Красиво мъжко лице – 2

• 5 953
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Сега, като отворих темата, се сетих, че наскоро гледах филм с един американски актьор, който супер много ме впечатли. Уникален! Изписан до съвършенство, а и адски чаровен в действие! Също така, е задоволително висок – за дамите, които се вълнуват от този аспект. Stuck Out Tongue Winking Eye

Pierson Fodé:

Скрит текст:

# 76
Последните двама са много хубави, факт. Но леко ми напомнят на "батко" им, както някой каза, Хенри Кавел. Но все пак Хенри е оригиналът, номер едно. Но, както се казва, колкото повече, толкова по-добре Simple Smile

# 77
  • София

Това обсъдихме ли го? Симпатичен е, но чак най-секси.. не съм го гледала май никъде, че да мога да преценя.

# 78
  • Down south
Обсъдихме го Heart Eyes и се стигна до 50 на 50.

# 79
В компроматната стигнахме до заключението,че е нисък и със щръкнали уши. Simple Smile Има чар,но не и за най-красивият.
А Хенри е обсъден преди мнооого години и е признат за един от най-красивите.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 21:30 от *Амбър*

# 80
  • София

Jacob Elordi, играел чудовището на Франкенщайн

# 81
  • София
Noah Fearnley и Mark Vega обсъждали ли сте?

# 82
  • София
Сигурно не е останал необсъден красавец, но повторките не са забранени. Simple Smile
Като ги гледам тези двамата - заслужават да им се обърне внимание още веднъж.

# 83
Този ми се струва нов за групата. Вчера го гледах в един филм по нетфликс. Филмът ми е боза, но актьорът е красавец. Всъщност е певец - датчанинът Christopher Nissen. Строен, рус, светлоок. Малко ми е измит без брада, но все пак впечатлява.

# 84
  • България
Don Crash – на някои снимки ми харесва, на други ми се струва сладникав.
Пускам една, на която мога да го гледам доста време. Grinning

# 85
От мен двама синове,по стъпките на бащите си и те певци.
Матео на Андреа Бочели синът.Малко прилича на индиец,но е много чаровен особено когато пее.
,
И Георгиос синът на Янис Плутархос,
,
и бащата Янис,

# 86
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Коди Фърн:

# 87
  • София
Напомни ми за един изумителен певец, който остана втори на Гласът на Норвегия през 2024г. - Lavrans Svendsen

Абстрахирайте се от това недоразумение под носа му. Simple Smile И си гопредставете с дълга до кръста коса на кастинга на тъмно.

# 88
Фърн бива, интересен е.
Обаче последния ми е даже грозен. Съжалявам Confused

# 89
  • София
Аз не го промотирам тук като красавец. Simple Smile Не е и някакъв дивен мъжкар. Просто открих визуална прилика между двамата и си спомних за него и колко невероятно талантлив певец е. В интернет има видеа с вчичките му изпълнения в The Voice - ако някой е любопитен.

Общи условия

Активация на акаунт