Красиво женско лице – 2

• 7 982
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Истинската Клеопатра обаче няма нищо общо с Елизабет Тейлър, която определено е с рядко срещана красота. Доста грозновата е била даже Клеопатра.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:58 от Moderator1

# 91
Zoie Palmer

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:57 от Moderator1

# 92
Още една моя любимка, Сесил де Франс. Кво да прая - вкуса ми за жени е доста еклектичен Wink
Впрочем Сесил (на български мисля се транскрибира като Цецилия, оттук и песента на Саймън и Гарфънкъл Simple Smile )
партнира на Албер Дюпонтел в доста филми. На него все хубави актриси му партнират.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:58 от Moderator1

# 93
Не ме интересува дали е жена. Да съм те питала? Joy

За комплексите явно имаш много да учиш. Тези които комплексират са също комплексари.

---

Victoria Principal

# 94
  • София
Дипика Падуконе - индийска актриса
Скрит текст:

# 95
  • Обран бостан ;)
Jennifer Love Hewitt на младини:

# 96
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Супермоделът от 80-те Паулина Паризкова.

# 97
  • Sofia
Точно преди седмица бях попаднала на нейни снимки, след като е навършила 60:

Доста добре изглежда и сега, макар аз да си я спомням от нейната младост (и моето ранно детство). Simple Smile

# 98
Ама защо е качена тази снимка - втората, от банята? Може да е нормално, но не е красиво.
Скрит текст:
Между другото, на определена светлина, почти на всяка жена може да се намерят кусури - точно като тези от снимката.

Дженифър Лав Хюит ми е любимка. Поостаря и тя, но такова е -  времето назад не върви.

# 99
Хм, чак пък да не е красиво.
Май се плашите от старостта. Всички ще станем такива. Естествено е.

Дет се вика - Всички ше Омрем Joy

Jazz Raycole

# 100
В лицето е топ на снимката от тази баня, не бих ѝ дала дори повече от 40, ама не е ли малко неприлично разголена и откровена? Не че нещо, ама и темата е за лица все пак Joy

# 101
Е, има го и лицето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Много харесвам тази френска актриса - гледала съм я основно в "Убийства в рая". Сара Мартинс. Като пантера е, старшно стегнато тяло, фини черти, леко агресивен нос.

# 103
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Инес Састре, испански модел и актриса.

# 104
О, Инес Састре ми беше любимка, много я харесвах навремето.

Общи условия

Активация на акаунт