Красиво мъжко лице – 2

• 8 011
  • 129
  •   1
Отговори
# 120
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хмм, има си и много мъжествени и красиви азиатци, просто тренда с бейби фейса е заради к-попа и да се харесват на тийнките и така текат пари към компаниите.
Ето двама мои любими к-актьори.
И Со Хьок

Со Джи Соп

# 121
Mark Vega (или как започнах да гледам vertical short филмчета.. Flushed Simple Smile )

# 122
  • София
Аз вече го споменах в темата (без да гледам филмчетата, много ми идват глупави като сценарии). Другият "вертикален" хубавец е Ноа Фиърни.

И двамата като актьорска игра са много добри, остава им само да поработят повече по "звуковата" част. Тогава ги чака голямо бъдеще в Холивуд.

# 123
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хиро Файнс-Тифин, младият Шерлок.

# 124
От мен за начало на годината един азиатец. По принцип признавам само двама - Чоу Юн Фат форевър, харесвам и Деймиън Уейънс. Но този Луис Тан много ми хареса, и е висок.
,

# 125
  • Sofia
Ами, той не е баш азиатец. Simple Smile

# 126
Е, добре де, от смесен произход е. Хубав ли е, хубав е! Joy

# 127
  • София
Гледам "Тутанкамон" тези дни. Та, в този ред на мисли - Avan Jogia

# 128
Ривър Финикс

# 129
Тъй като преди 2 дни се навършиха 10г от смъртта на Дейвид Бауи, гледам документалка. Този човек е бил много харизматичен! В по-зряла възраст ми е много красив.

Общи условия

Активация на акаунт