Красиво женско лице – 2

• 7 985
  • 167
  •   2
Отговори
# 105
Много е хубава наистина. Отнякъде ми е позната.
Не гледам испански филми и сериали, рядко всъщност. Та може и да съм я гледала.
А някой ден трябва да почна.
Те са добри.

Ashley Johnson

# 106
  • Sofia
Ето още една много красива и чаровна испанка, сякаш – неподвластна на времето (поне за момента): Pilar Rubio. Simple Smile Половинка на известния футболист – Серхио Рамос.

Пилар е на 48, а Рамос – с 8 години по-малък от нея. Въпреки това, не разбирам как е харесала мъж, като него – струва ми се голям простак; хич не го харесвам, в резултат на миналите му изяви. Wink

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:07 от Blаck Cat

# 107
Ааху Джахансуз по-добре позната като Сара Шахи е американска актриса от ирански произход .През 2005 и 2006 тя е сред стоте най-красиви жени според списание „Максим“. Sex/Life със сигурност е сред най-пикантните и секси сериали на Netflix , в който тя има главна роля .

# 108
Сара Шахи е много готино миньонче.

# 109
Очите на Пилар са магични.

# 110
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Бившата мис Италия и понастоящем актриса Анна Вале.

# 111
Прилича ми на една актриса от Туин Пийкс.
Лара Флин Бойл.

# 112
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да има известна прилика, аз я харесвам като императрица Сорая, много е хубава във филма.

# 113
Аз я знам от сериала Сезони на сърцето с Алесандро Гасман. Много хубава двойка бяха там.

# 114
  • Обран бостан ;)
Ето още една много красива и чаровна испанка, сякаш – неподвластна на времето (поне за момента): Pilar Rubio. Simple Smile Половинка на известния футболист – Серхио Рамос.
Скрит текст:
Пилар е на 48, а Рамос – с 8 години по-малък от нея. Въпреки това, не разбирам как е харесала мъж, като него – струва ми се голям простак; хич не го харесвам, в резултат на миналите му изяви. Wink

Не знам какво е правила, но все едно са различни жени на снимките.

# 115
Да, и в гуглето като я потърсиш същото. Все едно различни хора.
На някой не ми харесва, все едно кифлее, на други като е усмихната, направо друг човек.

# 116
  • Sofia
Не знам какво е правила, но все едно са различни жени на снимките.

Тя в момента е почти на 50, както уточних. Предоставените снимки са от различни етапи на възрастта ѝ. Няма как на 45 да изглежда, както когато е била на 26. Simple Smile Самата лицева структура се променя с времето просто, дори видимо да не си се състарил. А като добавиш и някоя друга естетична корекция...

# 117
Vanessa Marano

# 118
  • Обран бостан ;)
Неизвестна:

# 119
Брук Шийлдс като млада ми е изписана като картинка.

Общи условия

Активация на акаунт