.

Нещо пак не мога да качвам оригинални снимки аз, ако са с лошо качество от скрийншоти са.

# 563
Морковелка, така изглежда или е трицветен? Момченце, нали? Много сладък дребен Пух!

# 564
  • Швейцария
Момичето вече се чувства у дома си. Не мога да разбера какво всички са се размяукали като я видят. Животното кривогледо стана.

# 565
Здравейте, поизтървахме ви, но бях в отпуска и тримата от запаса бяха с баба си. После имах проблеми с компа и в крайна сметка беше на ремонт.
От известно време имам проблем с Мегчето и не мога да разбера точно на какво се дължи - пишка ми в леглото. Не всеки ден, но вече три пъти се случва. Не знам дали Грейси не й пречи да стигне до тоалетната или е нещо друго, но мисля по тоя повод да й купя една закрита тоалетна за стаята, в която стои най-много. Не съм ползвала до сега закрита и искам да питам всякакви постелки може да се слагат в нея или трябва нещо специално да е? В зооплюс гледах, че имат филтри - те за какво са? Не се тревожа толкова дали ще мирише по-малко в закрита, колкото да не може Кастиел да ходи да ровив нея.
Ето данък:

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 15:08 от DreamingOfSummer

# 566
Тези драскалки и аз ги гледах в Тему и мисля да му купя за зимата да си има да си играе. И на Линка костенурката много ми харесва и нея му я търсих, но не я откривам евтина. Скъпа не я искам, защото не знам ще му хареса ли,  той вътре не играе с нищо. Единственото нещо дето го разигра беше пръчката от Пепко, обаче много бързо я съсипа и оглозга и вече не я поглежда.

Мъжки е, да. Аз виждам 3 цвята, отдолу е изцяло бял и краката, на гърба и главата има окраска в няколко цвята. За да спадне в категорията на "уникалните" май трябва цветовете да са от различните цветови групи.

# 567
  • Между гори и планини
Бобчето на мама глезльото, мек и мъркащ, все повече стопява дистанцията с Чери. Не че вчера не изяде няколко лапи от него, но играе му се на детето, а на шефа не 😂 За това пък играят с Лео толкова много и бясно, че малкото цвичи като мишле понякога.

Да видим дали ще стигнат до гушкане за сън заедно. Знам си, Черинцето е душица и в един момент ще покаже любов. За сега вече толерира и вече не ми е сърдит и идва да спи до мен.
Вечер с мъжът ми спим по края на леглото, да не смачкан някой. Захладня и всички идват на топло.

Я да видя какво ядеш 😂
Двама играят, трети гледа

# 568
Привет и от нас. Ако някой си спомня, преди година писах в темата, когато внезапно загубих моята британска принцеса. И след месец взех от улицата този прекрасник. Много различен от нея, но си го обичам много. ❤️💛🤍

# 569
Прекрасен! 😍 Покрай Ричи рижковците са ми слабост.

Общи условия

Активация на акаунт